• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ama ben bunuda bi saglık sorunu die biliyorum yanı doktora filan gitsek bi çaresi vardır heralde bununda peki bu kanıya nereden vardınız siz

etrafımdakı bayanlarda hep ılıskıde zevk almadıgını soyluyordu ordan anladım bır de dıkkat ettıysenız yabancı fılmlerde hep ne dıyorla sen g noktasını bıle bulmazsın dıye kufurlesırler bızım turkler pek bılmıyor erkekler kendı ıslerı bıtınce hersey bıttı sanıyor ama oyle degıl kadınların orgazm seklı farklı bende nefret ederdım ılıskıye gırmekten esımle cok kavga ettık cunku ben hıc zevk almıyordum sonra arastırıp ogrendık

canım sagol inş size hep dua ediyorum allah herkese yardım etsin.adetine kaç gün kaldıki belki ozamana kadar yenersin bunu.hani şu takıl sen popona göre reklamı varya galibe canbebenin o bebeler pek güzel ya imreniyo insan gerçekten bende daha istemiyodum ama vajiyi yenince istek oldu:66::66::66:

amin canım sağolasın :) 3 gün kaldı cnm ama geçen ay 4 de olmuştum şaştı oda iyice bu ayda diğer ayın zamanında olcak sanırım vajininde kafası karıştı artık :9: her an olabilirim diye başlayamıyorum.evet o reklam bi tane daha var bebek bezi reklamı ikisininde şarkılarını ezberlemişim eşim fark etti dün nerdeyse kalkıp oynayacan diyo :) çok tatlılar maaşallah Rabbim tüm isteyenlere versin

ama ben bunuda bi saglık sorunu die biliyorum yanı doktora filan gitsek bi çaresi vardır heralde bununda peki bu kanıya nereden vardınız siz

bende katılıyorum sıze cogu bayan normal ılıskıde zevk alıyomus dıger yontem mastürbasyona gırıyo o da bı yontem ama normal şekilde olması bi başka

ben agrı sızı cekmıyorum ama bendede bu sorun var tam astım dedım esımle sıkıntılar baslayınca yıne olmadı ben psıkolojık oldugunu dusunuyorum ama doktorada gıtmeyı dsunurum esımle aramı duzeltırsek tabı :(

Ecrin canim kiskaniyorum haberin olsun :-) e bacim valla bizde bir yensek hic inmeyecez tepeden ama gel görki oyyy:-( Ben öleydim netcem bilemedim ben ...
kiskan tatlim yeterki bu konuda kiskan:1:tatlim sen su egzersiz olaylarina iyice bir kafayi tak ben hep senin yanindayim insallah da yeneceksin emin ol canim.
ben ilk andan itibaren yaptım gitgelleri o konuda sorun yok ama eşim bacaklarını hala kasıyosun dio acaba oyüzdenmi olmuyoki zevk oluyo ama orgazma ulaşmıyo içindeyken
canim bence zamanla olacak o da egzersizleride bir anda yapamadik sonucta dimi

canım sagol inş size hep dua ediyorum allah herkese yardım etsin.adetine kaç gün kaldıki belki ozamana kadar yenersin bunu.hani şu takıl sen popona göre reklamı varya galibe canbebenin o bebeler pek güzel ya imreniyo insan gerçekten bende daha istemiyodum ama vajiyi yenince istek oldu:66::66::66:

amin canım sağolasın...adetim geçti geçen ay 4 de olmuştum vajide kafayı yedi :9: yarıda kalmasın diye başlayamıyorum.evet o bez reklamı bi tane daha var oda çok güzel eşim fark etmiş ikisininde şarkılarını ezberlemişin kalkıp oynayacan az daha çoşsan diyor :)

(g noktası )Klitoris, kadınlarda vajinanın üstünde bulunan erektik cinsel organ. Erkek penisinin homoloğudur. Ancak penis gibi idrar kanalı tarafından delinmemiştir, başlıca işlevi cinsel haz alınmasıdır. Üzerinde ortalama 80.000 sinir sonlanması vardır. Bu rakam penisteki sinir sonlanmalarının iki katıdır ve tüm organlardaki sinir hücresi sonlanmasından fazladır.

Klitoris de penis gibi sertleşmektedir. Kadınların en çok haz ettikleri bölgeleri olup eğer embiriyonik çağda testosterona maruz kalma olursa büyüyerek penisi oluşturur

Ah ecrinim ah valla iste bile!!! artik dusunuyorum su egz birde ikidir esim girdi hissettim ama korkuyorum acida yok ama iste beyin ne beyinse anlayamadim ben gitti...

inşallah cnm ya olacak bigün illa çözümsüz değil ya bu.. bak bende vaji. bitti kurtuldum sanıyodum ama birde G çıktı şimdii kocamda yok ki bulsak ama yerini anladım en azından buda bişeydir :1::1:

Ahhh bebegim siz bittirmissinizde zevk ariyorsunuz biz ise icine alsak yetecek sen ne kadar zaman cektin ve yendin canim...

