Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabi ki esniyor tatlım egz. yaparken bir öncekinden başla her seferinde sonra bir kalını al öle öle kasılma yoksa büyüt aynısında takılma canımcm aferin sana :46::46::46::46::46::46:

regl bitsin aparatları boy sırasına göre dizip denicem inşallah canım kulak çubuğu ve kalemde neredeyse hiç kasılma yaşamadım sadece ilk denerken korka korka sokmuştum ama ıkınınca kayıp gittiler :23::23::23: dualarınızı bekliyorum inşallah reglden sonra çözerim bu işi canım nisanda memlekete izne gitcez tam bir kadın olarak gitmek istiyorum eşimin ve benim memleketlerimize özellikle eşim için istiyorum

kelebekim canım benim hep ikitane sokuyodum şimdi iki kalem yerine kalemi sarıp sarmalayıp deneyim
canlarım hepinizden Allah razı olsun ranasenacım özlemim hem özlemcim yenmem lazım beraber kelebeke gitcez siz yapcanız biz bakcazmı kocişimle :61

regl bitsin aparatları boy sırasına göre dizip denicem inşallah canım kulak çubuğu ve kalemde neredeyse hiç kasılma yaşamadım sadece ilk denerken korka korka sokmuştum ama ıkınınca kayıp gittiler :23::23::23: dualarınızı bekliyorum inşallah reglden sonra çözerim bu işi canım nisanda memlekete izne gitcez tam bir kadın olarak gitmek istiyorum eşimin ve benim memleketlerimize özellikle eşim için istiyorum

canım kalemden sonra muma geçmeni tavsiye ederim mum çok daha rahat giriyo

ivettttt ben aldım ben aramasınnnn kırbacıı:60::60::60::60::60: ay benim su avatardakiiii horozmu tavukmu artık kıçı başı durmuo değişimmii neeee:60::60::60:
:60::60::60::60::60::60::60:
nazcım beraber esnetcez inşallah kaleme geçince bugün yani benimde içime yencekmişim hissi doğdu inşallah hep beraber canım :70:
tabi cnm büyüttükçe aparatı güven gelcek bebek çıkıyor kızlar ordan telaş yok esniyor
yok canım dursun senin gbi fingir fingir sende geceye böle girecen sonra kırbacı sallayıp çıkacan.işin bitince kaynananlara doğru salla kırbacı işteee leennn siz olsanızda olmasanızda biz yapıyoz diyeee:1::1:
:60::60::60::60::60::60:
öyle dimi ama ya:60::60:kulak çöpünden başladım şimdi pe..si alıyo o nire bu nire:9::9::9:

çok akıllı ne versen alıyor:60::60::60::60::60::60::32::32::32::32::32::32::32:ben kocişimi ösledim kızlar yarın nasıl olcek sıkıldım ben evde :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

nazcım beraber esnetcez inşallah kaleme geçince bugün yani benimde içime yencekmişim hissi doğdu inşallah hep beraber canım :70:

inşallah canım benim araya regl girdi ama sen devam et bu hızla ben peşinden geliyorum inşallah başarıcaz tatlımmm:10::10::10::10: insan içine birşeyin girdiğini görünce şok oluyo ben çığlık atmıştım yazık eşim banyodan koşarak geldi bana bişi oldu sanmış :9::9::9::9::9::9::9:

öyle dimi ama ya:60::60:kulak çöpünden başladım şimdi pe..si alıyo o nire bu nire:9::9::9:

amaa cidden öleee bende nerden nereee geldimm 2 parmağım okadar rahat tamamı girioki 3 parmak soksam girer o derecee esnek vajilerimizzz yani ne soksak girerrr:60::60::60::60:

kelebekim canım benim hep ikitane sokuyodum şimdi iki kalem yerine kalemi sarıp sarmalayıp deneyim
canlarım hepinizden Allah razı olsun ranasenacım özlemim hem özlemcim yenmem lazım beraber kelebeke gitcez siz yapcanız biz bakcazmı kocişimle :61

dimi canım ya biri yer biri bakar kıyamet ondan koparmış:60::60::60:daha yeni yendik zaten kıyameti koparttırma şimdi:9:daha yeni gelinliğimize doyamadık yaa:60::60:ne yap et başar şu işi ben sana çok güveniyorum işin ucunda garaj da var hadi bakiym yaparsın sen:9::9:

tabi kapıda yazıyor zati kadın olmayanlar giremez diye :60::60::60::60::60:yenmeden gelme almam içeri valla :60::60::60::60:
azimlisin ve olacak canım dularımız sizinle ben kaçar biraz uyuyayım sbah 6 da yattım başım agrıyor uykumu alamadım gelirim yine muckkkkkkkkkkk:10::10::10::10::10::10::10:

çok akıllı ne versen alıyor:60::60::60::60::60::60::32::32::32::32::32::32::32:ben kocişimi ösledim kızlar yarın nasıl olcek sıkıldım ben evde :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/QUOTE]

bana gel canım bu akşam bende yalnızım kociş yarın gelcekkkkk benimde:31::31::31::31:

canım kalemden sonra muma geçmeni tavsiye ederim mum çok daha rahat giriyo

tmm tatlım artık eskisinden daha çok inanıyorum yapabileceğime önceden deliği görmeden 1 parmak 1 boğum girdi sanıyordum ama sanırım yanlış yere yönlendiriyormuşum ama ayna karşısında deliği görerek ve kulak çubuğuyla kaleminde girdiğini gördükten sonra dahada inancım arttıııııı:32::32::32:

günaydın meleklerim nasılsınız ben mi çok iiimmmmmmmmmm çünkü BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM İNANAMIYORUM HALA İNANAMIYORUM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOK MUTLUYUYM ÇOK SEVİNÇLİYİM:64::64::64::64::64::64::64::64:

ayyyyyyyy canımmmm benmmmmmmm yaaaaaa şuan varyaa inanılmazz sevindimmm :62::62:
geç kalmışımm foruma ya okuyacam şimdi tüm yorumları :)
canım arkadaşımm benmmm yaaa Allahımmm mutluluğunu daimm etsinn :16::16:. başka sıkıntın olmasın bundan sonrasında inşallah canım
çook çok çook tebrik ederimmm :nazar::nazar::nazar:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

tmm tatlım artık eskisinden daha çok inanıyorum yapabileceğime önceden deliği görmeden 1 parmak 1 boğum girdi sanıyordum ama sanırım yanlış yere yönlendiriyormuşum ama ayna karşısında deliği görerek ve kulak çubuğuyla kaleminde girdiğini gördükten sonra dahada inancım arttıııııı:32::32::32:

evet canım insan yapabildiğini gördükçe daha çok inanıyor olucağına.yapa yapa yön olayını da çözmüşsün artık.zaten başardığınız zaman anlıycaksınız aslında ne kadar kolay bişey olduğunu.inşallah güzel haberlerini alıcaz yakında.

YA KUSURA BAKMA BUGÜN 5 GÜN İZİN ALDIM YARIN BAŞLICAM İŞE, O YÜZDEN HAFTALIK YEMEK HAZIRLIKLARIMI YAPIYORUM, MALUM İŞTEN GELİNCE ÇOK YORGUN OLUYORUZ, BEN ASLINDA TEMBEL Bİ ÖĞRENCİYİM İNANMICAKSIN Bİ GÜNDE PARMAĞI İÇİME ALDIM ÜÇÜNCÜ GÜN BİRAZ ZORLANARAKTA OLSA İKİNCİ PARMAĞI ALDIM HATTA Bİ SONRAKİ GÜN İKİNCİ PARMAK KAYDI RESMEN GELGİTLER HAT SAFHADAYDI, FAKAT TAYYİP BABA SAĞOLSUN TORBA KANUN İLE HEPİMİZİ FELÇ ETTİ İŞ YÜKÜMÜZ FAZLALAŞTI, BENİM EŞİM AKŞAMLARI EVDE RAPOR YAZIYO BU SEBEPLE ONUNLA EVDE EGZERSİZ YAPMA OLANAĞIM SON ZAMANLARDA YOK DENECEK KADAR AZALDI, BEN MUMLA ÇALIŞAMADIĞIMI DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM PARMAKLA RESMEN KAYIYOR AMA MUMLA ÇOK AZ GİRİYOR VE CANIM ÇOK ACIYO, EN SON PERŞEMBE GÜNÜ MUMLA DENERKEN KAYGANLAŞTIRICIYI ÇOK SÜRMEME RAĞMEN TAHRİŞ OLMUŞ RESMEN VAJİNAM ŞİŞTİ:18: İÇERİ TEKRAR BİŞE ALAMADIM O YÜZDEN NADASA BIRAKTIM PERŞEMBEDEN BU YANA:33: AMA BUGÜN İNŞALLAH TEKRAR BAŞLICAM ÖNCE PARMAK DENİCEM SONRADA PENİS DENEMESİ YAPMAK İSTİYOM İŞTE

anladım cnm hayırlısı olsun baklaım[/QUOTE]

yarıya kadar alınca neden çıkarıyosun ozmaan canım yanlıs anlama yrdımcı olmaya çalışıyorum. yarıya kadar alınca ne oluyoda çıkarmak istiyosun bebişim detaylı anlatki nerde takılıyosun çözelim taktım sana kafayı biran önce yenmen için başının etini yicem ona göre :9::9::9::9::9::8::8::8::8:

yarıya kadar alınca neden çıkarıyosun ozmaan canım yanlıs anlama yrdımcı olmaya çalışıyorum. yarıya kadar alınca ne oluyoda çıkarmak istiyosun bebişim detaylı anlatki nerde takılıyosun çözelim taktım sana kafayı biran önce yenmen için başının etini yicem ona göre :9::9::9::9::9::8::8::8::8:[/Q

tak yafyum kafayı bana takkk:60::60::60: nefes egzersiziyleeee yarıya kadar alıorum sonra klasik olan seyle karşılasıom yarıdan sonra duvaraaaa tosluoooooo:60::60::60::60:

ne bilim ordan sonra takılıo gitmio bende herhalde sık sık yarıya kadar denedikten sonra kendiliğinden açılıp girecek tamı die düşünüommmmm...
BENDE DE AYNISI OLUYO KENDİM MANTIK YÜRÜTÜYORUM YAPICAK BİŞE YOK EGZERSİZE DEVAM, ÇÜNKÜ YETERLİ KONUMA GELMEDİN DİYORUM

tabi kapıda yazıyor zati kadın olmayanlar giremez diye :60::60::60::60::60:yenmeden gelme almam içeri valla :60::60::60::60:

azimlisin ve olacak canım dularımız sizinle ben kaçar biraz uyuyayım sbah 6 da yattım başım agrıyor uykumu alamadım gelirim yine muckkkkkkkkkkk:10::10::10::10::10::10::10:

iyi uykular tatlım.kociş rüyana girsin azıcık özlem giderin kıyamam sana :71::71:

Back
X