- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #43.761
aaaaa ben seni izmirde biliyodum kız sende hemşerim çıkarsan düşüp bayılırım
aslen nerelisin ?
Aslende Bursalıyım....Buranın yerlisiyim..Sen nerelisin,canım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa ben seni izmirde biliyodum kız sende hemşerim çıkarsan düşüp bayılırım
aslen nerelisin ?
Aslende Bursalıyım....Buranın yerlisiyim..Sen nerelisin,canım?![]()
bulgaristan göçmeniyiz üjjjj bejizzzzzzbursa adım başı tanıdıktırda bizim sülale orda zaten
bulgaristan göçmeniyiz üjjjj bejizzzzzzbursa adım başı tanıdıktırda bizim sülale orda zaten
Hımm anladım canım...Benim eşimin tarafıda Bulgaristan göçmeni...ehh biraz hemşeri sayılırız ozaman...![]()
Hımm anladım canım...Benim eşimin tarafıda Bulgaristan göçmeni...ehh biraz hemşeri sayılırız ozaman...![]()
hadi be neresinden?anammmmm benim orda bir dolu akrabammmmm varrrrrr...kıssss
Anammm ben herkesle akraba çıkcam sanırım..Bütün gizli sırlarım açığa çıkacak yaa..
![]()
hadi yaa o zaman söyle hemşerimize iyi baksın sana yoksa çekeriz kulaklarını dimi kız venüsss![]()
bizde göçmenizzzzz...babamın tüm akrabalarıda bursadaa....anamki ne anammmmmm....
bizde göçmenizzzzz...babamın tüm akrabalarıda bursadaa....anamki ne anammmmmm....
ahan da bi tane daha.kız venüsle ben de göçmenim akrabalar tanıdıklar falan mı var len hep burda![]()
Anam bütün göçmenler bu şehire ve bu topiğe mi toplanmış?![]()
cidden ya kız seninle hele ne kadar yakınız biz öyle bana bak o karşı komşunun çaçaroz gelini senmisin yoksaşaka bi yana valla arasam bulamam yani aynı topikte aynı şehir ve mahalleden
![]()
ayyyy var galiba tırstım leynnnnn....hepinizi tanıyomuşummmm...ne gülerim heeeeeee...
sardunyaaa nasılsın canım sakinleştin mi biraz?
bizde burda anlatıoruz ya yok işte hiç kimsem bilmio yok anneme sölemedim....nan biraz daha zorlarsanız bütün köyünüz öğrencek![]()