- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #44.061
günaydınnnnnn ballarrrrrrrrrrrrrr......gonokok bravo arkadaşım

işte bu kadar....ay şükür sayı gittikçe azalıo yarabbim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın meleklerim yaaaaaaa bişey sorcammmm yardımcı olun lütfeeeeeeeeennnn kaç gündür regl oldum olacam diye kendimi paralıyorum normalde tarihim hiç şaşmazdı şimdi 2-3 gün gecikti demir hapı kullanıyorum acaba o geciktirirmi? hamile olma olasılığım neredeyse sıfır biliyorsunuz yüzeysel ilişkide eşim hiç üzerime boşalmadı :97::97::97:
günaydın canım kullandığın haplardan dolayı gecikmiştir bide egsersiz yaparken de stresten dolayı gecikmeler oluyo sanırım çünkü benim de hiç gecikmezdi ama egsersiz yaptığım dönemlerde 9-10 gün geciktiği oluyodu şimdi yine normale döndü.bi de demir hapları kuvvetli haplardır onlar etkilemiştir regl günlerini
teşekkürler canım keşke şu vajiyi yenmiş olsaydımda hamilelik ihtimalini düşünebilseydim ama oda yok malesef iyice stres oldum... bende bekliodum regl olsamda bitse egzersizlerime devam etsem diye offf yaaaa bu stresle yapamıyorum
günaydınnnnnn ballarrrrrrrrrrrrrr......gonokok bravo arkadaşımişte bu kadar....ay şükür sayı gittikçe azalıo yarabbim
![]()
gonokok çok sevindim ne güzel sende kurtuldun,biz ne zaman kurtulacaz yaaa![]()
anlamıyorum mum sonuna kadar giriyo git gel de yapıyorum çok hızlı olmasa da . ama p.... neden tam girmiyor çıldıracam,her defasında bu kez tam olucak diye heyecanlanıyorum ama hep aynı yarısından biraz fazlası giriyor. p.... konusunda yerimde sayıyorum ,mum egzersizinden önce de bu kadar giriyodu hemen hemen. kendime güvenim geldi,daha rahatım ama o an gelince gene kendimi biraz sıkıyorum. başaran arkadaşlar siz de bu yollardan,bu hislerden geçtiniz mi ??
84::84::84::84: o kadar da halay çektiniz benim için ama boşunaydı herhalde...
mutlu değilim işte...hiç bişeyi yenemedim ben dilatöre alıştım hepsi o işte...ağlamak istiyorum,çığlık atmak istiyorummmm...entrasanlık var bu işte...ne bu ya anlamadım allahımmmm...
ne ne ne daha ne yapıcam anlamıyorummmmm...ben....püffff canım sıkıldı...nasılda koca gün akşamı bekledim saf gibiiiii...hiç bi pozizyonda olmuyo zor bela giriyo git gel olmuyoooo...giriyo iniyo çıkıyo
iniyo bu ne be....yoruldummm çok sıkıldımmmm..normal olmak istiyorummm hepsi bu kadarcıkkkk allahım ya....şimdi deprosyana gircemmmmm heeee....sıkıldımmmm artıkkkk...
İMDATTTTTT KISLAAAAAARRR.....::84::84::84::84:
o da olucak bi gün canım hep vajili kalmıycaksınız ki.burda olduğunuza göre hepiniz başarıcaksınız.regle yakın gerginlik oluşuyo insanda.reglden sonra hızlı bi dönüş yaparsın artık canım![]()
naz cım demir ilacı bende de ikinci regl ye sebep olmuştu....korkma ondandır.....sen biran önce yen de gerçek belirtiler beklenmeye başlansın![]()
kızlaaaaaaaar oldu bu iş başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
günaydın kızlar![]()
gunaydin kizlarrrrr
hayirli bir gun gecirelim insallah rabbim hepinize maddi manevi ferahlik versin insallah(aminnn)
günaydın canım![]()
canım bende de böyle olmuştu pe..si yarıya kadar alabiliyodum sonra muma geçeyim biraz dedim mum çok rahat sonuna kadar giriyo ama pe..s girmeyince canı sıkılıyo insanın biraz ama deneye deneye bigün bi bakmışsın hepsi girmiş.bi süre sonra insan alışıyo ve rahatlamaya başlıyo denemeler sırasında o günlerden birine denk gelince sen de başarmış olucaksın zaten![]()
kız gülse niye gerildin bu kadar hemşom sen yaolucak tatlım merak etme yavaş yavaş olucak hemen adapte olamıyo insan sonuçta hiç yapmadığımız bişey yapıyoruz.benim bir ayı geçti ama ben bile girişte problem yaşıyorum öyle löp diye olmuyo hemen.arka arkaya yaptıkça sık sık denedikçe düzene giriyo
nzcım 10 dk ya takıldım....ya nefret ediorum ya iki çift laf konuşcaz bekle babam bekle....msnimi versem ekler misin canım?? iş yerinde bu forum pek açık kalamıo zaten
yahu dünyalarını ayağa kaldırdım..dellendim birden adamcıkta korktu...bende korktum valla...ohhhhh ağladım rahatladımmmm....kendimden korktum vallaaaa....ne sinir yapmışım gizliden
anlamdım gittiiiii....çok kızdım çok...neyse şimdi iyiyimmmm...saol tatlımmm![]()
canım biraz zamana bırak inan ki düzelicek.valla bende daha önce çok isteksizlik de vardı ama şimdi nerdeyse hergün yapsak hayır demem ben daha çok istiyorum eşim de aynı şekildeilk başardığım zamanlar böyle değildim ama şimdi herşey çok daha iyi.hatta bizim çok fazla ilişkiye girme şansımız da olmuyodu eşim vardiyeli çalıştığından dolayı.ben 1 ayda alıştıysam sen daha da erken alışırsın.
günaydın bacılar![]()
günaydın canım nasılsınız bakiym sen ve bebişin![]()