Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben üstte ters oturarak yendim halada en rahat o şekilde oluyor...sen işe başlamadan önce egzersizini yap ama ödev gibi değil vajini hissetmeye çalışarak ve bu son egzersizini p...s denemesini hangi posizyonda yapacaksan o şekilde yap mesela üstte mi deneyeceksin altta eşin varmış gibi bi yastık koy yastığın eni kadar aç bacaklarını ve dilatörü alttan yavaş yavaş açısını ayarlarak kasılmalarını kontrol ederek almaya çalış takıldığın yerde dur nefes al bunu beceremesende o anda dur düşün kontrolu eline al çünkü heyecan yapıyo insan...gel git yapmaya çalış eğer sorunsuz yaptıysan git eşinin yanına onu öpmeye başlaki hemen uyarılsın ama istekli ve baştan çıkarıcı ol...ona çaktırmadan nasıl egzersiz yaptıysan o şekilde yatır kocişi sonra ters otur jel sür ve eşine yerleştirmesini söyle sana sadece yavaş yavaş üstüne oturmak kalsın bu arada mümkün olduğu kadar git gel yapki ereksiyon kaybolmasın sen yapamasanda eşin alttan yukarı doğru yapsın işte o anda eşin seni yönlendirsin popondan tutup ayarlasın poponu tutup kaldırsın git gel yapmayı öğren bi süre sonra içerde bi gerginlik olacak sakın telaş yapma çıkarma dur bekle nefes al ben bunu başardım bile de kendini gaza getir vaji vakum gibi içine çekecek penisi olay bitecek..

deneyeceğimmmm..teşekkürlerrrrr...gerçekten....yahu şu kocamın dedikleri hep çıkıyoooo...yüzüne doğru bakarken bu pozisyon hoşuma gitmemişti ,arkanı dön demişti...yokkkkk dedimmmm...şimdi sen ya da sizlerin bu yöntemlerle becerdiğinizi duyunca hemencik ikna oluyorum....merciii tatlım...yaşşşaa
kocammmmm...adam bu işi biliyoda bende biraz inanç problemi var...

arkadaşlar ben dün denedim yıne başarısız olduk,herşey çok güzel başlıyo ön sevişme uzun sürüyo yeterince ıslanınca eşim pppp. yi yerleştiriyo ama 2 cm den gerisini alamıyorum ya bacağımı sonuna kadar açamıyorum en sonunda zil zurna sarhoş olup öyle yapıcam yetti canıma eşimin bu işi yapamazssın demesi:43::43::43::43:

deneyeceğimmmm..teşekkürlerrrrr...gerçekten....yahu şu kocamın dedikleri hep çıkıyoooo...yüzüne doğru bakarken bu pozisyon hoşuma gitmemişti ,arkanı dön demişti...yokkkkk dedimmmm...şimdi sen ya da sizlerin bu yöntemlerle becerdiğinizi duyunca hemencik ikna oluyorum....merciii tatlım...yaşşşaa
kocammmmm...adam bu işi biliyoda bende biraz inanç problemi var...

bizde hep o andaki yüz ifademizden rahatsız olurduk öyle endişeyle bakıyodukki birbirimize yapacak olsakta yapamazdık yani sona ben totişimden bunu uydurdum dedim ben sana bakmadan yapmalıyım olurmu olur denedik ve oldu bunu deneyen arkadaşlarda gayet memnun :54: kendi ruh halinize göre yeni şeyler denemekten çekinmeyin nasıl kendinizi daha rahat hissediyorsanız mutlaka o şekilde yapın...bu arada p...s denemesinde p...se bakma girdimi diye elinle yoklama ve kociş ne yap derse yap onu dinle ben önceleri dinlemiyodum sanki kendim çok biliyorum ya ne zamanki dinledim yönlendirmeyi ona bıraktım oldu kocişleri dinlemek lazım en azından yataktayken biz tecrübe kazanana kadar sonrasında nasıl olsa biz havalarını alıyoz onların :66:

