- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.981
venüüssssss jel nasıldı jelll sadede gel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada günaydın :92:tüm sexu hatunlara başarılar diliyorum
biz dün akşam jeli test ettikteeeeee wowwwwww diyorum kısacabu arada telebeğin çok selamı var bu gün iç dış kaporta bakımına gitti hatun akşamüstü gelcek
![]()
venüüssssss jel nasıldı jelll sadede gel![]()
hadi yaaacok mu etkili anlat bakem nasıl bi duygu nasıl kullandın ne yaptın
anacım olur böyle şeyler akşama denersiniz nolcak![]()
kizlarrr yaaa ben taze gelinligin tadini cikaramiyommmmm:84:benim spaydiii aksam koltukta uyuya kaldi yaaa bise deneyemedik![]()
bende burdayım aloooooooooo ya kayınvaldemler var benimde iyice sinirlerim bozuluyor inşallah hafta sonuna giderler
kem küm ehue ehue desemwalla ara verdik özledik ondanmı jeldenmi bilmiyom anacımda eşim pek bi memnun kaldı
ayyyyy taaa içerilere sıkılıyor en ufak kuruluk kalmıyor meğer ben ne kuru hatunmuşum hiç bi kadar kendimi ıslak hissetmemiştim
hmmm demek ki iyi o zaman bende de kuruluk var çünkü.en kısa zamanda ben de temin edeyim şu jeli
parmağın biraz incesi boru var onu vajiye sokuyosun zaten akardiyon gibi şişesi içeri sıkıyosun hepsi içerde kalıyo dışarıya çıkmıyo jel ama böyle bi rahatlık ferahlık hissediyosun gibi kociş dün gecede sonra eve 10 kutu alıp gelmezse iyidir![]()
canım hem ara verdiğinizden bu kadar istek olmustur hemde jel size tavan yaptırmıştırkem küm ehue ehue desemwalla ara verdik özledik ondanmı jeldenmi bilmiyom anacımda eşim pek bi memnun kaldı
ayyyyy taaa içerilere sıkılıyor en ufak kuruluk kalmıyor meğer ben ne kuru hatunmuşum hiç bi kadar kendimi ıslak hissetmemiştim
yok canım fazla gelmez . değişiklik her zaman iyidir. papaz her zaman pilav yemezcanım sana fazla gelmesin bu jel yaasenin libidon almış başını gidiyo zaten
![]()
biz zaten 2 seyden çekiyoruz. 1 fenerbahce 2 kaynanalarbende burdayım aloooooooooo ya kayınvaldemler var benimde iyice sinirlerim bozuluyor inşallah hafta sonuna giderler
oyyyy bebişim nasılsın ? ayyyyyy zaten gitsinler bu kadar kalınırmı yawww taze gelinin evinde dimi yanicanım hadi bakalım sıra sende şunları bi postalada müjde ver bize
![]()
10 kutu muparmağın biraz incesi boru var onu vajiye sokuyosun zaten akardiyon gibi şişesi içeri sıkıyosun hepsi içerde kalıyo dışarıya çıkmıyo jel ama böyle bi rahatlık ferahlık hissediyosun gibi kociş dün gecede sonra eve 10 kutu alıp gelmezse iyidir![]()
size anca yeter canım zaten 10 kutualıştık zaten bişeyler sokmaya ya hem egsersiz de yapmış oluruz borusuyla
![]()
ya kuzum pazar gidiceklerdi dün diyorki kayın pederim 5 10 gün daha burdayız ya sinirlerim gerildi ya şaka mı dedi gerçek mi biliyorum
10 kutu mu.dikkat etsin kociş yollara dökmesin canım
10 kutu alana bir jartiyer bedava gel vatandaşşş![]()
anacım olur böyle şeyler akşama denersiniz nolcak![]()
günler çuvala girmedi ya tatlım denersiniz yine azcıkın sabret bak gör sonra peşinden ayrılmıycak![]()
:84::84::84::84::84::84:bende istiyom o jelden ama burda bulamiyommmmmmmmm
yaa oyle demeyin kizlar yaaa 5 sene bekledim daha beklemek istemiyommmmmmmmmmmmmmmm![]()
yuh ya o ne öyle misafir dediğin en fazla 3 güncanım nerden geliyolar şehirdışından mı?
canım netten sipariş versene