- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #42.261
canım ben üstte ters oturarak yendim halada en rahat o şekilde oluyor...sen işe başlamadan önce egzersizini yap ama ödev gibi değil vajini hissetmeye çalışarak ve bu son egzersizini p...s denemesini hangi posizyonda yapacaksan o şekilde yap mesela üstte mi deneyeceksin altta eşin varmış gibi bi yastık koy yastığın eni kadar aç bacaklarını ve dilatörü alttan yavaş yavaş açısını ayarlarak kasılmalarını kontrol ederek almaya çalış takıldığın yerde dur nefes al bunu beceremesende o anda dur düşün kontrolu eline al çünkü heyecan yapıyo insan...gel git yapmaya çalış eğer sorunsuz yaptıysan git eşinin yanına onu öpmeye başlaki hemen uyarılsın ama istekli ve baştan çıkarıcı ol...ona çaktırmadan nasıl egzersiz yaptıysan o şekilde yatır kocişi sonra ters otur jel sür ve eşine yerleştirmesini söyle sana sadece yavaş yavaş üstüne oturmak kalsın bu arada mümkün olduğu kadar git gel yapki ereksiyon kaybolmasın sen yapamasanda eşin alttan yukarı doğru yapsın işte o anda eşin seni yönlendirsin popondan tutup ayarlasın poponu tutup kaldırsın git gel yapmayı öğren bi süre sonra içerde bi gerginlik olacak sakın telaş yapma çıkarma dur bekle nefes al ben bunu başardım bile de kendini gaza getir vaji vakum gibi içine çekecek penisi olay bitecek..
deneyeceğimmmm..teşekkürlerrrrr...gerçekten....yahu şu kocamın dedikleri hep çıkıyoooo...yüzüne doğru bakarken bu pozisyon hoşuma gitmemişti ,arkanı dön demişti...yokkkkk dedimmmm...şimdi sen ya da sizlerin bu yöntemlerle becerdiğinizi duyunca hemencik ikna oluyorum....merciii tatlım...yaşşşaa
kocammmmm...adam bu işi biliyoda bende biraz inanç problemi var...