tatlım batıo gelio sana halbuki batacak hiç birşey yokk bunları başardınızda yani egsersizler başardınızda anlayacaksınız...aparat deneee beyaz bakkal mumu denee kulak çubugu deneee

cnm onlardan sonuç alamıyosan bende küçük dilatörden 1 büyük olanı garanti var...
istersen küçük olan içinde evi arar tarar bulmaya çalışırım...ben iki dr. gittim hayatım çalışma tarzı 2 sinde aynıydı 1.dr.da ancak 2.boyuta geçebilmiştim ordan kalma...aslında hiç bişi batmıyoda bize öle geliooo ....dr.bana demiştiki bazen nefeslerini ayarlasanda olmaz ,bilinç altın o an yapmak istemiyo
olabilir...o zaman idrar bırakırmış gibi yap nefes filan gerekmiooo kendi cup diye aparatları ya da parmağı ya da herneyse içine kendi çekiooo...bende henüz tamamen bitiremedim bu işi sona yakınım
en azından egzersiz kısmını çözdüm ...zamanla olucak mış...bakalım...bilgim deneyimim bu kadar..bende
burdaki arkidişlerden destek alıyorummmmm...yeneceğiz inşaallllahhhh...

arkadaşlar ben dün denedim yıne başarısız olduk,herşey çok güzel başlıyo ön sevişme uzun sürüyo yeterince ıslanınca eşim pppp. yi yerleştiriyo ama 2 cm den gerisini alamıyorum ya bacağımı sonuna kadar açamıyorum en sonunda zil zurna sarhoş olup öyle yapıcam yetti canıma eşimin bu işi yapamazssın demesi:43::43::43::43:

sarhoş olmak bi işe yaramıo canım...moralini bozma bu yapamadığın günlerden birinde olacak mutlaka unutma....yaptığın gecenin bu umutsuz olduğun gecelerden hiç bi farkı yok....sadece moral

sarhoştaaa olsan uyustursandaaa faydası yok herşey beyinde bitioooo bi sarhoş ol deneee p..s deydi an canlanırsınn.... sen eğer p..s ucun alabiliorsan gerisinide alabilirsinn bende ilk zaman öleydim p...s ucunu alıorum gerisini alamıorum diodum arkadaşlara.... bir hafta p....s ucu denedik eşimle ittirmedik sadece alışsın vaji diee sonra bi baktıkkk kendiliğinden kayıp yarısınaaa girmiş kasıorsun sen ..kasmıoruz sanıoruz ama kasıoruz bendeed öle olduuuu biraz sabret başarman an meselesiii...... o kocanada söleeeeeeeeee biz 2 yıl sonraa anca başını alabildik senki daha yeni evlisinnn öpsünde başına koysun seniii nankörlük etmesinnnn:63::63::63::63::63::63:

aslında eşlerimizinde psikolojisiiii iyi değillllllllll onlarında bi şuçu yok... benim eşim öle bi ana geldiki kendini suçladı acaba ben mi yapamıorum bendemi sorunnn.. hiç ilişki deneyimim olmadı ondanmıııı oldu acabaaa dedi.........bi deneyim yaşamalımıydım zina yapmalımıydınnnn falan filannnnn ya bu lanet hastalık innanın şeytanın hastalığııı yaa okadar kötü birşeyyy......

sarhoştaaa olsan uyustursandaaa faydası yok herşey beyinde bitioooo bi sarhoş ol deneee p..s deydi an canlanırsınn.... sen eğer p..s ucun alabiliorsan gerisinide alabilirsinn bende ilk zaman öleydim p...s ucunu alıorum gerisini alamıorum diodum arkadaşlara.... bir hafta p....s ucu denedik eşimle ittirmedik sadece alışsın vaji diee sonra bi baktıkkk kendiliğinden kayıp yarısınaaa girmiş kasıorsun sen ..kasmıoruz sanıoruz ama kasıoruz bendeed öle olduuuu biraz sabret başarman an meselesiii...... o kocanada söleeeeeeeeee biz 2 yıl sonraa anca başını alabildik senki daha yeni evlisinnn öpsünde başına koysun seniii nankörlük etmesinnnn:63::63::63::63::63::63:

vallaaa...olmayınca olmuyooo...istersen sarhoş ol ne fayda...ben botoks bile yaptırdım olmadıı..
rahat olmadığımız sürece olmayacakkkk...hep kasıyoruz kendimizi ondan olmuyoooo...bu işin zannediyorum tek sırrı egzersizlerin devamlılığııııı...

