Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama uzaktan ilk defa yazıyorum.ben vajili değilim 4senelik evliyim bir tane oğlum var 9 aylık.sizleri takip ediyorum çünkü çook beğeniyorum birbirinize olan desteğinizi,arkadaşlığınızı,dostluğunuzu.kimsenin kimseye karşılıksız yardım etmediği bu günlerde karşılıksız yardımlaşmalarınızı ve daha bir çok şey.burda başardım yazısını okuduğum zaman sizler kadar çok seviniyorum.bugün başaran arkadaşı da çooook tebrik ediyorum.hepiniz başaracaksınız allahın izniyle inşallah.aslında çok şey yazmak istiyorum ama burayı fazla meşgul etmek istemiyorum.tanımasamda hepinizi çok sevdim.inşallah her gününüze bir tane değil bir kaç tane başarı haberi olsun.allah dermansız dert vermesin:)))

Canım benim sağolasın allah mutluğunu bir ömür boyu daim etsin....oğluşunuda ısır benim için inşallah rabbim bizede nasip eder en kısa zamanda :71:bu sayfadaki herkes vajiyi yaşadığı için birbirini anlıyor hiç bir sayfada yaşanmayacak bir dostluğumuz var ileride gerçek hayatada taşıyacağız sizlerin gibi normal cinsel hayatı olan arkadaşlarında yanımızda olduğunu bilmek çok sevindirici :13:

rica ederim canım içimden geldi.dediğim gibi uzun zamandır takip ediyorum venüsten,kelebek,ranasena,serenceylan ve daha bir çoğunuzu tanıyo gibiyim artık.nazlı 1982 yi unutmayayım başardığını yazdığı günü hatırlıyorum ve şimdi bebek bekliyo.allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

her zaman misafirimiz ol balımmmm senin gibi arkadaşların başımızın üstünde yeri var :16:

kuvvetli bir antidepresan ilacı,içince insan mutluluktan uçuyo,herzaman değil ama 1 geceliğine evliliğiniz,mutluluğunuz için bence 1 tane alın,sonra da kendinizi kocanızın kolarına bırakın,bi bakmışsınız ki olmuş bitmiş

1 tane içince düzelcegini bilsem alırımda uzun süre kullanamak gerekiyr istemyrm bende bi ilaç kullanmıştm doktorm vermıstı kas gevsetıcı ve depresyon ilacı cipram diye bi kaç kullanıp sonra bıraktım

1 tane içince düzelcegini bilsem alırımda uzun süre kullanamak gerekiyr istemyrm bende bi ilaç kullanmıştm doktorm vermıstı kas gevsetıcı ve depresyon ilacı cipram diye bi kaç kullanıp sonra bıraktım

aslında dediğin gibi uzun süre kullanmak gerekiyo ama sadece 1 gece için kullanınca öyle bir etki yapar,bu problem çözüldükten sonra da gerek kalmaz zaten

kızlar günaydın esracım yenmişsin inanki okadar çok sevindimkiiii sırada ozum var cimbom demişti zaten içimde bir his var birisi daha yenecek demişti :9::9::9:ay okadar çok sevindimki nasılmış okadar tırstın bişey yokmuş dimi canım allahım başka sıkıntı yaşatmasın hep mutlu olun :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: sabah 6 da yattımda ancak kalktım arkidişler beni merak etmişler saolsunlar :9::9::9::9::9:gece okan bayülgenin programını izledim kadın dogum, psikiyatr, seksolog ve cinsel işlev bozuklukları uzmanları vardı netten izleyin derim programı

bizim gibileri 1 tane yetmezz bi koli içmemiz lasımmm
offfffffffffffffffff offffffffffffffffffff offfffffffffffffff:84::84::84::84::84::84::84:

venüsüm sadece bakmakla yetinmek istemedim.herkes birbirine o kadar güzel destek oluyo ki ucundanda olsa bende katılayım isstedim.Allah isteye+n herkese nasip etsin inşllh.hayırlı olan bütün dualarınız kabul olsun.ben çok iyi takipçiyim ama yazamıyorum.benim velet kalktı laptopu yemeye çalışıyo.her zaman yanınızdayız yani kendi adıma öyleyim.sanmayın sizi anlamadığımızı.

