Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim canım sizlerin katkısıyla başardım.allah razı olsun.bu mumla bir iki gün daha çalışayım bari tadını çıkarayım :1: Sonra dediğin gibi yaparım. Valla bu haydar dümen falan isim yapmış doktorlar halt etmiş kadınlar kulübünün yanında :90:

canım nasıl ne zaman başardın anlat bakiiim detaylıda mavi listeye alalım seni yawww :69:

bu vaji olayını nasıl atlattınız lütfen bana yardımcı olun. :(

canım kendini tanıtırmısın ne kadarlık evlisin ? Neler yaptın korkuların takıntıların ne ?

ben geldim kaynanamları yolaldım ay sıkıntıdan bir hastalandım ağzım heryerim yara oldu

gözün aydın sonunda gittiler...o hastalık heralde bendede pamukcuk gibi çıkıyo geçmiş olsun sakın hasta falan olma vajiyi yencen sıra sende bak :32:

esra_ögt. çok şükür allahın izniyle iiyim dün çok kötüydüm saatlerce uğraştım yapamadım daha sonra buraya girdim sayenizde çok destek verdiler ve ilk aşamada kulak çöpüyle yapmayı başardım inanamadım canım hiç acımadı içerde beklettim daire harektleri, git gel bile yapabildim çok mutluyum bu akşamda 2 tane kulak çöpüyle deneyeceğim.

maşallah tatlım ilk adımı attın gerisi gelecek merak etme allah kolaylık versin....:71:

kızzzzzzzlaaaarrrrrrrr ne cok kaynatmıssınız kac dk oku oku valla gozum agrıdı
yaaaaaaaaaaaaaaa ben cok korkuyorum adetlıyken atıp tutyodum korkmuyom falan dıye ama bugun bıtttı yusuf yusuf:18:
ecriiinnnnnnnnnnnnn sen naptın 2.sı kolay oldu mu canım anlat nolur ya ınsallah bı duzene gırer su ıs

kızzzzzzzlaaaarrrrrrrr ne cok kaynatmıssınız kac dk oku oku valla gozum agrıdı
yaaaaaaaaaaaaaaa ben cok korkuyorum adetlıyken atıp tutyodum korkmuyom falan dıye ama bugun bıtttı yusuf yusuf:18:
ecriiinnnnnnnnnnnnn sen naptın 2.sı kolay oldu mu canım anlat nolur ya ınsallah bı duzene gırer su ıs

yok cnm 2. daha kolay olyor egz. başla hemen tekrar gerginsen sonra dene yine geri dönmek yok merak etme bikere oldumu gerisi geliyor cnmcm lütfen

yok cnm 2. daha kolay olyor egz. başla hemen tekrar gerginsen sonra dene yine geri dönmek yok merak etme bikere oldumu gerisi geliyor cnmcm lütfen

ınsallah canım yaaa benım sanssızlıgım ılkınden hemen sonra adet oldu 2.yı deneyememıstık ondan tırsıyorum yoksa dıger gun hemen olsaydı bu kadar tedırgın olmazdım yok cok sukur olacagını bılıyorum gerı donus olmaz Allahın ıznıyle evet bencede en akıllıcası ezersız yapmak once, sonra bı cesaret hoooop p...:66:

ınsallah canım yaaa benım sanssızlıgım ılkınden hemen sonra adet oldu 2.yı deneyememıstık ondan tırsıyorum yoksa dıger gun hemen olsaydı bu kadar tedırgın olmazdım yok cok sukur olacagını bılıyorum gerı donus olmaz Allahın ıznıyle evet bencede en akıllıcası ezersız yapmak once, sonra bı cesaret hoooop p...:66:

benimde yendşkten sonra mnatar oldu 2 hafta öle geçti sonra regl 3 haftadan sonra 2. yi yapmıstım ama hiç bir sorun olmamıştı cnmcm gerçekten merak etme oluyor yani.

benimde yendşkten sonra mnatar oldu 2 hafta öle geçti sonra regl 3 haftadan sonra 2. yi yapmıstım ama hiç bir sorun olmamıştı cnmcm gerçekten merak etme oluyor yani.