selam kızlar :3:
özüm ve esracım size bol kaynanasız günler aman ne zordur evde birileri varken normal insanların (biz anormal oluyoruz :69: ) yapması bile zorkn size kolay gelsin
özümcüm biz yapamazken bile kocama niye gitmedin yapmadın diye kızmıştım hastalıktan korkmasak malum biyere git bile demiştim offff nebileyim bizim derdimizde bu niye cuk diye açılmıyorsa

kelebekim eşim memur mu neden eskişehir ordaki gençler hep bursa ve istanbula gitmişti hep emekliler var malum öğrenci şehri emekli maaşı ve ev kirasıyla geçinilen bi yer inşallah hayırlı bi kapı açılır sana canım
ben okuyayım sonra başlıcam ne zor geliyor bana aynaya bakmadan zatn yapamıyorum hergün baştan hazırlık baştan zorlama dün umutluydum buğün kapı çalsada evden kaçsam diye bekliyorum

kelebek00 zaten psikoloğa gittik konuştu onunla da doktor parmak egzersizi önerdi.
Bişey sormak istiyorum parmağımla yapamıyorum tırnağım yok ama sanki batıyormuş gibi geliyor başka önerileriniz varmı bu sorunu aşan arakadaşlar lütfen yardım edin

kulak çubuguyla yapan ark. var cnmcm parmaklada yapına prez. geçir kremle batma falan olmaz psikolojik sana öle geliyodur. kulak cubugunu streçle onla dene

aslında eşlerimizinde psikolojisiiii iyi değillllllllll onlarında bi şuçu yok... benim eşim öle bi ana geldiki kendini suçladı acaba ben mi yapamıorum bendemi sorunnn.. hiç ilişki deneyimim olmadı ondanmıııı oldu acabaaa dedi.........bi deneyim yaşamalımıydım zina yapmalımıydınnnn falan filannnnn ya bu lanet hastalık innanın şeytanın hastalığııı yaa okadar kötü birşeyyy......

kesinlikle katılıorum ,benimki stress yapıp dr.bile gitti...o gün kendimi toparlamaya karar verdim
mesela...

aynen öleeeee valla bana egsersiz helede parmak egsersizi okadar itici gelioduki itici sıkıcıııı yok parmağımı alsam zaten yapardım yok ilk gecen yapanlar parmakmı sokuo derdimmmm amaaa suan 2 parmağı rahatlıkla sonuna kadar girio bide içerde açıorum onlarııı hiç acı felan yok Rabbim öle yaratmışki aslındaaa farkında deiliz ordan bebek çıkıooo ben 2 parmağımı içerde oynatıorum parmağımı hangi yöne acsam orasııı genişlioooo acı yı birak yanmaa karıncalanma bileyokkkkkk .....egsersizden başkaaa çaresi yok ben henuz yenmiş deilim p..s yarıısındayım ve aynı samanda parmak egsersizide yapıorum ama kendimi başarmış sayıyorummmmmmm psikolojiniz rahatlıo çünküüüü oranın gayet esnek ve rahat oldunu ancak egsersilerde anlaşılıokiiii p...s tepki olmasın diee....

selam kızlar :3:
özüm ve esracım size bol kaynanasız günler aman ne zordur evde birileri varken normal insanların (biz anormal oluyoruz :69: ) yapması bile zorkn size kolay gelsin
özümcüm biz yapamazken bile kocama niye gitmedin yapmadın diye kızmıştım hastalıktan korkmasak malum biyere git bile demiştim offff nebileyim bizim derdimizde bu niye cuk diye açılmıyorsa

kelebekim eşim memur mu neden eskişehir ordaki gençler hep bursa ve istanbula gitmişti hep emekliler var malum öğrenci şehri emekli maaşı ve ev kirasıyla geçinilen bi yer inşallah hayırlı bi kapı açılır sana canım
ben okuyayım sonra başlıcam ne zor geliyor bana aynaya bakmadan zatn yapamıyorum hergün baştan hazırlık baştan zorlama dün umutluydum buğün kapı çalsada evden kaçsam diye bekliyorum

aminnnnnn tacemmmm aminn surda 2 ay sonra köye gidecekler 5 ay flan yokk eşime diom biz anca köye gittiklerindeee yenecez herhaldeeee....ya normal olsam cinsel hayatı normal olan biri olsa basımın üstünee amaa deil işteeee bunudaa biliolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............

kıslarrrr egseriz yapan kıslarrr yeni evli olan kıslarrr... bu hastalık çok kötü bi hastalık Rabbim düşmanımın bile başına vermesinnnn ama Allahım beterindede korusun şükür bunaaa....neler yaşadım 17 ay içinde neler yaaşadım ne kötü günlerim oldu anlatsammmmm sayfalar yetmezz....

yeni yeni egsersiz yapan arkadaşlarr burda başaran arkadaşlar Allah razı olsun bize yardımcı oluooo..bize yardım etmek zorunda deillerrrr..zorunluluğuu bırak herkesin işi gücü varrr onlar sağolsun geliolar yardımcı olmaya çalışıolarrr bunun kıymetini iyi bilelimmmmmm el ele verip birbirimize yardımcı olmaya çalışıoruzzz..hepimiz Allahın izniyle atlatıcaz bu sıkıntılarıı biraz sabır biraz çalışkanlıkk birazda morallllllllll...yaşadaıklarımız korkularımız hep aynııı... onun için ha gayrettttttt durmak yok yola devammmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64: başarıcaz Allahın izniyleeeeeeee:64::64::64:

aynen öleeeee valla bana egsersiz helede parmak egsersizi okadar itici gelioduki itici sıkıcıııı yok parmağımı alsam zaten yapardım yok ilk gecen yapanlar parmakmı sokuo derdimmmm amaaa suan 2 parmağı rahatlıkla sonuna kadar girio bide içerde açıorum onlarııı hiç acı felan yok Rabbim öle yaratmışki aslındaaa farkında deiliz ordan bebek çıkıooo ben 2 parmağımı içerde oynatıorum parmağımı hangi yöne acsam orasııı genişlioooo acı yı birak yanmaa karıncalanma bileyokkkkkk .....egsersizden başkaaa çaresi yok ben henuz yenmiş deilim p..s yarıısındayım ve aynı samanda parmak egsersizide yapıorum ama kendimi başarmış sayıyorummmmmmm psikolojiniz rahatlıo çünküüüü oranın gayet esnek ve rahat oldunu ancak egsersilerde anlaşılıokiiii p...s tepki olmasın diee....

işte bende o devredeyim...sıkıcı bi süreç ama olsun...dilatörle çalıştım ben ama arada parmak egzersizlerim de vardı...dilatör büyüdükçe insan hırs yapıyodu p...nisin boyu sabit tamamı olmaması
insanı geriyooo..aslında olan bu..3 te ikisiymiş dün akşam ki sonuç buydu..bugün işi gücü bıraktım
sabah bu sayfayı açtım kendimi hazırlıyorum akşama...etrafımda iş arkadaşlarım var bu kıs ne yazıp duruyoo der gibi bana bakıyolar ama olsun...kararlıyım bu gece daha rahat olucammmm...

yine kaynamış burasıııı..canlarrrrrrrıımmmmm bunlar size:71::71::71::71::71::71:

