Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyyyyyy canımmmm benmmmmmmm yaaaaaa şuan varyaa inanılmazz sevindimmm :62::62:
Geç kalmışımm foruma ya okuyacam şimdi tüm yorumları :)
canım arkadaşımm benmmm yaaa allahımmm mutluluğunu daimm etsinn :16::16:. Başka sıkıntın olmasın bundan sonrasında inşallah canım
çook çok çook tebrik ederimmm :nazar::nazar::nazar:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

bitanem benim çok teşekkür ederim allah hepimizide dert tasa gam keder göstermesin bundan sonra

mumu denedikten sonra şişkinlik olmuş,streç yada prez.. Geçirdin mi? çünkü mumdandada mikrop kapmış olabilirsin...bende tam tersiydim mumla çok rahat yapıyordum,kayıp gidiyordu sonuna kadar şaşırıyordum..parmağı ve eş parmağınıda mecburen denemiştim ama bana en kolayı mum gelmişti...sanırım buda kişiden kişiye değişiyor..aparatın ne olduğu o kadar önemli değil zaten ister parmak,ister mum,ister dilatör hiç farketmez...önemli olan beynimize oraya birşeylerin rahatlıkla girebildiğini göstermek ve aslında vajininne kadar geniş ve esnek olduğunu kabul ettirmek...

ben streç eldiven varya onu kullanıyorum hep egzersizlerimde çok şeffaf kalıyo gerçi ama çok canım yanıyo, ya bide mumun sivri köşeleri zedeliyo heralde, hala orada bi şişlik hissediyorum bugünde egzersiz yapamıcam gibi görünüyo, tabiki beyin hazır olmalı ama bitürlü hazır olmuyo bi beyin zıkkımı

ben streç eldiven varya onu kullanıyorum hep egzersizlerimde çok şeffaf kalıyo gerçi ama çok canım yanıyo, ya bide mumun sivri köşeleri zedeliyo heralde, hala orada bi şişlik hissediyorum bugünde egzersiz yapamıcam gibi görünüyo, tabiki beyin hazır olmalı ama bitürlü hazır olmuyo bi beyin zıkkımı

bestecim mumu yanlış yöne ittiriyor olabilirsin tatlım oda zorladığından canını yakıyor olabilir çünkü normalde doğru açıyı bulduğun anda mum kayıp gidiyor.orasının şişkinliği geçsin öle dene birkez daha diğer yaptığın egzersizlerde olduğu gibi almaya çalışacaksın mumu.olacak canım hiç endişelenme hatta çok daha kolay olacak:34::34:

beynini bekleme canım çünkü o hiç hazır olmuyo bende sabahtan beri (hergün) yapmamak için bisürü şey buluyorum ama burayı okuyup yazıp kızlar destekledikçe daha çok yapma istegi geliyor

Şişlik olması ilginç geldi...Ben mumla çok egzersiz yaptım,parmakla çok az yaptım ama şişlik gibi birşey hissetmedim...Bunun sebebi mantar,enfeksiyon olabilir...mikrop kapmış olabilirsin yada arkadaşların dediği gibi yönünü ayarlayamamış olabilirsin ve zorlamışsındır ama parmak yapabiliyorsan yönünü biliyorsundur...buda olmayabilir..mumun sivri köşeleri derken,mumu tersten mi denemeye çalıştın acaba?ben denemiştimde zorlanmıştım ilk zamanlar...mumun ince olan kısmında içeri doğru ilerlet..

Ya ben ne çok geri kalmışım 2 gündür misafir stresinden öldüm. Dün gece eşimle parmak egzersizi yapayım dedim önceden yapmıştım kasılıp kaldım ne çok üzüldüm anlatamam ALLAH razı olsun canım kocamdan şu günlerde pek merhametli , pek iyi

Başaran arkadaşlarımız var sanırım tebrik ediyorum darısı bizlerin başına esracım sanırım bilgilerine ihtiyacım olacak. Gene sıfırdan başlayacağım güvenim çok azaldı , çok korkuyorum :(((((((

ya ben ne çok geri kalmışım 2 gündür misafir stresinden öldüm. Dün gece eşimle parmak egzersizi yapayım dedim önceden yapmıştım kasılıp kaldım ne çok üzüldüm anlatamam allah razı olsun canım kocamdan şu günlerde pek merhametli , pek iyi

üzülme bitanem ara ara takılman normal psikolojine göre değişiyor rahatlamaya çalış

Ya ben ne çok geri kalmışım 2 gündür misafir stresinden öldüm. Dün gece eşimle parmak egzersizi yapayım dedim önceden yapmıştım kasılıp kaldım ne çok üzüldüm anlatamam ALLAH razı olsun canım kocamdan şu günlerde pek merhametli , pek iyi

aman canım Allah bozmasın o zaman insafa gelmiş demek ki artık eşin.bak hazır o da yumuşamışken sen de biraz daha gayret gösterip egsersizlere hız ver canım.egsersizleri düzenli yapınca çok kısa bi sürede sen de başarabilirsin.

Üzülme canım...Bir kere olduysa devamı gelir,stresten kasmışsındır...Bu bizdede çok oluyordu her zaman yaptığım egzersizi yapamadığımız zamanlarda oldu ama önemli olan moralini bozmamak....kendini rahat hissetiğin bir zamanda devam etmelisin egzersizlerine...Eşinde çabanı gördükçe daha fazla destek olacaktır,sen yeterki yapmak için çaba göster...gör bak herşey nasıl yoluna girecek..:70::71:

Özlemcim bende yorgunluğa ve strese bağladım bu akşam güzel sıcak bie duş alıp denemeyi istiyorum kulak çöpünü ve eşimin parmağını almıştım bu akşam nasıl denesem öneriniz var mı mumla başlayabilirmiyim acaba ?

Back
X