Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben aynaya bakıp parmağimi içime alırdım hiç çıkarmadan tv ye dönerdim ve öyle egzersizlerim benı sıkmazdı :9:

canım ben parmak yapamıyorum şuan sadece kalem yapıyorum daha ondada git gel yapaıyorum inşallah kalemi atlatayım parmağımı tekrar denerim

anladim canim.insallah bisey cikmaz haber ver gelince hemen merak ederim ben simdi.hayirli haberlerle gel insallah tatlim [/QUOTE]

haber veririm canım ...:29:inş hayırlı haberlerle gelirim:10:

canim yasadiklarimiz gercekten kolay degil ama cok sukur rabbimize bize caresi bulunan bir sIkIntiyla karsilastirdi.senin olayina da cozum olacagini dusunuyorum burasinin.ama once sunu sorayim sen tam bir birlesmeden sonrami hamile kaldin yoksa surtunme yoluyla falan mi?cunku sen :nazar:egzersizleri yapabilyiormussun.bence ya sende mantardan dolayi bir acima olabilir yada hala iliski esnasinda farkinda olmadan bizim gibi kendini kasiyorsun.dogum yapmak cok farkli cunku o zaman bisey cikiyor ordan ama bizim beynimiz oraya bir seyin girebilecegini kabul etmiyor.burda bir arkadasimiz var 17 yillik evli 3 cocugu var ve burda vajinismusu cozdu.dusun iliskiye girmeden hamile kalmis.ama dogum yapmak onun kasilmalarini onlememis.ama caresi olduguna eminim senin durumununda .aypar arkadasimiz sana daha iyi yardimci olacaktir.

Evet evet tam bir birleşmeden sonra hamile kaldım ama sezeryanla doğum yaptım yüksek tansiyon sorunu vardı hamileyken (oda bambaska bir sıkıntı zaten) ama su anda hersey başa döndü ilişki anında tan bir duvar oluyor :50:

merhaba kızlar normalde 2 parmak yapabiliyordum,bugün 1 parmak zor yaptım birde siz hissediyormusunuz sanki vajinin içinde kenarda yol gibi bişe var...ctesi eşimin doğumgünü inşallah o gün olur

kızlar merhaba..
2.kulak pamuğunu denedimm baş kısmı yani pamuklu kısmı giriyo gibi geliyo o sırada bişey hissetmiyorum ama ordan ileriye geçemiyorum ittiremiyorum öyle tutup sağa soal döndürüp(kulağımı temizliyormuşum gibi havaya bürünüp :) ) durdum biraz.
nasıl ilerleyebilicem benn :(

merhaba kızlar normalde 2 parmak yapabiliyordum,bugün 1 parmak zor yaptım birde siz hissediyormusunuz sanki vajinin içinde kenarda yol gibi bişe var...ctesi eşimin doğumgünü inşallah o gün olur

canım egzersizlere devam edersen o da olur inşallah. bende de öyle olmuştu ama zamanla alışıyo insan ben şimdi mumu p...s boyutuna getirip bile yapabiliyorum ve nasıl da kendiliğinden kaydığını görüyorum burdaki herkesin söylediği gibi ıkın ıkındıkça ittir içeri bak gör nasıl kayıyo kendiliğinden.

sağolun kızlar inşallah olur.bu hafta hep egzersiz yapıcam bakalım ama benim eşim mumla ya da başka bişeyle egzersiz yapmama izin vermiyo içinde kalır bişe olur falan diye parmakla yapıyorumhep

midye yendimi tebrikler.gonokok valla bizdede aynı sorun var:(onlar dabıktı sanırım denemekten...

evet canım yendım ctesı gunu cok sukur hıc beklemedıgım anda oldu...darısı sızlere ınsallah

midye tebrikler arkadaşımmmm...
çok güzel bi haber buuu :64::64::64::64::64::64:

cok sagol canım benım ınsallah sende halledeceksın ben ınanıyorum

canım sagolasın darısı ınsallah tez zamanda senın basına olsun. bu arada cok zor bı durum yasıyorsun Allah yardımcın olsun kpss ıle ugrasmak nedır cok ıyı bılırım ozellıkle erkeklerın atanması cok onemlı bız evledıgımızde cok sukur esım atanmıstı, ben atanamamıstım ama tek maasla da olsa rahattık cok sukur sonra 1,5 yıl sonra bende atandım eger esım calısmasaydı bende dırek kaynanamın yanında olcaktım ınsallah esın tez zamanda atanır canım sızde kendı yavanızı kurarsınız esının bransı ne canım?

