• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Umutsuz bir vakayım artık. Eşimin içine şeytan giriyr tanıyamıyorum onu. Severek evlendiğim adam bu değil olamaz. Bana o kadar çok kötü davranıyor ağlamaktan göz pınarların kurudu :((((((((

Şüphedeyim bunu başarınca düzelir mi bilimez :: Kumar gibi dene ve gör ben hep evlenmeden önce diyordum çok seviyordum ama içimden hissediyordum ben hayatımn üzerine bir kumar oynadım ya çok mutlu olucam ya da ömür boyu mutsuz benim herşeyim mutsuzlukla başladı bu saaten sonra nasıl güveneyim ki o insana çok yıprandım çok gören arkadaşlarım sana ne olmuş böyle die soruyor 4 ayda nasıl çöktüysem çok mutsuzum kızlarrrrrrrrrrr çok :((((

Umutsuz bir vakayım artık. Eşimin içine şeytan giriyr tanıyamıyorum onu. Severek evlendiğim adam bu değil olamaz. Bana o kadar çok kötü davranıyor ağlamaktan göz pınarların kurudu :((((((((

canm benim ya neden böyle yapıyoki bu adam anlamıyorum valla.tamam vajinismustan kaynaklanan bi gerginlik sinir olabilir onların da psikolojileri bozuluyor ama siz daha 4 aylık evlisiniz çok bi zaman geçmemiş.peki konuştuğunuz zaman ne diyo neden böyle davranıyomuş ya da sen ağlayınca üzülmüyo mu o da?

canm benim ya neden böyle yapıyoki bu adam anlamıyorum valla.tamam vajinismustan kaynaklanan bi gerginlik sinir olabilir onların da psikolojileri bozuluyor ama siz daha 4 aylık evlisiniz çok bi zaman geçmemiş.peki konuştuğunuz zaman ne diyo neden böyle davranıyomuş ya da sen ağlayınca üzülmüyo mu o da?

evet tatlım sizin anlaşmazlığınız vajiylemi ilgili..yoksa başka sorunlarda varmı?
bu ikisinin çözümleri çok farklı hayatımmmm...

Şüphedeyim bunu başarınca düzelir mi bilimez :: Kumar gibi dene ve gör ben hep evlenmeden önce diyordum çok seviyordum ama içimden hissediyordum ben hayatımn üzerine bir kumar oynadım ya çok mutlu olucam ya da ömür boyu mutsuz benim herşeyim mutsuzlukla başladı bu saaten sonra nasıl güveneyim ki o insana çok yıprandım çok gören arkadaşlarım sana ne olmuş böyle die soruyor 4 ayda nasıl çöktüysem çok mutsuzum kızlarrrrrrrrrrr çok :((((

canm şu anda tek sorununuz vajinismus ki peki yani bunun dışında işte maddiyat olabilir kişilik çatışması olabilir güvensizlik olabilir böyle bi sebeb var mı ki başka?

aldığı parayı olduğu gibi arabanın dekorasyon işlerinde harcadığı ve sanayilerden geri gelmediği için maddi neden ama kendi ediyor kendi buluyor sizce bana bunun için bu kadar kötü davranması hak mı ? neden böyle yapıyorsun sürekli sorguladığım zaman daha çok sinirleniyor bağırıp çağırıp kırıp döküp gisiyor evden sonra gece yarıları geliyor

ya canım kusura bakma ama bu kadar kabalık da fazla ya flört döneminde de bu kadar sinirli ve kabamıydı

Hayır dibimden 1 dk ayrılmazdı ağlamama dayanamazdı sürekli yanında olayım isterdi geçmişi düşününce sinirlerim bozuldu :((((((((( bana güzel şeyler söyleyin lütfen ağlarken kimseye yakalanmak istemiyorum.

aldığı parayı olduğu gibi arabanın dekorasyon işlerinde harcadığı ve sanayilerden geri gelmediği için maddi neden ama kendi ediyor kendi buluyor sizce bana bunun için bu kadar kötü davranması hak mı ? neden böyle yapıyorsun sürekli sorguladığım zaman daha çok sinirleniyor bağırıp çağırıp kırıp döküp gisiyor evden sonra gece yarıları geliyor

canım siz bir danışmanla hiç görüştünüz mü?

slmmmm kıslarrrr:43: nasılsınızzz gonokok da yenmiş tbrk ederimmmm darısı başımnızzaaaa dielimm:43: dün misafirim vardı giremedimmm.....ben artık umutsuz vakka oldummm kaynanamların kıçında deilll bende onlar verken istesemde yapamıorum egseriisleree p.....s denemelerine hep ara verdim bittimmm ben bitttimmmm artık ömrümden ömür gitti dayanacak gücüm kalmadıııııı:43::43::43::43:

canm haketmek ne demek kim hakeder ki böyle bişeyi zaten ne yaparsan yap kimse küfür veya hakareti haketmez.kendini kesinlikle suçlama zaten bence eşin sorunlu biri.insan arabaya bu kadar para harcayıp sonra parasız kalıyo diye bağırıp çağırıyosa o tamamen onun hatası ve sinirini de senden çıkarıyo gibi.ama senin ne suçun var ki bunda.senin zaten derdin başından aşmış bi de onun hatalarının bedelini sen çekmek zorunda değilsin ki.oturup konuşulcak biri de değil anladığım kadarıyla belki de senin vajili olman bile belki eşinden kaynaklanıyor.öyle bi ortamda nasıl istekli olasın ki

Özlemcim bende ona bağlıyorum konuştum onunla melek gibi oluyor hele şükür diyorum sonra bir bakıyorum ki çekilmez bir insan oluyor egzersiz falan yapamıyorum bu kafayla ben onun yüzünden bu haldeyim.

Hayır dibimden 1 dk ayrılmazdı ağlamama dayanamazdı sürekli yanında olayım isterdi geçmişi düşününce sinirlerim bozuldu :((((((((( bana güzel şeyler söyleyin lütfen ağlarken kimseye yakalanmak istemiyorum.

ağlama tatlım boşyere ben dün gece saatlerce ağladım sinirlerim boşaldı birden...
sonuç değişmedi işte...bizlerin yorumları hep havada ve yarım kalıcaktır..sen kocanı
bilirsin vajiden yapıyosa bunları çözümü çok kolay..kişisel sorunlardan yapıyorsa o dahada
kolay...nedeni önemli onu bilirsen anlarsan kadın olarak bu adamı seviyor ve hayatında istiyorsan
bunu çözebilirsin..ama sorun ne ? gerçekler ne? niye kızıyor?tüm bunların cevaplarını ancak
sende...ağlamak çözmüyooo daha dün denedim çözmedi...

canım evlilik bekarlık gibi değil sorumluğu fazla hem maddi hem manevi ama sonuçta eşinin de bunun farkında olması gerekirdi.belki de evliliğin bu yükü onu bu duruma getirdi ama bunun için de birlik olup bazı sorunları birlikte çözmeniz gerekiyo ama farkında değil sanırım sürekli senden çıkartıyo bunun acısını.sen üzülme tatlım ya herşey geçicek diye düşün.ilk aylar zaten evlilik oturana kadar sıkıntı yaşanabiliyor.ha baktın ki olmadı hayatta hiçbişey senden değerli olamaz gözyaşlarını değmiycek insanlar için de akıtma canım.kendi canından kıymetli ne var ki şu dünyada

Back
X