- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #43.881
kızlar çok mğdurum eşim kar esaretine yakalanmış geç gelebilirim dedi yaaaaaaaaaa şimdi yordun argın gelir yemek yer uyur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız özelden msj atamıyodun geneldede hiç görmedimleynnn kudurksak burda uslu duruyoruz kudurmuyozki çok çok
[/QUOT
o eskidendi burda insanlar zamanla çok şeyi başarıyorlar şekerim, ilk önce msj atmayı başardım sonradaaaaa![]()
demekki kegeli yanlıs yapıyorsun en dogru idrarını tutup bırakırken çalışıyor pelvik kaslar öle yap cnm aşırı da yapma. ilişki sırasında kegel yapmıcan ki cnm
he yangın vardaamiinnn...
aman aman, yavas gelsinde varsın gec gelsinler canım.. benim eşimde müşteriler bastırdı diyo lastik üzerine calışıyo.. kar yagıncada böyle oldu mecburen.. daha cıkamaz.. bekliycizz mecburen:97:
gız bu arada senin avatarda pek seksüymüşşhaaa
kızlar çok mğdurum eşim kar esaretine yakalanmış geç gelebilirim dedi yaaaaaaaaaa şimdi yordun argın gelir yemek yer uyur![]()
demekki kegeli yanlıs yapıyorsun en dogru idrarını tutup bırakırken çalışıyor pelvik kaslar öle yap cnm aşırı da yapma. ilişki sırasında kegel yapmıcan ki cnm
he yangın varda
kız minnoş sagsalim gelsinde yerın şedersiniz[/QU dayanamıyorum artık ya bian önce şu illeti yenip şehzadeler sultanlar doğurmak istiyom eşime
![]()
kız ordaki kaslar çok kuvvetli ben bikere kociş kas dedide öle kastım ay cok acıdı diyo deliiiikızlar bi kitaptan okumuştum ilşki sıeasında vajıyı idrar yapar gibi açıp kaparsanız eşiniz çok zevk alırmış aklınız da bulunsun iaktif ilşki yaşayanlar uygulasınlar kocişlerine![]()
egzersiz yaparken eşimin parmağı içerdeyken sıkıp bırakıyorum ben öyle anladım yanlışmı yapıyorum
kız ordaki kaslar çok kuvvetli ben bikere kociş kas dedide öle kastım ay cok acıdı diyo deliiii
tamam eşin hissediyodur çok kuvvetli ordaki kaslar. ama çokta kegel yapma cnmcm
he yangın varda
kız minnoş sagsalim gelsinde yerın şedersiniz![]()
kız ordaki kaslar çok kuvvetli ben bikere kociş kas dedide öle kastım ay cok acıdı diyo deliiii
tamam eşin hissediyodur çok kuvvetli ordaki kaslar. ama çokta kegel yapma cnmcm
kızım cok kasmana gerek yokki zaten kuvvetli cnm acır yaniikız sende vur dedik öldürdün tatlı tatlı sık aç gör bak adam nasıl kölen olucak
yemek hazır benimde kociş yok ortada
![]()
sorma ilk yaptığımızda eşimin parmağı içerde kalmıştı, sıkışmıştı iyice bende korkudan 10 dakka çıkarmasına izin vermemiştim adamın parmakları zonkladı onu hissettim![]()
sorma ilk yaptığımızda eşimin parmağı içerde kalmıştı, sıkışmıştı iyice bende korkudan 10 dakka çıkarmasına izin vermemiştim adamın parmakları zonkladı onu hissettim![]()
belli anacım yanıp yanıp sönüyooo hahahha
kız bi gelselerdi kocişler sağ salim valla yaa.. resmen beyaz esaret.. Ankara ya kar yagmadı bu yıl dedik bi mevsimlik yagdı yani bugün
töbe töbeeee yaww kasmayın anacım kascak bişey yok artık relakss olun kasarsanız nasıl gidip gelcek yavrucak içerdeCOLOR]
maşallah anacım eskişehrde öyle 15 cm vardır kar yani. sabah kapının önünü süpürdümde sonra buz oluyor arabayı çıkaramıyoz garajdan 15 cm vardı kar![]()
kar topu oynayasım var ama cıkkss olmass..
karnımızda acıktı bizim yaw habire ye diyo fasulyecik.. ben bişiler yiyim bari![]()