canım teşşekur ederım daularını eksık etme inş. eşimin branş ı elektrik öğretmeni şu kopya madurlarından bakalım kısmetse bu yıl atanıcak inş

canım esın daha oncekı denemelerınızde ondan dolayı basarısızlık yasadınız mı yanı ereksıyon sorunu?
bunu su nedenle sordum bazı erkeklerde bu korku oluyor belkı esınde bundan yaklasmıyordur basarısız olurum korkusu vardır bı de sımdı sende hazırsın senden dolayı degılde kendınden dolayı olmamasından korkuyor olabılır

ahhh canım benim ya çok iyi anlıyorum seni kayınvalide falan olunca rahat edemiyor insan gerçekten
ama ne olur umutsuzluğa kapılma senin imtihanın bu yönden zorlu oluyordur belki ama sen aşmasını da bilirsin eminimki . bu kadar gelmişken sadece son adımı atmak kaldı buda olacaktır sen sakın üzülme nolur işte bu sıkıntılar üzüntüler falan geriyor hep seni anladığım kadarıyla.
inşallah biran önce kendi evinize yerleşirsiniz canım. ama genede kendinde odana çekil kimseyi kafana takma zaten kafaya taktıkça kendimize ediyoruz malesef olan bize oluyor .
herşeyden önce sen değerlisin unutma etrafındakileri boşver kimsenin seni üzmesine izin verme nolur.
rahat olmaya çalış biraz kafanı dinle odana çekil eminim oolacaktır Allahın izni ile canım.
eşinde seni anlayacaktır bazen sinir hali laflar söylenebiliyor oda görecek olduğunu sende bu kadar gelmişken inancını kaybetme herşey çok güzel olacak inşallah .
dua edelim Rabbimin dermanını vermediği sıkıntı yoktur .

canım inş başarıcam bnde biliyorum son aşamadayım moralım ailevi sebeblerden dolayı cok bozuk bu moral bozuklugu ıle egzersizler boyle verimsiz gecıyo dua et canım

bir ayi gecti yani reglim bitmisti baslamistim sonra gene regli oldum simdi ikinci regliyi olmadan cozerim insallah.ama ben calisiyorum ilk egzerisze basladigim zamanlar hic deneyecek vaktim olmuyordu.sonralardan cok ustune dustum.

ecrincim senide tebrik ediyorum çok güzel ilerliyorsun harikasın çözdün sen bu işi cnm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım teşşekur ederım daularını eksık etme inş. eşimin branş ı elektrik öğretmeni şu kopya madurlarından bakalım kısmetse bu yıl atanıcak inş

sızı cok ıyı anlıyorum hele esının psıkolojısı nasıldır kım bılır...bu yıl ogretmen adayları tam bı psıkolojık yıkım yasadılar Allah kpssye gıren herkese yardım etsın onca emekten sonra bunları yasamak zor adaylarla bırlıkte aılelerı de magdur durumda. esıme dıyorum ıyı kı bu seneye kalmamısım....

:29::29::29::29::29:canım benım tatlım bı tanem uzulme kıyamam valla bende aglayacam yaaaaaaaa canım gunduzlerı vakıt ayıramıyosan kendıne erken kalk 1 2 saat egzersız yap canım olacaktır emınım kı bızde senınle aynı durumdaydık ama bak ne oldu oldu senınde herkresın de ıstemek karar vermek basarmanın yarısıdır canım tabı kı ıstıyorsun ama pes etmememk onemlı tamam mı bız senı hıc yalnız bırakmayacaz o kocana sole benı getırmesın oraya :47::47::47: benım arkadasım tabı kı de basarır hıh:19::19::19::19:

canım cok kararlıyım bu sfer bıtıcek destek ınızı eksık etmeyın nolurrrrrrrrrrrr:54:

canım esın daha oncekı denemelerınızde ondan dolayı basarısızlık yasadınız mı yanı ereksıyon sorunu?
bunu su nedenle sordum bazı erkeklerde bu korku oluyor belkı esınde bundan yaklasmıyordur basarısız olurum korkusu vardır bı de sımdı sende hazırsın senden dolayı degılde kendınden dolayı olmamasından korkuyor olabılır

Yook sanmıyorum öle bişey. Onun bana söylediği sen de bu iş takıntı haline geldi. Biraz kendini rahat bırak ben de makine değilim ki öle istediğin zaman olmuyo diyo. Bi de ben evde sürekli bununla yaşıyorum her lafımın içinde illaki bu iş var o da sıkılıyo tabi. sen her gördüğünü p..s olarak görüyosun artık rahatla biraz diyo. Valla napçam bilmiyorum. Egzersizleri yapıyorum ama bugün yapmadım.

Back
X