• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm cnm nasılsın fasulyecik nasıl???[/QUOTE]

iyiyim canım sağol kar seyrediyorum sabahtan beri mahsur kaldım :)
fasulyecikte iyi diye umuyorum, daha doktora gidemedik "sıkı tutun çileğim" diyorum sıkı sıkı tutunuyodur eminim :emir_bebek::emir_bebek:
sen nasılsın tatlım:16:

slm cnm nasılsın fasulyecik nasıl???

fasulyecikte iyi diye umuyorum, daha doktora gidemedik "sıkı tutun çileğim" diyorum sıkı sıkı tutunuyodur eminim :emir_bebek::emir_bebek:
sen nasılsın tatlım:16:[/QUOTE]

bebişim sen mavi listede varmıydın yawwww hamiş listesine ekleyelim seni
:49:

slm cnm nasılsın fasulyecik nasıl???

sen nasılsın tatlım:16:[/QUOTE]
maşallah cnmcm tutunsun aferin ona. ne meraksızsın insan gitmezmi kız kaç haftalık şimdi. son reglinden saycan

maşallah cnmcm tutunsun aferin ona. ne meraksızsın insan gitmezmi kız kaç haftalık şimdi. son reglinden saycan

ay bebişim meraksız olurmuyum hiç böyle daha cok stresliyim ama daha bekle diye tutuyorlar beni :50:
alttan bakarlar daha küçük diyolar.. 4 haftalık muhtemelen :emir_bebek::nazar:

slm bestecim nasılsın kendinden hiç bahsetmedin ne kadarlık evlisin ne iş yaparsın ne yer ne içersin :9::9::9::9::9::9:

bu arada 11 ay oldu evliliğim, nisanda 1yıl bitiyor, egzersizlerime iki parmak devam etmeye çalışıyorum yada çalışamıyorum, bugün eşimin doğum günü işten koştur koştur gel pastanın yanın bişeyler yapayım derken elimi yaktım egzersizler için hergün bir bahanem çıkıyor anca burayı okuyorum, yok yok yapıcam bugün inşallah, osmanı seyrediyorum kucağımda laptop çayım bitsin kalkacağım böyle işte

ay bebişim meraksız olurmuyum hiç böyle daha cok stresliyim ama daha bekle diye tutuyorlar beni :50:
alttan bakarlar daha küçük diyolar.. 4 haftalık muhtemelen :emir_bebek::nazar:
ıvett daha erkenmiş cnm bekle ozmaan cncmm
slm bende eskileri bi okuyam dedim, ya ben dilekser=BESTEEE=ADANALI eşim ismimle girmemi istemedi o yüzden yeni profil açmak zorunda kaldım ne önemi kaldıysa şimdi:1: KEBAP YERİM ben:33:

yaw desene :53::53::53::53:

Son düzenleme:
benim kocişte konyadan geliyor otobüs cok yavas geliyomus heryer buzmuş :43::43::43:kocişşim .Allaha emanet ol sagsalim gel inşallah

amiinnn...
aman aman, yavas gelsinde varsın gec gelsinler canım.. benim eşimde müşteriler bastırdı diyo lastik üzerine calışıyo.. kar yagıncada böyle oldu mecburen.. daha cıkamaz.. bekliycizz mecburen:97:

gız bu arada senin avatarda pek seksüymüşş :27::27::27: haaa

ya sabah bişey farkettim ben kegel yaparken ben hem bacaklarımı sıkıyorum hem karın kaslarımı, egzersiz yaparkende aynı, ee nolacak şimdi

demekki kegeli yanlıs yapıyorsun en dogru idrarını tutup bırakırken çalışıyor pelvik kaslar öle yap cnm aşırı da yapma. ilişki sırasında kegel yapmıcan ki cnm

canım niye kasıyorsunki bacakla karınla alakası yokki çiş yaparken durup bırakmıyormusun bacak belki biraz kasılırda karın kasılmıyoki bak şimdi ben denedim hafif bacak kasılır gibi oluyor ama en çok vaji kasılıyor :21:

ya sabah bişey farkettim ben kegel yaparken ben hem bacaklarımı sıkıyorum hem karın kaslarımı, egzersiz yaparkende aynı, ee nolacak şimdi

Back
X