Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gunaydin guzellerrr:71:
gunumuz aydin olsun rabbim hayirli haberlerle karsilasabilmeyi nasip etsin insallah (aminnn)

aminnnnnnnnn

ya yarıya kadar almakta başarı demi venüscüm

tabiki başarı bebişim her egzersiz başarılı olsada olmasada bizim için bir aşama çünkü olmadığı zaman neden olmadı diye kafa yoruyorsun ve hatanı buluyosun mutlaka endişeli başlamışsındır yada açısını ayarlayamamışsındır bi sebebi vardır günü gününe uymuyor insanın bazen...kız ben bile bi süre ilişki yaşadıksan sonra takıldım hemen egzersiz yaptım değil mum parmağımı bile sokamadım deliği bulamadım düşün yani sonra oldu yine hiç sorunsuz :32:

canim cok sevindim boyle boyle kisa zamanda cozeceksin sen bile bisey anlamayacaksin:70:

canimm bende calisiyom yaaa simdi geldim isleri toparlayayim biraz oyle doneceme geri:10:minnos yaa bu arada biz gene deneyemedik benim adamin keyfini bekliyorum:26:

kız senin kocişe geliyo şimdi bi kızılcık sopası bulmuş senin gibi güzel hatunu bide keyifmi yapıyo :16:kızzz giy minicik bi etek altınada bişey giyme evde öyle dolan ama yanaşma pas verme sık sık önünden geç yere bişey düşür poponu ona dönüp al yerden düşürdüğün şeyi dayansın bakalım ne kadar dayanabilecek :13:

canim hic uzulme cunku aynisi bana da oluyordu son zamanlar oluyor oyle iyice stres yapiyoruz ya ondan diye dusunuyorum sen hic takma kafaya :71:

düzelecek değil mi dün çok moralim bozuldu gerçekten

tabiki düzelecek anacım herkes takıldı ara ara egzersizlerde seninde takılman çok normal :36:

aminnnnnnnnn

tabiki başarı bebişim her egzersiz başarılı olsada olmasada bizim için bir aşama çünkü olmadığı zaman neden olmadı diye kafa yoruyorsun ve hatanı buluyosun mutlaka endişeli başlamışsındır yada açısını ayarlayamamışsındır bi sebebi vardır günü gününe uymuyor insanın bazen...kız ben bile bi süre ilişki yaşadıksan sonra takıldım hemen egzersiz yaptım değil mum parmağımı bile sokamadım deliği bulamadım düşün yani sonra oldu yine hiç sorunsuz :32:

tabiki düzelecek anacım herkes takıldı ara ara egzersizlerde seninde takılman çok normal :36:

teşekkür ederim kızlar

günaydunnnnnnnnnnnn seksuuuuuuuuuuuuu hatunlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım

günaydın zilli zarife ben iiiim sen nasılsın ? kız gönderdiğim jartiyer yerine üye ol cimbomgülden önce kap çamaşırları :29:

gerçekten burayı blmak büyük şans buarayı bulmadan önce hep bir mucize istedim ama hep o gün burayı buldum şimdi anlıyorum değerini

allaha şükürler olsun hepimiz yardımlaşarak yendik ve yenmeye devam edeceğiz nerde var böyle güzel bi sevgi pıtırcıkları sayfası :66::66::66:

Dayanamayacağın bir noktaya geldiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir...

Hz. Mevlana

tebrikler cnm harika gidiyorsun az kaldı yenmene canımcım
valla esra ilk başta jelsiz yapıyodum acı oluyodu biraz ve ancak 6 cm falan giriyordu. öteye geçememiştim hiç. ama ultrason jeli aldım arkadaşların tavsiyesiyle,onunla ilk denememde hoop diye hepsi girdi,çok tuhaf bişey. hiç acı olmadı hem de hiç. artık kafamdan acı olacak düşüncesini silmeye başladım. ve oranın aslında 11-12 cm lik bir yer olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldum. tabi yaparken nefes çok önemliymiş onu da anladım nefes alıp vermek çok işe yarıyor.ve mumu itttirtikçe yavaş yavaş açıldığını hissediyosun,orası gerçekten kendini ayarlayan ona göre genişleyen bir yapıda. ve artık eşimle denerkende aynı mum egzersizinde olduğu gibi nefesle ve yavaş yavaş yapıyoruz inanın işe yarıyor. :40:

:64:kızlar 2. denemeyı bıraz once yaptık cok sukur cok ıyı gectı venustenceım bu kez senın dedıgın gıbı uste yaptım arkamı döndum esıme bu kez cok rahat oldu hıc acı olmadı esım cok mutlu oldu ama ben tabı zevk anladımda bısey hıssetmedım esımı mutlu etmeye calıstım su asamada onun mutlu olması daha onemlı benımkının zamanı var galıba.
3,5 senedır olan sevısmelerde surtunmeyle gırmeyen p... kac defa kendılıgınden gırdı ben cıkardım önsevısme sursun ıstedım vajına acılıp durdu habıre delı mı ne daha oncelerıde kendılıgınden gırseydı de bu sıkıntılar yasanmasaydı ya cok sukur 2. ıyı gecınce acayıp rahatladım

ben sana demiştim cnmcm tabiki oluyor diye bundan sonrakilerde hele çok çok rahat olacak tebrikler tekrar cnmcm :71::71::71::71::71::71::71::71:

hosgeldin kelebegum gunaydinnnnn:71:
gunaydın cncm msnde yoksun eklemedinmi
günaydın zilli zarife ben iiiim sen nasılsın ? kız gönderdiğim jartiyer yerine üye ol cimbomgülden önce kap çamaşırları :29:

tamam canım olurum ben cıkıyorum ark. bebişin bebeği görcez ultrasonda :))))

allaha şükürler olsun hepimiz yardımlaşarak yendik ve yenmeye devam edeceğiz nerde var böyle güzel bi sevgi pıtırcıkları sayfası :66::66::66:

Dayanamayacağın bir noktaya geldiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir...

Hz. Mevlana

kesinlikle güzel bir söz katılıyorum cnmcm

ben enlem değiştirirken
bir uçağın kanadında
kulağında,
sadece bu şarkı kalsın istedim

senin şehrinde yağmur yağarken
ben güneşi tutmaya gidiyorum

gelirken
sana ebem kuşağından renkler getireceğim
hayatımızı, istediğince boyaman için

sırf bunun için bekle beni!

hayat bu
hangi tonu yakalayacağımız belli mi olur?

Son düzenleme:
Back
X