Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kelebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk keklemion bisi deilmi süprizzzzz yok dimee baaaaaak agresifim komplekliyim sinirliyimmmm:60::60::60::60::60::60:

yaaalannnnn sölüorsunnnn nayırrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84:

niye umut yok bebişim ?

naıl yani şorunun ne tatlım

canlarım esımde sorun var(sayı,hareketlılık vede sekıl bozuk yanı agır derecede)ondan hangı dr gıtsek tup bebek dıyor asılamaya zaman kaybı olur dıyolar nasıp hayırlısı dıyoruz bızım ımtıhanda boyleymıs yıne buna da sukur 1 tane spermı olmayanlarda var bızım tup bebekte olsa deneme sansımız var. ben bu haberı 1 haftalık nısanlıyken aldım ama bu sekılde kabul ettım onu cooook sevıyorum cunku dedım ya hayırlısı Rabbım zamanı gelınce verecektır elbet

hayırlısı kızlar Allahım herşeyin hayırlısını versin vajiyi yenmek için 3.5 yıl bekledim . bebek içinde varıdr bi zmaanı

hayırlısı bebişim hayırlısıııııı ...... valla bende yensem hemen olcanı düşünmüorumm öle bi psikolojiden geçtimki hemen olcanı düşünmüorummm...hepimziin hakkında hayırlısı......:75::75::75:

canlarım esımde sorun var(sayı,hareketlılık vede sekıl bozuk yanı agır derecede)ondan hangı dr gıtsek tup bebek dıyor asılamaya zaman kaybı olur dıyolar nasıp hayırlısı dıyoruz bızım ımtıhanda boyleymıs yıne buna da sukur 1 tane spermı olmayanlarda var bızım tup bebekte olsa deneme sansımız var. ben bu haberı 1 haftalık nısanlıyken aldım ama bu sekılde kabul ettım onu cooook sevıyorum cunku dedım ya hayırlısı Rabbım zamanı gelınce verecektır elbet

hayırlısı olsun canım üzülme bu işler nasip :Allahım ol deyince olur sen bile inanamazsın. Allah büyüktür cnmcm hayırlısı olsun.

canım yaa işte sevginin gücü.sevgi herşeyin üstünde.Allahtan deneme şansınız varmış hayırlısını versin inşallah rabbim.umarım sen de anne olursun en yakın zamanda

canlarım esımde sorun var(sayı,hareketlılık vede sekıl bozuk yanı agır derecede)ondan hangı dr gıtsek tup bebek dıyor asılamaya zaman kaybı olur dıyolar nasıp hayırlısı dıyoruz bızım ımtıhanda boyleymıs yıne buna da sukur 1 tane spermı olmayanlarda var bızım tup bebekte olsa deneme sansımız var. ben bu haberı 1 haftalık nısanlıyken aldım ama bu sekılde kabul ettım onu cooook sevıyorum cunku dedım ya hayırlısı Rabbım zamanı gelınce verecektır elbet[/QUOT

herhalde canımmmmm hepimiz imtihandan geçioruzz ...sorun sendede olabilirdi sende aynı sekilde olabilirdin iyiki ayrılmamıssın.....
nasıl 1 haftalıkken öğrendinnn yani önceden sprm sayısınımı öğrenmiş eşinnn neden öğrenmişkiii...benimkide öğrenmişmidir acabaaa:9:

Sorun şu yaa... Ben üstüme gelince itiyorum da.... Egzersizlere başladıktan sonra ve bunu yendikten sonra itmem geçcekmi bunu merak ediyom

vajinismusun en temel belirtisi o an geldiğinde kişinin panik atak benzeri bir durum yaşamasıdır..yani kişi eşini iter,kasılır,endişe,korku,kaygı duyar..bilinci açıkda olsa kontrolünü yitirir,kontrol bilinçdışının eline geçer..
Yani senin durumunda çok normal,hepimiz aynı şekilde bacaklarımızı açamıyorduk,eşimize dokundurmak bir yana kendimiz bile dokunamıyorduk,hatta bazılarımız bakamıyordu bile ama başardık..bende altta daha rahattım ve böylede başardım..Yinede altta olmak çok rahat geliyor,kendimi eşime bırakıyorum...bu daha kolay geliyor...Buda sanırım kişiden kişiye değişiyor,üstte rahat olan arkadaşlarda var..

şeni gerçekten tebrik ederim canım şevgi böyle bişey işte tüp bebek şürecini biliyorum birbirinize deştek olun olur inş en kışa zamanda:49:

tabiki canım üzülecek bişey yok anaaaaa o zaman tüp bebek yaparsan ikizin olcek ayyyyy ne güzel olur rabbim çifter çifter versin banada inşallah :60:sen önce bi keyfini sür şu işin korunma derdinde yok sal çayıra mevlam kayıra :69:

kızlar bak unutturdunuz bana 1 saat sonra tacemi tenhada sıkıştırcaktık kızzzzz altlarda takıldığına göre suçun büyük :47: niye süt dökmüş gibi duruyon orda gel bakiiim sen şuraya doğru :57:

herhalde canımmmmm hepimiz imtihandan geçioruzz ...sorun sendede olabilirdi sende aynı sekilde olabilirdin iyiki ayrılmamıssın.....
nasıl 1 haftalıkken öğrendinnn yani önceden sprm sayısınımı öğrenmiş eşinnn neden öğrenmişkiii...benimkide öğrenmişmidir acabaaa:9:[/QUOTE]

canım esımde mesanede sorun vardı urologa gıtmıstı dr muayene ederken bırden bu durumu farketmıs(testıslerden) bı hafta sonra varıkosel amelıyatı oldu sayı bırazda olsa arttı ama yeterlı degıl yınede.ayrılmaya cok calıstı ama ben ıstemedım cok sukur, bugun olsa yıne aynısı olurdu

nasıl 1 haftalıkken öğrendinnn yani önceden sprm sayısınımı öğrenmiş eşinnn neden öğrenmişkiii...benimkide öğrenmişmidir acabaaa:9:

canım esımde mesanede sorun vardı urologa gıtmıstı dr muayene ederken bırden bu durumu farketmıs(testıslerden) bı hafta sonra varıkosel amelıyatı oldu sayı bırazda olsa arttı ama yeterlı degıl yınede.ayrılmaya cok calıstı ama ben ıstemedım cok sukur, bugun olsa yıne aynısı olurdu[/QUOTE]

bizim içinde geçerli demi kızlar eşlerimiz ne kadar destekler bize:nazar::nazar: çok şükür

Canım benim,Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler versin inşallah...Allah ol dedkten sonra olmayacak şey yoktur..birde forumlarda hamilelik için araştırırken bu konuyla ilgili kürler görmüştüm,kızlar eşlerine yedirip,içiriyorlarmış ve faydasını görenlerde var sanırım..İstersen araştır..

Back
X