- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #43.241
canım ben sana yazmamıştım ki yanlış anlamışsın.msn adresimi hacklemişler de onlara hitaben yazmıştım ben tatlım yanlış anlama sen.senin için yazmadım ben onu
pardon canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sana yazmamıştım ki yanlış anlamışsın.msn adresimi hacklemişler de onlara hitaben yazmıştım ben tatlım yanlış anlama sen.senin için yazmadım ben onu
pardon canım![]()
Herkese selam ben geldim. Ya çok geri kalmışım. Nasılsınız ?
nazende ve esra çok tebrik ederim kıslarrr,çok sevindim.darısı biz yenemeyenelerin başına...[/QU
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM EN KISA ZAMANDA SİZDE YENERSİNİZ İNŞALLAH
nazende ve esra çok tebrik ederim kıslarrr,çok sevindim.darısı biz yenemeyenelerin başına...
kızlar bir zanax alıp deneseniz bence hepiniz yenersiniz,umurunuzda olmaz hiçbişey,korku yerini aşk sarhoşluğuna bırakır
zanax nedir ilaçmı ne yapıolki
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama uzaktan ilk defa yazıyorum.ben vajili değilim 4senelik evliyim bir tane oğlum var 9 aylık.sizleri takip ediyorum çünkü çook beğeniyorum birbirinize olan desteğinizi,arkadaşlığınızı,dostluğunuzu.kimsenin kimseye karşılıksız yardım etmediği bu günlerde karşılıksız yardımlaşmalarınızı ve daha bir çok şey.burda başardım yazısını okuduğum zaman sizler kadar çok seviniyorum.bugün başaran arkadaşı da çooook tebrik ediyorum.hepiniz başaracaksınız allahın izniyle inşallah.aslında çok şey yazmak istiyorum ama burayı fazla meşgul etmek istemiyorum.tanımasamda hepinizi çok sevdim.inşallah her gününüze bir tane değil bir kaç tane başarı haberi olsun.allah dermansız dert vermesin:)))
rica ederim canım içimden geldi.dediğim gibi uzun zamandır takip ediyorum venüsten,kelebek,ranasena,serenceylan ve daha bir çoğunuzu tanıyo gibiyim artık.nazlı 1982 yi unutmayayım başardığını yazdığı günü hatırlıyorum ve şimdi bebek bekliyo.allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
kuvvetli bir antidepresan ilacı,içince insan mutluluktan uçuyo,herzaman değil ama 1 geceliğine evliliğiniz,mutluluğunuz için bence 1 tane alın,sonra da kendinizi kocanızın kolarına bırakın,bi bakmışsınız ki olmuş bitmiş
1 tane içince düzelcegini bilsem alırımda uzun süre kullanamak gerekiyr istemyrm bende bi ilaç kullanmıştm doktorm vermıstı kas gevsetıcı ve depresyon ilacı cipram diye bi kaç kullanıp sonra bıraktım
1 tane içince düzelcegini bilsem alırımda uzun süre kullanamak gerekiyr istemyrm bende bi ilaç kullanmıştm doktorm vermıstı kas gevsetıcı ve depresyon ilacı cipram diye bi kaç kullanıp sonra bıraktım
aslında dediğin gibi uzun süre kullanmak gerekiyo ama sadece 1 gece için kullanınca öyle bir etki yapar,bu problem çözüldükten sonra da gerek kalmaz zaten
kızlar günaydın esracım yenmişsin inanki okadar çok sevindimkiiii sırada ozum var cimbom demişti zaten içimde bir his var birisi daha yenecek demiştiay okadar çok sevindimki nasılmış okadar tırstın bişey yokmuş dimi canım allahım başka sıkıntı yaşatmasın hep mutlu olun :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: Sabah 6 da yattımda ancak kalktım arkidişler beni merak etmişler saolsunlar
gece okan bayülgenin programını izledim kadın dogum, psikiyatr, seksolog ve cinsel işlev bozuklukları uzmanları vardı netten izleyin derim programı
Herkese selam ben geldim. Ya çok geri kalmışım. Nasılsınız ?
kuvvetli bir antidepresan ilacı,içince insan mutluluktan uçuyo,herzaman değil ama 1 geceliğine evliliğiniz,mutluluğunuz için bence 1 tane alın,sonra da kendinizi kocanızın kolarına bırakın,bi bakmışsınız ki olmuş bitmiş
sağol canım benim hepimiz mutlu olalım inşallah allah herkesin kalbine göre versin tatlım hep sizin desteklerinizle bitanem benim hiç bir şey yokmuş hala rüyada gibiyim ve çok mutluyum çok şükür