• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum mutlu değilim. İçimden çok ağlamak geliyor Eşimle tartıştık şimdi de telefonunu tamamen kapatmış acil bişey olsa ulaşamayacağım beyefendiye yedi beni zaten yedi bi gün ya kanser ya da delirip akıl hastanesine yatacağım. Benim suçum neydi ya ben kime ne yaptın da böyle şeyler yaşıyorum bi gün melek gibi durup dururken bi bakmışsın ki içine şeytan kaçmış zaten sürekli nöbetlerde göremiyorum çok özlüyorum kaşla göz arasında yine yaptı yapacağını... Onun en değerli varlığı arabası bişey söyleyeyim mi inanın ki arabasını benden daha çok seviyor saniyelerden geri gelmiyor ya nefret ettim artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden :(((((((((( galiba daha fazla sürdüremeyeceğim insan hergün gözyaşı dökermi o da yetmezmiş gibi küfürleri hakaretleri sıralıyor çok mutsuzum arkadaşlarrrrrrr çokkkkkkk :(((((((8

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum mutlu değilim. İçimden çok ağlamak geliyor Eşimle tartıştık şimdi de telefonunu tamamen kapatmış acil bişey olsa ulaşamayacağım beyefendiye yedi beni zaten yedi bi gün ya kanser ya da delirip akıl hastanesine yatacağım. Benim suçum neydi ya ben kime ne yaptın da böyle şeyler yaşıyorum bi gün melek gibi durup dururken bi bakmışsın ki içine şeytan kaçmış zaten sürekli nöbetlerde göremiyorum çok özlüyorum kaşla göz arasında yine yaptı yapacağını... Onun en değerli varlığı arabası bişey söyleyeyim mi inanın ki arabasını benden daha çok seviyor saniyelerden geri gelmiyor ya nefret ettim artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden :(((((((((( galiba daha fazla sürdüremeyeceğim insan hergün gözyaşı dökermi o da yetmezmiş gibi küfürleri hakaretleri sıralıyor çok mutsuzum arkadaşlarrrrrrr çokkkkkkk :(((((((8

canım üzme kendini lütfen ama çokta mutsuzsan kararı verecek olan sensin kavga sebebiniz vajinismussa yenince çözülür ama yenince de değişmez diyosan karar verecek olan sensin cnm eşinin karakterini biz bilemeyiz en iyi tanıyan sensin . unutma hayatta insanın kendisinden başka dostu da düşmanı da yoktur anlıyorum seni benim en yakın ark. eşi de dediğin gibi varsa yoksa arabası ama tatlım sen üzme kendini bir psikiyatra gitseniz yine birlikte sen bu şekiilde egz. yapamyorsun çünkü cnm içini freah tut allahım bir yol göster de cnm ağlama lütfen :43::43::43::43::43:

Canım ağlama lütfen allah büyük senin ne yaşadığını ne için uğraştığını görüyor bu kadar stres içinde egzersizde aklı olmazki insanın....canım allah yardım etsin...neden küfür ediyor ? severek evlenmedinizmi ? iyi günde kötü günde herşey gelir insan başına onun p...si kalkmasaydı sen ona böylemi davranırdın ? ilk zamanlar sen yazdıkça vajili erkek psikolojisi sandım ama bu iyice alışkanlık haline gelmeye başlamış eşinde...büyüklerle konuşsan onlardan yardım alsan ? eşinin ailesi ile aran nasıl ? sana sahip çıkarlarmı ? yada senin ailen ne olur tepkileri bu durum için ?

bugün kendimi çok kötü hissediyorum mutlu değilim. Içimden çok ağlamak geliyor eşimle tartıştık şimdi de telefonunu tamamen kapatmış acil bişey olsa ulaşamayacağım beyefendiye yedi beni zaten yedi bi gün ya kanser ya da delirip akıl hastanesine yatacağım. Benim suçum neydi ya ben kime ne yaptın da böyle şeyler yaşıyorum bi gün melek gibi durup dururken bi bakmışsın ki içine şeytan kaçmış zaten sürekli nöbetlerde göremiyorum çok özlüyorum kaşla göz arasında yine yaptı yapacağını... Onun en değerli varlığı arabası bişey söyleyeyim mi inanın ki arabasını benden daha çok seviyor saniyelerden geri gelmiyor ya nefret ettim artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden :(((((((((( galiba daha fazla sürdüremeyeceğim insan hergün gözyaşı dökermi o da yetmezmiş gibi küfürleri hakaretleri sıralıyor çok mutsuzum arkadaşlarrrrrrr çokkkkkkk :(((((((8

