- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.281
gunaydinnnnnn
kizlarrr ben dun gece basardim dimiiii![]()
cnm tebrik ederim yeni gördüm.Rabbime şükürler olsun.çok sevindim.inş ömür boyu böle mutlu olursunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydinnnnnn
kizlarrr ben dun gece basardim dimiiii![]()
tabiki ttalim soylemez olurmuyum.ama hem soktaydik hemde farkinda olmadan kastik heralde o yuzden zevk alamadik bence.yavas yavas o da olur tatlim insallah.![]()
kıs aferin sana benden sonra geldin beni geçicen demiştin sanaaaa geçtinde ... Rabbim mutluluğunu daim etsinnn![]()
testmi yaptın noldu anlat bakiiim yawwww merak ettim ? Ne kadarlıkmış ??
testte çıkmadı ama regl oldum üstüne görme şeklinde testte bazen doğru sonuç vermiyormuş bu durumda ayrıca tüm belirtiler var
testte çıkmadı ama regl oldum üstüne görme şeklinde testte bazen doğru sonuç vermiyormuş bu durumda ayrıca tüm belirtiler var
SAGOL TAtlim.amin canim insallahhh.kiz dun ne konusuyoduk simdi ne konusuyoz inanamiyom.gelinime iyi bakkkk ayollllllcnm tebrik ederim yeni gördüm.Rabbime şükürler olsun.çok sevindim.inş ömür boyu böle mutlu olursunuzcnm dünürüm
![]()
dimi ttalim benimde cok hosuma gitti su anki durumu yakisti sanirsammecrincim avatarına bayıldım ya süper wuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwww![]()
işte bu tip bahaneler ertelemeler hep bilinç altının bizlere oyunu...sen bunu farklı duygularla değiştirebilirsin kendini başka şeylere odakla mesela..ben kadınım de kendini kadın gibi hisset zevk almalıyım de hissetmeye çalış yatak odası dışında bir yerde deneyin ufacık oynaşmalara başla eşinle sonra şu ana kadar yaşadığın tüm olumsuzlukları at bi kenara merak et denemek iste müziği aç son ses kafan dağılsın bi bakmışınki oooo çoktan oluvermiş....leynnnn hepiniz akıllı kadınlarsınız çalıştırın yawww kafayı uyanık olun yenin şu illeti...millet kuduruyo o iş için biz köşe bucak kaçmışız ne çok şey kaçırmışız ondan güzel zevk varmı bu dünyada hayatın derdi çilesi hiç bitmez azcıkta eğlenmek lazım kudurmak kudurtmak lazım![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
SAGOL TAtlim.amin canim insallahhh.kiz dun ne konusuyoduk simdi ne konusuyoz inanamiyom.gelinime iyi bakkkk ayollllll
dimi ttalim benimde cok hosuma gitti su anki durumu yakisti sanirsamm![]()
burda yeni oldugum için aypar arkadasımıza mesaj atamıyorum ama burdan sesimi duyarmııı benimle tecrübelerini paylaşırmıııııı![]()
doğru soyluyorsun wallaaa arkadaslarımda bunları soyluyor ama onlar benı tam olarak anlıyamıyorlar nasıl olur ya hayret bırsey dıyorlar :)))) sen dr la birliktemı yendin bu olayı????
hem siziokuyayaım hemde birseyler yazıyım derken ıspanağı kömür etiimmm :)))))![]()
aaaa green de başarmişş süper yaaaa tebrik ederim canım ALLAH BASKA SIKINTI VERMESİN bugün çifte düğün var desenize![]()
bilmiyorumm heheheeeeeevet en doğrusu bubaktımki benim kociş istemiyor bebiş bende hemen bebiş isteyen hatuna yöneldim leynnnn ben en iyisi bıyık bırakam tam baba olayım
kocişte cabuk ögrende bıyık bırakayım baba oldugum belli olsun diyo
leynnnnn kimle ne haltlar karıştırdığını bilmiyonmu emin deilsin![]()
herkese bendennn cayyy
kelebek kuzu bence hamilesin saat 4 ü bekleme![]()
kalmaz yavruss babası hem ana hem baba olurum diy baksana ii sen bilrisn bende gezerim hıhhhhhoff çok fena bebiş ortada kaldı![]()
evet kız olursa duru erkek olursa dorukay inşallah şekercim.... isim düşünmeye başlamışsın sen şimdi![]()
kimselere bırakmam ben bebişimi helede o fingirdek anasınaben onun hem anası hem babası olurum
daha çok sanırsam anası olcem gibi :90::90::90:
canım tebrikler bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarrrrrr ne oldu bilin baklaım
![]()
inanmıyorum hala dünden beri manyak gibiyim. oldu ya oldu evet başardım onundaçok mutluyum
![]()