Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Midyecim tebrikler canım bende aynı senin gibi yapınca hem gülüp hem aglıyodum inanamayıp defalarca yaptık ben yeneli bi sene oldu inşallah böyle bi tabu kalmaz artık insanlarda çok kötü yaa kız hemen hamile kalma benim gibii

İNŞŞŞ.......... CANIM çok gerginim zaman geçiyo ben yerimde sayıyorum hiç brşey yolunda değil mutsuzum :14:kendime zaman ayıramıyorum ............kayınvalidemlerle oturuyorumm evlendimden beri.......eşim öğretmen atama durmlarından sebep böyle oldu geçen yaz kendi evimiize geçicektik malesef uzadı .gerginim rahat değilim ....çok nazlı büyüdüm şuan başka bir ailenin düzenine ayak uydurmak ta çok zorlanıyorum bu vaji canımı çok yakıyo bebek sorularından bıktım yalnız kalmak istiyorum

canım sagolasın darısı ınsallah tez zamanda senın basına olsun. bu arada cok zor bı durum yasıyorsun Allah yardımcın olsun kpss ıle ugrasmak nedır cok ıyı bılırım ozellıkle erkeklerın atanması cok onemlı bız evledıgımızde cok sukur esım atanmıstı, ben atanamamıstım ama tek maasla da olsa rahattık cok sukur sonra 1,5 yıl sonra bende atandım eger esım calısmasaydı bende dırek kaynanamın yanında olcaktım ınsallah esın tez zamanda atanır canım sızde kendı yavanızı kurarsınız esının bransı ne canım?

Midyecim tebrikler canım bende aynı senin gibi yapınca hem gülüp hem aglıyodum inanamayıp defalarca yaptık ben yeneli bi sene oldu inşallah böyle bi tabu kalmaz artık insanlarda çok kötü yaa kız hemen hamile kalma benim gibii

canım ınsallah 1-2 aya kadar kalırım ne guzel olur zaten 3,5 senelık evlıyız sorular cok bunalttıı

ecrın cım hıc yakısıyo mu sana daha once hıc yapazken aglardın sımdı yarısı nakadar almıssın cogu gıttı azı kaldı olmuyo dıyosun cok ayıp allahın ıznı ıle olacak ne kalmıs kı bak halay grubu tetık te beklıyoooooooo araayı acmadan tekrar tekrar yap canım :12::12::12::12:

canim yaa dun iste azcik kalan kisim olmadi ya esimde cok seviniyodu olacak az kaldi diye o da olmayinca cok uzuldum bu sefer o anda girip yazdim hemen foruma ama sonra geldim kendime cok sukur halime kulak cubugunu soktugum zamanlar geldi aklima.insallah olacak cok az kaldi cokkk.:66:

kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum:65::65::65::66::66:

tebriklerr canımmmm :32: :32: :32: :36::36:Allah başka sıkıntı yaşatmasın, sen evleneli baya olmuştu sanırım inşallah yakın zamanda bebiş haberini de duyarız :34: darısı tüm diğr arkadaşlara:36: :36:

kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum:65::65::65::66::66:

t.edrimmmmmmmmmm cnm..Allah başka sıkıntı vermesin.:46::46::46::46::64::64::64::65::65::66::66::66:

bir hfta önce evlendim yapamıyorum olmuyor kendimi kasıp geri çekiyorum pisikolojım bozuldu allah rızası için bu illeti yenen arkadaşlarım banada yardımcı olsun,emla kullandım hiç yapamadım ,p.... yi 2 cm içime alabiliyorum ama sonra eşim duvara çarpmış gibi oluduğunu söyluyo çpk üzülüyorum lütfen yardımcı olun lüt:26:fen

bir hfta önce evlendim yapamıyorum olmuyor kendimi kasıp geri çekiyorum pisikolojım bozuldu allah rızası için bu illeti yenen arkadaşlarım banada yardımcı olsun,emla kullandım hiç yapamadım ,p.... yi 2 cm içime alabiliyorum ama sonra eşim duvara çarpmış gibi oluduğunu söyluyo çpk üzülüyorum lütfen yardımcı olun lüt:26:fen

hosgeldın arkadasım telaslanma dogru yerdesın 2 cmde olsa alman cok guzel bu cabuk ılerleyecegını gosterır esın dogru yonu bulamamıs buyuk ıhtımal sen bı an once parmak egzersızıne basla burdakı sayfaları oku bılgılenırsın daha cok yenısın vakıt kaybetmeden baslarsan bıter hemen bak bız hata yaptık gecıktı

tebriklerr canımmmm :32: :32: :32: :36::36:Allah başka sıkıntı yaşatmasın, sen evleneli baya olmuştu sanırım inşallah yakın zamanda bebiş haberini de duyarız :34: darısı tüm diğr arkadaşlara:36: :36:

evet canım 3,5 sene olmustu cok sukur bıttı darısı ınsallah dıger arkaaslara. ınsallah cok ıstıyoruz olmasını:emir_bebek:

tam olarak yardım edemeyeceğimi biliyorum ama bu rahatsızlığın çıkış noktası psikolojik diye düşünüyorum,rahat olduğumuz taktirde sorun kalmayacaktır,sizce kızlar?

ben çok zor durumdayımmm 4 yıllık evliyim 4 yıldır vajinusmusla mücadele ediyorummm psikoljik ama tedavisi çok pahalı 4 milyar 5 milyar istiyolarr ne yapıcamı bilmiyorum eşimde ben de çok üzgünüz artık çocuk istiyoruz aşılama yöntemi ilke hamile kalmaya karar verdim en azından daha ekonomik :43:

ben çok zor durumdayımmm 4 yıllık evliyim 4 yıldır vajinusmusla mücadele ediyorummm psikoljik ama tedavisi çok pahalı 4 milyar 5 milyar istiyolarr ne yapıcamı bilmiyorum eşimde ben de çok üzgünüz artık çocuk istiyoruz aşılama yöntemi ilke hamile kalmaya karar verdim en azından daha ekonomik :43:

canım yazın tup bebek tedavısı gecırmıs bırı olarak sana tavsıyem once vajıyı yen sonra bebek dusunursun bu bı hataymıs ben surecte ve sonrası anladım manevı olarak bende cok derın yaralar bıraktı kızlıgım catalda bozuldu cok zor gunler yasadım buradakı yazıları oku yeneceksın ben 3,5 senelık evlıyım dun yendım burdakı arkadaslar sagolsunlar cok yardım ettıler burdakı anlatılan egzersızlerı yaptım 1 ayda bıttı

psikologların yaptıdığıda buradakinin aynı.ya aparatla yada parmak egzersizi veriyolar.bence burayı takip et.ben 4.500 tl bayıldım.yendim ama burayı bulmuş olsaydım daha önce; yine yenerdim

Back
X