Ah ecrinim ah valla iste bile!!! artik dusunuyorum su egz birde ikidir esim girdi hissettim ama korkuyorum acida yok ama iste beyin ne beyinse anlayamadim ben gitti...
canimm yaa girdiyse ve aci olmadiginin farkindaysan neden boyle dusunuyorsun tatlim yapma gozunu seveyim sal kendini biraz aci falan yok sil kafandan tatlim acisaydi icine girincede acirdi guzelim bence sadece kendini salmanla bu olay sonuclanacak sonra allahin izniyle insallah gelsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canimm yaa girdiyse ve aci olmadiginin farkindaysan neden boyle dusunuyorsun tatlim yapma gozunu seveyim sal kendini biraz aci falan yok sil kafandan tatlim acisaydi icine girincede acirdi guzelim bence sadece kendini salmanla bu olay sonuclanacak sonra allahin izniyle insallah gelsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Vallahi canim iki defa girdi hissettim ve hic acimadi korkmuyorumda acimiyor cunku kirmizida yoktu tamamen beynimde bitti aslinda ama yer altinda istemedende sikintim oluyor esim tamam diyor ama ben ufff yaa olacak ama hemide bu site sayesinde olmus olacak sizin desteklerinizle iyiki buldum bu siteyi ve sizin gibi vajiilileride

Ahhh bebegim siz bittirmissinizde zevk ariyorsunuz biz ise icine alsak yetecek sen ne kadar zaman cektin ve yendin canim...

ben 1 buçuk yıllık evliydim cnm bişiiii yapamıyodum okadar cahildim ki dr bile eğzersizle değil konuşarak bana yendircek die biliyodum sonra tesadüf burayı keşfettim bunun dr suzda yenilebileceğini öğrendim ve eğzersizleri öğrendim elle bana çok itici geldiii yapamadım mumu denedim sadece 2 kez baktım oluyoo bu beni çok rahatlattı psikolojik olarak yani beynim kabullendi sonra ultrason jelini söyledi ark.lar onu da aldım mum denemesi ve p.. in girmesi 1 ayı bulmadı bende 3 hafta kadar bi sürede oldu başardım şimdi hiç acı yokk ama orgazmda yok şimdiye kadar hiç kaale almamıştım zamanla olur die ama buda bi sorunmuş bak bu gecede g noktasın öğrendim.

jasmincim ben otururken yapamıyorum ayna yerde ben alaturka vc de oturur şekilde yapabiliyorum üstte olmayı sevmesemde yenersem de anca bu şekilde yapabilirim sanırım
kalem alıştı rahat giriyor ama sarınca hiç girmedi şamdan mumunu denicem bakalım acık moladayım

canımm bende o pozisyondan bahsetmiştim wc de oturduğumuz gibi eğilerek ayna yerde evet bende öle iki parmağa geçmiştim :)
üstte nedense gerçekten daha rahat oluyor genelimizde yada bu bizim nasıl kendimizi rahat hissetmemizle ilgili.

ben 1 buçuk yıllık evliydim cnm bişiiii yapamıyodum okadar cahildim ki dr bile eğzersizle değil konuşarak bana yendircek die biliyodum sonra tesadüf burayı keşfettim bunun dr suzda yenilebileceğini öğrendim ve eğzersizleri öğrendim elle bana çok itici geldiii yapamadım mumu denedim sadece 2 kez baktım oluyoo bu beni çok rahatlattı psikolojik olarak yani beynim kabullendi sonra ultrason jelini söyledi ark.lar onu da aldım mum denemesi ve p.. in girmesi 1 ayı bulmadı bende 3 hafta kadar bi sürede oldu başardım şimdi hiç acı yokk ama orgazmda yok şimdiye kadar hiç kaale almamıştım zamanla olur die ama buda bi sorunmuş bak bu gecede g noktasın öğrendim.

Anam 1 bucuk yil ve uc haftada ben 4,5 yildir bu yaz gelirse bes olacak ve bu siteye girdigimden bu yana ve bir sinir olayinda parmagimi soka bildim iki defa esimde girdi p... ama gel gelelim hala korkuyorum oysak korkmuyorum hani korkulacak birsey olmadiginida anladim biliyorum ama iste allahim tez zamanda zevkte nasip eder sana bizede icine girmeyi...:10:

Vallahi canim iki defa girdi hissettim ve hic acimadi korkmuyorumda acimiyor cunku kirmizida yoktu tamamen beynimde bitti aslinda ama yer altinda istemedende sikintim oluyor esim tamam diyor ama ben ufff yaa olacak ama hemide bu site sayesinde olmus olacak sizin desteklerinizle iyiki buldum bu siteyi ve sizin gibi vajiilileride

tatlim benim bence senin isin bir kac denemeden sonra bitmistir haberin olsun ultrason jelile dene hemencik olacak insallah yupppiii sende kurtulcan canim cok seviniyom.
benim cikmam lagzim herkese iyi geceler.aeol.bubbayyy

Back
X