- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #44.121
ne güzel ya tebrik ederim gonokok bana çok uzak gözüküyor artık ne yazık ki boşanma noktasına geldim çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel ya tebrik ederim gonokok bana çok uzak gözüküyor artık ne yazık ki boşanma noktasına geldim çünkü
Umutsuz bir vakayım artık. Eşimin içine şeytan giriyr tanıyamıyorum onu. Severek evlendiğim adam bu değil olamaz. Bana o kadar çok kötü davranıyor ağlamaktan göz pınarların kurudu(((((((
canm benim ya neden böyle yapıyoki bu adam anlamıyorum valla.tamam vajinismustan kaynaklanan bi gerginlik sinir olabilir onların da psikolojileri bozuluyor ama siz daha 4 aylık evlisiniz çok bi zaman geçmemiş.peki konuştuğunuz zaman ne diyo neden böyle davranıyomuş ya da sen ağlayınca üzülmüyo mu o da?
Şüphedeyim bunu başarınca düzelir mi bilimez :: Kumar gibi dene ve gör ben hep evlenmeden önce diyordum çok seviyordum ama içimden hissediyordum ben hayatımn üzerine bir kumar oynadım ya çok mutlu olucam ya da ömür boyu mutsuz benim herşeyim mutsuzlukla başladı bu saaten sonra nasıl güveneyim ki o insana çok yıprandım çok gören arkadaşlarım sana ne olmuş böyle die soruyor 4 ayda nasıl çöktüysem çok mutsuzum kızlarrrrrrrrrrr çok(((
Ben ağlarken üzülmek mi ? çık git karşımda ağlayığ durma başım ağrıyor dior ne dicek bende odaya kapatıyorum kendimi rahat ediyor
ya canım kusura bakma ama bu kadar kabalık da fazla ya flört döneminde de bu kadar sinirli ve kabamıydı
aldığı parayı olduğu gibi arabanın dekorasyon işlerinde harcadığı ve sanayilerden geri gelmediği için maddi neden ama kendi ediyor kendi buluyor sizce bana bunun için bu kadar kötü davranması hak mı ? neden böyle yapıyorsun sürekli sorguladığım zaman daha çok sinirleniyor bağırıp çağırıp kırıp döküp gisiyor evden sonra gece yarıları geliyor
aldığı parayı olduğu gibi arabanın dekorasyon işlerinde harcadığı ve sanayilerden geri gelmediği için maddi neden ama kendi ediyor kendi buluyor sizce bana bunun için bu kadar kötü davranması hak mı ? neden böyle yapıyorsun sürekli sorguladığım zaman daha çok sinirleniyor bağırıp çağırıp kırıp döküp gisiyor evden sonra gece yarıları geliyor
Hayır dibimden 1 dk ayrılmazdı ağlamama dayanamazdı sürekli yanında olayım isterdi geçmişi düşününce sinirlerim bozuldu(((((((( bana güzel şeyler söyleyin lütfen ağlarken kimseye yakalanmak istemiyorum.
Hayır dibimden 1 dk ayrılmazdı ağlamama dayanamazdı sürekli yanında olayım isterdi geçmişi düşününce sinirlerim bozuldu(((((((( bana güzel şeyler söyleyin lütfen ağlarken kimseye yakalanmak istemiyorum.
Kayınvalidem ve eltim olmasaydı heralde kafayı hep yemiştim.