evet canım senınkı daha uzun surmus sagol canım ya bakalım bugun bı yapalım ben kacıyorum acıktım opuyorum tatlım

merhaba kızlarr nasılsınız? yenı ısten geldım yemk bulasık fılan yenı oturdum pc basına benımde dun aksamkı p.. denemsı ıyı gecmedı ıns bu aksam ıyı olur ama kocıs de hasta napcas bılmyom valla :50:

merhaba kızlarr nasılsınız? yenı ısten geldım yemk bulasık fılan yenı oturdum pc basına benımde dun aksamkı p.. denemsı ıyı gecmedı ıns bu aksam ıyı olur ama kocıs de hasta napcas bılmyom valla :50:

bende yeni geldim ve regli oldum...sinirlerim bozuldu ...sadece 1 kerecik deneyebildim..
acaba hap mı içşem koca gün akşamı bekledim...oysaki daha 3 günüm olmalıydı...şansmı bu şimdi
he... bazı akşamlar olmuyo mesela ben dün yapabildim ama ondan önceki gün berbatttııııı..tatlım
acaba bugün neolcek ti bilemiyorum...artık.,
bence eşinde kendini iyi hisserderse deneyinnnn...şu dr.bana tek şey öğretti vazgeçmemek
bu bela şey böle bişi üstüne gitmek lasım....

:7:
bende yeni geldim ve regli oldum...sinirlerim bozuldu ...sadece 1 kerecik deneyebildim..
acaba hap mı içşem koca gün akşamı bekledim...oysaki daha 3 günüm olmalıydı...şansmı bu şimdi
he... bazı akşamlar olmuyo mesela ben dün yapabildim ama ondan önceki gün berbatttııııı..tatlım
acaba bugün neolcek ti bilemiyorum...artık.,
bence eşinde kendini iyi hisserderse deneyinnnn...şu dr.bana tek şey öğretti vazgeçmemek
bu bela şey böle bişi üstüne gitmek lasım....

canım sende sınırlerını bozma nasıl olsa bır kere oldu gerısı gelır hem bu arada dınlenmıs olursun :)
reglin gecınce acısını cıkartırsın :))
keske bende basarsamda regli olsam :)

manocum sen egzersiz yapıyomusun?

aslında böyle yapmamaları lazım ,ama onlarında psikolojisi bozuluyor.yinede hatırlatmak lazım
tatlım bu bir süreçtir gerçekten inanır ve güvenirsek yapabiliriz.herşey kadının başına bela olduğu bu ülkede bazen en sevdiklerimiz bile canımızı böyle yakabiliyorrr..ama sakın yılma hatta inadına inadına
yapmaya çalışşşş alım....

aslında böyle yapmamaları lazım ,ama onlarında psikolojisi bozuluyor.yinede hatırlatmak lazım
tatlım bu bir süreçtir gerçekten inanır ve güvenirsek yapabiliriz.herşey kadının başına bela olduğu bu ülkede bazen en sevdiklerimiz bile canımızı böyle yakabiliyorrr..ama sakın yılma hatta inadına inadına
yapmaya çalışşşş alım....

evet doğru söylüyorsun.kadınlar daha çok üzülüyor ve bazı şeyleri erkeklere nazaran daha çok stres yapıyor.ben düğünümde çok gerginlik yaşadım ve hala atlatamadım belkide onların etkisi var diyorum.sanırım bende egzersizlere başlıycam.ne durumdayım hangi aşamadayım bilmiyorum.baş kısmı oluyo ama o boğumu geçemiyoruz.aynayla bakabiliyorum korkmadan.gecen geceki denemede koyu kırmızı kan geldi sanırım yara oluştu.ben kızlık zarı operasyonu geçirdim dikiş atmışlar dikişlerimde sorunmu oldu anlamdım :(

kızlar benim kocam bu işi hiç umusamıyo sadece benim sorunum olarak görüyo ben o kadar mumlarla cebelleşiyorum deniyorum bi heves hadi seninlede deneyelim yok beyimizin keyfi gelmiyo. Moralim çok bozuk ben bu egzersizleri boşuna yapıyorum gibi geliyo her egzersizden sonra bi heves onunla da denerim diyorum ama her seferinde hayal krıklığı bu akşam da olduğu gibi:43::43::43::43::43:

Back
X