• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah bu gece yapıcam bitanem ama genede acıycak mı diye korkuyorum

Bendede aynı tedirginlik olmuştu ama 2.cisi ilkinden daha kolay oluyor...Orası çok esnek,geniş,uzayabilen bir yapı bunları düşün...orada sinir ucu yok,onun için acıda yok,bunları aklına getir hep...ben böyle yaptım ve çok rahat oldu...Bunu bir kere yaptın mı?gerisi çorap söküğü gibi geliyor..Bizde geri dönüş diye bir durum yok,hiç merak etme..Egzersizlerde nasıl bir kere yaptığında 2.si daha kolay oluyordu,buda aynı...:16::16:

selam kızlarr nasılsınızz :3: bugün hava ne kadar soğuk öle yaaw karda geldi sonunda

ay kar yok ama soğuk bizde de fırtınada uçup gidecektik dışarda ki ben bu tontiş halimle uçarsam çöpler neolur du bilemem :40:

kızlar hepinizin gecikmelide olsa kadınlar ve bizim kızlar :47: günümüz kutlu olsun seneye kutlarız inşallah :5: :71::71::71::71::71:

iyiyiz canım sen nasılsın valla ben içerdeyken donuyorum Allah dışarda çalışanlara yardımcı olsun hele de evsiz barksızlara

ay canım buduayı bende hep yaparım belediye de bi dereceye kadar soguk olmadıkça toplamıyordu onları bu soğukta vermişlerdir inşallah 1sıcak çorba :56:

iyiyiz canım sen nasılsın valla ben içerdeyken donuyorum Allah dışarda çalışanlara yardımcı olsun hele de evsiz barksızlara

amiiiinnnnnnn evettt ya vala evdede insan üşüo resmenn ya dışarısı ne fenaki öle. bende iyiyim ccanım işte bugün dışarıya çıkma zoorunda kaldım yoksa gitmezdim ordan annemlere gidicektim kalmaya ama bu soğukta yemedi valla :1::1:

ay kar yok ama soğuk bizde de fırtınada uçup gidecektik dışarda ki ben bu tontiş halimle uçarsam çöpler neolur du bilemem :40:

kızlar hepinizin gecikmelide olsa kadınlar ve bizim kızlar :47: günümüz kutlu olsun seneye kutlarız inşallah :5: :71::71::71::71::71:

sen nerdesin kız :3:

valla kızlarr unuttum onu ben kadınlar günümüz kutlu olsunn hepimizin

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Back
X