Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR][/B]

kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar olsun hayırlı haberler gelsin inş. vajiden herkes kurtulsun herkesin bebişi olsun inşallahhhhh ben hayırlısıyla işe gireyim inşallah :9::9::9: kızlar komşum kahvaltıya bekliyor beni öpüyorm sizi 1-2 saate gelirim çok kaynatmayın sonra yetişemiyorum :9::9::9::9::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::56::56::56::56::56::56::56:

amin amin aminn cnm..inş.afiyet olsn cnm :) :16:

günaydın millet ben geldimmmmmmm bu gün çok uyumuşum yaaaaaa işe geç kaldım ve çok açımmmmmmmmmmmm :69:

günaydn cnm..bu ne kız güzellik uykusunu fazla kaçırmışsın :61: yoksa gece çok mu yoruldn da uyanamadın :) ay sorma ben de acıktım ama annemlere gidecem orda yapacam kahvaltı..:34:

günaydın canım. açsan hemen kelebekin yanına koş kahvaltıya gidiyor yetiş :10::10:

günaydın balımmmm ayyyy ben oraya gidene kadar açlıktan ölürümmmm yawww şöleeee istanbul avrupa yakasında olan biri yokmu ona baskına gideyim aç karnımı doyurayım :70:

günaydn cnm..bu ne kız güzellik uykusunu fazla kaçırmışsın :61: yoksa gece çok mu yoruldn da uyanamadın :) ay sorma ben de acıktım ama annemlere gidecem orda yapacam kahvaltı..:34:

günaydin yawru kuşum yok anam güzellik için uykuya ihtiyacım yok :90: kocişi geçirince atladım yatağa koca yatakta yayıldım bi uyandım 8,30 olmuş saat 15 dk lık yatmıştım 1 saat uyumuşum :91:bende anneme gitmek istiyom yaaaaaa doyusun beni :29:

günaydın canım aynen ya ben de çok açımmmmm:43:

kız hemşom bursa yakın 1-2 saatte gelirsin atla gel brunch yapak :66::66::66:

ben uykudan zor kalkıyorum ya bi de kalvaltı yapsam oooo evde kahvaltı yapamıyorum ki hiç:43:anca işyerinde
uykucu şirin seni:60::60:
cnm kocalarımız yoruyor bizi sabaha aç uyanıyorz..ee kahvaltı hazırlıyacak halde kalmıor :) neyseki annem çağırdı :):1:
canım orası öyle ama az yordurun kendinizi kız. siz onları yorun azcıkta:9::9:
ah ah keşkee.o zaman haftasonu sendeyiz:9:

gelin tatlım beklerim. keşke yakın olsaydık valla bu kadro neler yapardı neler :60::60:

Back
X