canım ağlama lütfen bitanem kıyamams ana çok ii dşün

naçizane bişeyler söylemek istiyorum bu durumlar hepimizin başına geldi benim eşim bişey demese bile ben kendim kavga çıkartırdım o iş olmayınca ğlar benim ne suçum var derdim hep bi de eğer evliliğin daha ilk senesindeysen emin ol ki ilk sene sıkıntılı geçiyor birbirnizi anlayıp huylarınızı öğrenince düzeliyr bi seneden sonra evlilik artık rayına oturyr bence şöyle ki bizim sıkıntımız daha farklı cinsellikten mahrumuz bu da evliliğin temeli malesef ee bu da sorunların ve kavgaların çıkmasına sebep tabiki..eşinin tavırları biraz abartılı sanırım ama eğer sabredebilirsen biraz daha bekle derim ..

canim uzulme nolursun yaa esinin bu tavirlari vajinismus yuzunden mi acaba?eger bu sebeptense bu seni ofkelendirmek yerine daha da hirslandirsin tatlim.ama vajinismustan dolayi degilde zaten bir anlasamamazlik yasiyorsan eger karsina alip sakin bir zamanda guzel bir dille bolye anlarda neler hssettigini ona anlatmalisin canim.cok uzuluyorsun bu psikolojiyle egezrsize sarilamiyorsun farkindayim tatlim allah yar ve yardimcin olsun insallah:70:

cnm dün sana soruyrdum kar mı va diyee valla bugün bende gördüm karı sonunda nası güzel yağıyr maşallahh...:66::66::66:

cnm dün sana soruyrdum kar mı va diyee valla bugün bende gördüm karı sonunda nası güzel yağıyr maşallahh...:66::66::66:

istanbulun havasıyla kızına güvenilmez demişler bi kar yağıyor fırtına kopuyor şimdide güneş çıktı nasıl iş anlamadım :29:sen anadolu yakasımı avrupa yakasımı ?

canim uzulme nolursun yaa esinin bu tavirlari vajinismus yuzunden mi acaba?eger bu sebeptense bu seni ofkelendirmek yerine daha da hirslandirsin tatlim.ama vajinismustan dolayi degilde zaten bir anlasamamazlik yasiyorsan eger karsina alip sakin bir zamanda guzel bir dille bolye anlarda neler hssettigini ona anlatmalisin canim.cok uzuluyorsun bu psikolojiyle egezrsize sarilamiyorsun farkindayim tatlim allah yar ve yardimcin olsun insallah:70:

cnmmmm benim ne olur üzülme...bazen olur böyle şeyler...direncini kaybetme ne olurrr...
tüm bunlarrr geçicek...sadece sabretmeye çalış ne olur...söylemesi kolay biliyorum..ama
sonra bunları acı tatlı bir gülümsemeyle hatırlayacağız...geçicekkkk buna inan buna kilitlen
ne olur bebeeeeemm...güzel günler yakında....hepimiz yaşadık bunları ve yaşayacağız...bu ne ilk ne son...hayat böyle...anlık sinirlerin kurbanı olmayalım yeter tatlımmm...:71::71::71:

belki de o benim dermişim :27:eltiler pek sevilmyr heralde daha benım yok ik gelinim bakalım olunca nasıl olcekkk aramız

malesef öyle :24: hemde benim gibi birinin bile değerini bilemedi ya şimdi oturup ağlasın haline :36:

ayyyy benimki gibi olursa.....ıyyyy oluyorum görünce...samimiyetsiz samiyetsiz gülümsüyoruz
birbirimize....

anacım bana yaptığı tüm fesatlıklara rağmen hep nasıl olsa anlar hatasını dedim ama odun olduğu için hala anlamadı herkesi benden kıskanıp kendine çevirmeye çalışırken şimdi tek başına kaldı ki ben parmağımı bile kıpırdatmadım yorumsuz kaldım kendi kazdığı kuyuya düştü :10:

elti eltiyi çekemez görümce hiçbirini ahahahaha kıskancc eltılerden Allah korusun bizlerii ozmn kıslarr

Back
X