- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.441
haimle deilim kızlarrrr
üzülme tatlım ya bi daha ki aya olur kısmet bu işler.daha yeni gelinliğine doyamadın zaten ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haimle deilim kızlarrrr
inşallah cnm hayırlısı artık ozmaan niye hasta deilim niye midem bulanıyorayyyyy bak bebiş olsaydın halayda hoplayıp zıplayamazdınnnnnnn hadiiii halaya şimdi bi dahaki aya olur yawwwww hem bende yetişirim belki göbişleri tokuştururuz![]()
yalancının seks hayatı bitsin mi![]()
kızzzz venüş biz dogururken şen boşmu oturcan haydin hep beraber![]()
inşallah cnm hayırlısı artık ozmaan niye hasta deilim niye midem bulanıyor
valla ben hemşirenin yalancısıyım![]()
aaaaa şimdi ben baba olamayacakmıım o zaman ben geçen gece kimle yattımkim benim çocuğumu taşıyor çabuk ortaya çıksın
uleynnnn anne olamıyom bari baba olayım dedim onudamı beceremedim yoksa yoksa ben penismusmuyum
![]()
haimle deilim kızlarrrr
ayyyyyyyyy ciddi misin yaaaaaaa
aaaaa şimdi ben baba olamayacakmıım o zaman ben geçen gece kimle yattımkim benim çocuğumu taşıyor çabuk ortaya çıksın
uleynnnn anne olamıyom bari baba olayım dedim onudamı beceremedim yoksa yoksa ben penismusmuyum
![]()
üzülme tatlım ya bi daha ki aya olur kısmet bu işler.daha yeni gelinliğine doyamadın zaten ya
ıfettt napalım kaldıgımız yerden kaynatmaya devam edriz bizde:))))kız kelebegim boşver vaji yendin ya bütün günler şenin bidahaki ay inş
Hadi yaaa....şaka mı yapıyorsun yoksa? Eğer değilsende hiiiç üzülme,tatlım...Bu daha ilk denemeniz,ilkinde tutmaması normal bence...Onun için üzülüp,canını sıkma sakın..![]()
kızlaaaaar vajinismusu yenen arkadaşlar size sesleniyorum....... evliliği boyunca ilk denemeye kadar (yani o güzel güne kadar) sırt üstü yattığında eşini itenler... vajiyi yendikten sonra sırt üstü yatıp eşi üstüne geldiğinde sorunsuz bir şekilde seks yapanlarrrr nerdesinizzz...... varmı böyleleriiiiiiiiii..............:44:
hayırlısı olsun cnm napalım kısmet deilmiş bi dahaki ay deneriz artık kaynatmaya devam:)
Hadi yaaa....şaka mı yapıyorsun yoksa? Eğer değilsende hiiiç üzülme,tatlım...Bu daha ilk denemeniz,ilkinde tutmaması normal bence...Onun için üzülüp,canını sıkma sakın..![]()
olsun telebeğim sağlık olsun herşeyde bir hayır vardır.
olsun telebeğim sağlık olsun herşeyde bir hayır vardır.
evet kesinlikle bol bol kaynatmalı günlerr, daha yeni gelinsin kız onunda zamanı gelince olacak inşallah![]()
Sorun şu yaa... Ben üstüme gelince itiyorum da.... Egzersizlere başladıktan sonra ve bunu yendikten sonra itmem geçcekmi bunu merak ediyom
Evet hayırlı zamanlarda,sağlıkla gelsin inşallah bebişi..Kaynamaya devam..
tabi belki de vardır bundada bir hayır cnm ya hep hayırlısı diye dua ettim zaten ...
inşallah cnm hayırlısı artık ozmaan niye hasta deilim niye midem bulanıyor![]()
ah kıyamam sana anası emin değildi zati bi de babası çıktı emin olmayanben dediydim ama dimi sana
![]()
kızlaaaaar vajinismusu yenen arkadaşlar size sesleniyorum....... evliliği boyunca ilk denemeye kadar (yani o güzel güne kadar) sırt üstü yattığında eşini itenler... vajiyi yendikten sonra sırt üstü yatıp eşi üstüne geldiğinde sorunsuz bir şekilde seks yapanlarrrr nerdesinizzz...... varmı böyleleriiiiiiiiii..............:44: