Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:kkk:
ayyyyy bak bebiş olsaydın halayda hoplayıp zıplayamazdınnnnnnn hadiiii halaya şimdi bi dahaki aya olur yawwwww hem bende yetişirim belki göbişleri tokuştururuz :64::64::64::64:
inşallah cnm hayırlısı artık ozmaan niye hasta deilim niye midem bulanıyor :43::43::43::43::43::43:
yalancının seks hayatı bitsin mi:9:

valla ben hemşirenin yalancısıyım :9::9::9::9:

aaaaa şimdi ben baba olamayacakmıım o zaman ben geçen gece kimle yattım :60::60::60: kim benim çocuğumu taşıyor çabuk ortaya çıksın :66::66::66: uleynnnn anne olamıyom bari baba olayım dedim onudamı beceremedim yoksa yoksa ben penismusmuyum :33::33::33:

ah kıyamam sana anası emin değildi zati bi de babası çıktı emin olmayan:9:ben dediydim ama dimi sana:9:

kızlaaaaar vajinismusu yenen arkadaşlar size sesleniyorum....... evliliği boyunca ilk denemeye kadar (yani o güzel güne kadar) sırt üstü yattığında eşini itenler... vajiyi yendikten sonra sırt üstü yatıp eşi üstüne geldiğinde sorunsuz bir şekilde seks yapanlarrrr nerdesinizzz...... varmı böyleleriiiiiiiiii..............:44:

ayyyyyyyyy ciddi misin yaaaaaaa

aaaaa şimdi ben baba olamayacakmıım o zaman ben geçen gece kimle yattım :60::60::60: kim benim çocuğumu taşıyor çabuk ortaya çıksın :66::66::66: uleynnnn anne olamıyom bari baba olayım dedim onudamı beceremedim yoksa yoksa ben penismusmuyum :33::33::33:

:9::9::9::9::9::9::9::9:
üzülme tatlım ya bi daha ki aya olur kısmet bu işler.daha yeni gelinliğine doyamadın zaten ya

ıfettt napalım kaldıgımız yerden kaynatmaya devam edriz bizde:))))
kız kelebegim boşver vaji yendin ya bütün günler şenin bidahaki ay inş
ıfettt napalım kaldıgımız yerden kaynatmaya devam edriz bizde:))))

kızlaaaaar vajinismusu yenen arkadaşlar size sesleniyorum....... evliliği boyunca ilk denemeye kadar (yani o güzel güne kadar) sırt üstü yattığında eşini itenler... vajiyi yendikten sonra sırt üstü yatıp eşi üstüne geldiğinde sorunsuz bir şekilde seks yapanlarrrr nerdesinizzz...... varmı böyleleriiiiiiiiii..............

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlaaaaar vajinismusu yenen arkadaşlar size sesleniyorum....... evliliği boyunca ilk denemeye kadar (yani o güzel güne kadar) sırt üstü yattığında eşini itenler... vajiyi yendikten sonra sırt üstü yatıp eşi üstüne geldiğinde sorunsuz bir şekilde seks yapanlarrrr nerdesinizzz...... varmı böyleleriiiiiiiiii..............:44:

cnm yenen hiçkimse kocasını itmiyor ne oldu yaw bi sorunmu var

:kkk:
inşallah cnm hayırlısı artık ozmaan niye hasta deilim niye midem bulanıyor :43::43::43::43::43::43:

anacım ben vajiyi yeneli 1 yıl olcak bunun 6 ayı midem bulandı reglim 4 günü geçtiği zamanlar oldu ama hala aynıyım bebiş falan yok biz totişten uyduruyoruz psikolojik hamiş kalıyoruz :52:

ah kıyamam sana anası emin değildi zati bi de babası çıktı emin olmayan:9:ben dediydim ama dimi sana:9:

lennnn ne biliyim bennn güzel hatun görünce dayanamıyom atlıyom burdan taaa eskişehire atlayam dedim yetişmedi heralde şeyim kısa geldi :60::60::60::60::60:

walla ben hep ittim halada altta rahat deilim kapana kısılmış hissediyom kendimi ama üstte eurovisiona bile katılırım :60::60::60:üstts zevk alıyorum o yüzden hep üst istiyom güç bende artıkkk diye kılıcımı havaya dikesim var kendimi süppperrr girl hissediyomda :62::62::62:

Back
X