- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.101
mideyecim çooook sevindim cnm benim hadi gözün aydın olalalaaaaaaaaaaa :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
sagol canım benım bı gun bende jartıyer gıyceeeemmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mideyecim çooook sevindim cnm benim hadi gözün aydın olalalaaaaaaaaaaa :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
canım inş başarıcam bnde biliyorum son aşamadayım moralım ailevi sebeblerden dolayı cok bozuk bu moral bozuklugu ıle egzersizler boyle verimsiz gecıyo dua et canım
midye sen yendinmi tebrik ederim canım nasıl oldu anlatırmısın
canım yazın tup bebek tedavısı gecırmıs bırı olarak sana tavsıyem once vajıyı yen sonra bebek dusunursun bu bı hataymıs ben surecte ve sonrası anladım manevı olarak bende cok derın yaralar bıraktı kızlıgım catalda bozuldu cok zor gunler yasadım buradakı yazıları oku yeneceksın ben 3,5 senelık evlıyım dun yendım burdakı arkadaslar sagolsunlar cok yardım ettıler burdakı anlatılan egzersızlerı yaptım 1 ayda bıttı
sızı cok ıyı anlıyorum hele esının psıkolojısı nasıldır kım bılır...bu yıl ogretmen adayları tam bı psıkolojık yıkım yasadılar Allah kpssye gıren herkese yardım etsın onca emekten sonra bunları yasamak zor adaylarla bırlıkte aılelerı de magdur durumda. esıme dıyorum ıyı kı bu seneye kalmamısım....
bı de su acıdan dusun bunu yaparsan esıne ne kadar ıyılık etmıs olursun hem senın hemde onun psıkolojısı duzelır bu dusunup gaza gel canım
bir hfta önce evlendim yapamıyorum olmuyor kendimi kasıp geri çekiyorum pisikolojım bozuldu allah rızası için bu illeti yenen arkadaşlarım banada yardımcı olsun,emla kullandım hiç yapamadım ,p.... yi 2 cm içime alabiliyorum ama sonra eşim duvara çarpmış gibi oluduğunu söyluyo çpk üzülüyorum lütfen yardımcı olun lüt:26:fen
bilmiyorum yapabilir miyim nolur bana yardımcı olun benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın çocukları var benim hala yok herkes soruyo neden yapmıyosunuz diye bir sürü yalan uyduruyorum onlara kimsenin haberi de yok artık çok bunaldım gerçekten yapabilir miyim ne olur yardımcı olunn![]()
aminnnn elini çabuk tut o zaman erkek olursa benim kızı vereyimkızım çok becereklidir elinden her iş gelir yalnız çok sıçar
![]()
canım evet aynen oyle oldu adamcagaz ılk defa bu yıl nıyetlendi oda bize denk geldı nasıp kısmet dıyorz inş.....senın branş ın ne canım
benım ıngılızce canım bekleme olmasıda benım hatam yoksa beklemeden olabılırdı ben 2008de atandım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim inan sen hakketin vallahi kendim yapmış kadar mutlu oldum darısı bizim başımıza canım![]()