çiçekler için tşklerr ohh mis gibi kokuolarrr:71::71::71: kıs dün burayı okudumda sana çok güldümm:60::60: arkadaşın biri egseris yaparkennnn mumu içerde yamultmuss sende o mumu yamultmayı nasıl becerdim anlamadım hala die yazıosun :60::60::60: kız başta demişkii evin kaloferlerini açtım bide ufoyu yakıp dibine geçtimmmm egsersiz yapıom yazmıs orayı görmedin herhalde:60::60: sonra mum yamuldu neden yamuldu yazmışşşş o ufonun sıcaklığında ben bileee yamulurummm Allahım yaaaaa:60::60::60::60:

bizde hep o andaki yüz ifademizden rahatsız olurduk öyle endişeyle bakıyodukki birbirimize yapacak olsakta yapamazdık yani sona ben totişimden bunu uydurdum dedim ben sana bakmadan yapmalıyım olurmu olur denedik ve oldu bunu deneyen arkadaşlarda gayet memnun :54: kendi ruh halinize göre yeni şeyler denemekten çekinmeyin nasıl kendinizi daha rahat hissediyorsanız mutlaka o şekilde yapın...bu arada p...s denemesinde p...se bakma girdimi diye elinle yoklama ve kociş ne yap derse yap onu dinle ben önceleri dinlemiyodum sanki kendim çok biliyorum ya ne zamanki dinledim yönlendirmeyi ona bıraktım oldu kocişleri dinlemek lazım en azından yataktayken biz tecrübe kazanana kadar sonrasında nasıl olsa biz havalarını alıyoz onların :66:

katılıyorum sana dinlemek lasımmış...çok bilmişliğim olmasa bu kadan sürmezdi ya bu iş...neyse bakalım...

çiçekler için tşklerr ohh mis gibi kokuolarrr:71::71::71: kıs dün burayı okudumda sana çok güldümm:60::60: arkadaşın biri egseris yaparkennnn mumu içerde yamultmuss sende o mumu yamultmayı nasıl becerdim anlamadım hala die yazıosun :60::60::60: kız başta demişkii evin kaloferlerini açtım bide ufoyu yakıp dibine geçtimmmm egsersiz yapıom yazmıs orayı görmedin herhalde:60::60: sonra mum yamuldu neden yamuldu yazmışşşş o ufonun sıcaklığında ben bileee yamulurummm Allahım yaaaaa:60::60::60::60:

evet tatlım o ısı olayını farketmedimm kafa buluyo heralde bu mum nasıl yamulur dedim ama sonra okuyunca gördümm şaşkın ne varsa ısıtıcı açmış yanaşmışşş.bide soruyo niye yamuldu diyee dua etsin vaji erimemişş:1::1::1::1::1:aman işte insan derdiyle uğraşırken ne yaptığını bilmiyor Allahım hepimizin yardımcısı olsun canımm:70::70:

ahhhh be güzelim sarhoş oluncada bişey farketmiyo ben balayında kör kütük sarhoş oldum yatağın yolunu bulamadım kucağında taşıdı kociş kolumu kıpırdatacak halim yok p..s vajiye değer değmez açtım gözümü zınk diye ayıldım ne sarhoşluk kaldı ne bişey kocişi nası ittiysem üstümden artık adam neye uğradığını şaşırdı maşallah kaplan gibi fırlıyoruz yerimizden bunun tek yolu bilişsel davranışla olayı beyinde bitirmek evde bol bol bacaklarını açma egzersizi yap yayıla yayıla otur o bacaklarımızı yıllarca kapadık sanki içeri bişey kaçacak alış bacaklarını açmaya rahat oturmaya relax olmaya malesef ancak böyle anlatıyoz odun kafamıza bacak açınca bişeyin içine kaçmayacağını :8:yani sözüm meclisten dışarı ben vajiliyken çok odun kafalıydım bildiiiniz maldım yani yelden nem kapan derler ya öyle bi ürkek çocuktum :60::60::60:

Back
X