aslında dediğin gibi uzun süre kullanmak gerekiyo ama sadece 1 gece için kullanınca öyle bir etki yapar,bu problem çözüldükten sonra da gerek kalmaz zaten

canım yardımcı olmanı anlıyorum ama bu rahatsızlık %100 çözümü olan bir rahatsızlık malesef hapla alkolle vs. çözülmüyor tek çözüm yolu egz. oraya birşey girme tabusunu beyne yerleştirmek beyin deneyerek görüyor 4 boy aparat kullanılıyor yada parmak kalınlıştırdıkca orasının esneyip nekadar büyük olursa olsun esnediğini beyne kabullendirdikten sonra ilişki gerçekleşiyor evet bende 3.5 yıllık evliyim 2 ay oldu yeneli bunun için mi beklemişim dedim. ama kasları kullanmayı ögrendiğim için acı duymadım. egz. kasları kasmamayı gevşek bırakmayı öğreniyoruz. yardım amacını anladım ama lütfen kolay yapılır gibi söylemlerden ziyade bunun psikolojik bir problem oldugunu ve çözüm yolunun bu şekilde oldugunu anlamanızı öneririm. çünkü sizler gibi normal ilişki yaşayabilseydik manyakmıyız bu kadar yıl bekleyelim. lütfen hassas olalım genel anlamda söylüyorum bunları ...yinede ilginiz için teşekkür ederiz.

kızlar günaydın esracım yenmişsin inanki okadar çok sevindimkiiii sırada ozum var cimbom demişti zaten içimde bir his var birisi daha yenecek demişti :9::9::9:ay okadar çok sevindimki nasılmış okadar tırstın bişey yokmuş dimi canım allahım başka sıkıntı yaşatmasın hep mutlu olun :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: Sabah 6 da yattımda ancak kalktım arkidişler beni merak etmişler saolsunlar :9::9::9::9::9:gece okan bayülgenin programını izledim kadın dogum, psikiyatr, seksolog ve cinsel işlev bozuklukları uzmanları vardı netten izleyin derim programı

sağol canım benim hepimiz mutlu olalım inşallah allah herkesin kalbine göre versin tatlım hep sizin desteklerinizle bitanem benim hiç bir şey yokmuş hala rüyada gibiyim ve çok mutluyum çok şükür

Herkese selam ben geldim. Ya çok geri kalmışım. Nasılsınız ?

iiiz canım sen nasılsın ? nasıl gidiyo egzersizler :29:

kuvvetli bir antidepresan ilacı,içince insan mutluluktan uçuyo,herzaman değil ama 1 geceliğine evliliğiniz,mutluluğunuz için bence 1 tane alın,sonra da kendinizi kocanızın kolarına bırakın,bi bakmışsınız ki olmuş bitmiş

bebişim o ilacı eczaneden herkes alamıyor ama ben onuda denemiştim bi arkadaştan alıp hiç bişey farketmedi o zaten depresyon ilacı krizlerde kullanılıyor :29:ne yaptığını bilerek hissederek yapmak en sağlıklısı bi kere değil bi ömür yapılacak bi şey ilişki :36:

venüscümm femoulb medical lubricant kremini kullanıon sen değilmiii biraz bahsedermisin etkisi nee ..ne yapıooo rahatmı iyi bi kremmi kullanan başka varsaa anlatırmısınız arkadaşlar almayı düşünüomda

sağol canım benim hepimiz mutlu olalım inşallah allah herkesin kalbine göre versin tatlım hep sizin desteklerinizle bitanem benim hiç bir şey yokmuş hala rüyada gibiyim ve çok mutluyum çok şükür

esraaaaaaaaaa vaaavvvvvvvvv nutkum tutuldu yaaa sende demek.şükürler olsun canımmm çok sevindimmm.yaşasııınnnnnnnnn:66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X