Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya kızlar üstüne görme konusunda bilgisi olan ne olur aydınlatsın beni..........

Azıcık kanamam oldu sanki regl gibi değil:43:

valla canım ben tecrübeli değişim bu konuda ama burda daha önce sölemiştim bizim komşu 4 ay normal reglisi devam ettiği için farkedememişti hamile olduğunu. bide ilk ay azda olsa üstüne görme oluyomuş çok kişide, ama normal adet gibi değilde az bir kanama oluyomuş.. baktın reglin az az geliyo birkaç gün sonra test yaparsın.. Allah her isteyene bebek nasip etsin ama olmazsa da üzülme, bu ay olmazsa bidaha ki aya olur inşallah..

kızlarr ben çıkıyorum, kociş geliyomuş işten..
yarın girebilirmiyim bilmiyorum. giremezsem kendinize iyi bakın. inşallah gittiğim yerlerden foruma girmeye çalışıcam.. hepinizi seviyorum..
inşallah güzel haberlerle dönerim ve inşallah bu derdi çeken bütün arkadaşlarım en yakın zamanda kurtulur.. hepimiz için dua edicem, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Rabbim bu dertten kurtulmayı nasip etsin..hamile arkadaşlarıma da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, bize de bu dertten kurtulduktan sonra sağlıklı bebişler nasip etsinn inşallah..
sağlıcakla kalın, hepinizi özliycem..

yarın girebilirmiyim bilmiyorum. giremezsem kendinize iyi bakın. inşallah gittiğim yerlerden foruma girmeye çalışıcam.. hepinizi seviyorum..
inşallah güzel haberlerle dönerim ve inşallah bu derdi çeken bütün arkadaşlarım en yakın zamanda kurtulur.. hepimiz için dua edicem, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Rabbim bu dertten kurtulmayı nasip etsin..hamile arkadaşlarıma da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, bize de bu dertten kurtulduktan sonra sağlıklı bebişler nasip etsinn inşallah..

Amiiiiiiiin canım,ne güzel dua etmişsin...hayırlısıyla git gel inşallah...:70:

kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum:65::65::65::66::66:

haydeeee halaya:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: ooooh:62::62::62::62::62:yandan yandan midyecim tebrikler hayatım uyyyyy taze gelinmi oldun kız sen çok sevindim ya diger herkesede nasip etsin böyle inş :66::66::66::66::66::66::8::8::8::8::8:

kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum:65::65::65::66::66:

canimmmm cok seevindim tebrik ederimm allah baska sIkInti dert vermesin.insalllah bizlere de tez zamanda cozmeyi nasip eyler rabbim.haydin halayaaa :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
regliler bitti masallah dokuluyor patir patirrr :66::66::66::66::66::66:

canım benim gözün aydın cok cok ama cok sevindim . allahım bir daha böyle acılar yasatmasın tatlım :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

valla canım ben tecrübeli değişim bu konuda ama burda daha önce sölemiştim bizim komşu 4 ay normal reglisi devam ettiği için farkedememişti hamile olduğunu. bide ilk ay azda olsa üstüne görme oluyomuş çok kişide, ama normal adet gibi değilde az bir kanama oluyomuş.. baktın reglin az az geliyo birkaç gün sonra test yaparsın.. Allah her isteyene bebek nasip etsin ama olmazsa da üzülme, bu ay olmazsa bidaha ki aya olur inşallah..

inşallah hamileyimdir sağolasın bilgiler için hayırlı yolculuklar sana da...........

tebrik ederim canımmmm . çok sevindim Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah başka sıkıntınız derdiniz olmasın.. :71:
:64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canımmmm ya süpersin çooook mutlu oldum tatlım gözünüz aydın Allah başka sıkıntı vemesin inşallah bundan sonra oh bee sonunda güzel bi haber aldık:46::46::46::66::66::66::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar ben akşam yapamamıştım tekrar kulak çubuğunu sarıp denedim ve cuk girdi ama girdiği anda bende bir titreme baş dönmesi devam edemiyorum busefer çıkarmadım ama gitgel de yapamadım başdönmesine dayanamadım çıkardım ama bu sefer sayenizde kaçmadan yenicem inşallah

pandocum hayırlısıyla gidip orlarda yenip gelirsin inşallah ne güzel olur ilkini otopraklarda yapmayı nasip etsin rabbim bizide unutmucana biliyoruz canım

kızlar eğer sizde benim gibi okuyup kaçıyosanız yazmasanız bile deneyin bu bile adım kaç yıl bişey yapmadan bekledim bi 6ay da deneyerek enazından denedim diyerek beklerim

kız Allah seni ne etmesin emi:60::60::60:otopraklarda yazmışsın ben onu otoparklarda diye okudum Allah Allah diyorum bizim kızlar iyice zıvanadan çıktı otoparkta falan:60:
canım bende de baş dönmesi titreme falan olmuştu küçücük kulak çöpü nasıl böyle bişey yaptı ben de anlayamamıştım ama ilk kez oraya bişey girince ondan oluyo çok normal bizde de oldu.başladıysan arkası gelir canım hadi göreyim seni otoparkçı seni:60::60::60:

özlemcim tatlım bi yeniyim senin için otoparktada yaparız nasıl yaparız bilmem ama bulurum boş bitene :1:
kızlar 1 değil 2 olmuş midyecim ya yıldan dolayı seni de hep okuyodum inşallah bizede bulaşır bu 3buçuk yıl okadar çabuk geçiyor ki anlamıyoruz inşallah bebiş te olur tez zamanda yeni gelin balayı gibi geçsin hafta sonun yaşayamadığımız ama bilinçli olunca acısız daha güzelini yaşıyacağız inşallah

:74::74::74::74::74::74::74::74::74::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66:
bizde yetişiriz inşallah:66::66::66:

ben egz. fln yapmıyorum zaen yapamıyorum canımda istemiyr birileri bana da kızsınnnn :(((

canım benim bu saatten sonra egsersiz yapmak istemiyorum gibi bi lüksün yok canım sen son aşamaya gelenlerdensin yaw niye pes ediyosun?reglden dolayı gerginlik vardır sende canım toparla kendini ve devam et kaldığın yerden:129:

özlemcim tatlım bi yeniyim senin için otoparktada yaparız nasıl yaparız bilmem ama bulurum boş bitene :1:
kızlar 1 değil 2 olmuş midyecim ya yıldan dolayı seni de hep okuyodum inşallah bizede bulaşır bu 3buçuk yıl okadar çabuk geçiyor ki anlamıyoruz inşallah bebiş te olur tez zamanda yeni gelin balayı gibi geçsin hafta sonun yaşayamadığımız ama bilinçli olunca acısız daha güzelini yaşıyacağız inşallah

:74::74::74::74::74::74::74::74::74::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66:
bizde yetişiriz inşallah:66::66::66:

tamam tatlım başardığın zaman hatırlatırım sana bu sözünü:60:inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız en kısa zamanda.başarılar genelde arka arkaya geliyor bakarsın birkaç güne sen de yaparsın

amiiin pandocum:66:güle güle git güle güle gel inşallah canım hayırlı yolculuklar

Back
X