• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslaaaarrrr....oldu işte bu gece....jasmin kelebek venüsteeeeennnn kimseler yok mu yahu...
dün almayınca kızmıştım kendimeeeee....küsmüştümmmmmm...halime......
doğru söylemişlerrrrr...tesellidir sandım....hihihi mutluyum şuannnnn çokkkkk...
:1::1::1::1::1:

Anam 1 bucuk yil ve uc haftada ben 4,5 yildir bu yaz gelirse bes olacak ve bu siteye girdigimden bu yana ve bir sinir olayinda parmagimi soka bildim iki defa esimde girdi p... ama gel gelelim hala korkuyorum oysak korkmuyorum hani korkulacak birsey olmadiginida anladim biliyorum ama iste allahim tez zamanda zevkte nasip eder sana bizede icine girmeyi...:10:

bütün ark. larıma aynı şeyi dedim sana da aynı şeyi dicem cnm ben YASTIK koyup altıma çok rahat yaptımm ve hiç acımadı bak senin de parmak olmuş p..te olmuş jeli sürüp yastıkla dene bakalım bide inan hiç acı yokk okadar entrasanki bizim yapamazken yanma dediğimiz acı dediğimiz şeyin yapabilince zerresi yok ben hala şaşıyorum..

kıslaaaarrrr....oldu işte bu gece....jasmin kelebek venüsteeeeennnn kimseler yok mu yahu...
dün almayınca kızmıştım kendimeeeee....küsmüştümmmmmm...halime......
doğru söylemişlerrrrr...tesellidir sandım....hihihi mutluyum şuannnnn çokkkkk...
:1::1::1::1::1:

oyyy çook sevinndimm yaaa :62::62:

bak biranlık demiştik sana boşuna kendini hırpalladın kızz tebrik ederim canımm bundan sonrasında artık tamamen alışcan inşallah :70:

oyyy çook sevinndimm yaaa :62::62:

bak biranlık demiştik sana boşuna kendini hırpalladın kızz tebrik ederim canımm bundan sonrasında artık tamamen alışcan inşallah :70:

hihihi vallaaaaa öleymişşşşş....nası mutlu oldum anlatamam ...kocişte bende keyif bile aldıkkkk..
rabbimmmm...çok korkmuştum bidaha olmayacak diye....de..
ya bugün kimseler yok nerdeler yaa...venüstennnn nerde niye yok...kelebek nerde niye yokkkk...
paylaşmak istiyorummmmmm...derdimi dinlediler sende öle mutluluğumu paylaşmak istiyorummm..

gülse811 canım tebrikediyorum seniii başka derdin sıkıntın olmasın bidaha inşallahh çok sevindirik oldummmmm :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

teşekkür ederimmmm tatlımmmm....inş....hiçbirimizin olmasınnnnn...rabbim utandırmasın..
galiba olması kadar bazen olmamasıda normalllll..inandım buna bu akşammmm..deliye dönmüştümmm
dün gece.....hihihiiiii...geçti gittiiiii...çok şükürr...:1::1::1::1:

teşekkür ederimmmm tatlımmmm....inş....hiçbirimizin olmasınnnnn...rabbim utandırmasın..
galiba olması kadar bazen olmamasıda normalllll..inandım buna bu akşammmm..deliye dönmüştümmm
dün gece.....hihihiiiii...geçti gittiiiii...çok şükürr...:1::1::1::1:

ozaman halay çekelimmm,oynayalım, hoplayalım zıplayalım :64::64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::74::74::74::66::66::66::66::66::66::66::46::46::46::46::46::46::46::92::92::92::92::92::92::92::92:

hihihi vallaaaaa öleymişşşşş....nası mutlu oldum anlatamam ...kocişte bende keyif bile aldıkkkk..
ya bugün kimseler yok nerdeler yaa...venüstennnn nerde niye yok...kelebek nerde niye yokkkk...
paylaşmak istiyorummmmmm...derdimi dinlediler sende öle mutluluğumu paylaşmak istiyorummm..

canımm rabbim mutluluğunu daim etsinnn :71::71:

bundan sonra sıkıntın derdin olmasın inşallah hiç

venüs sanırım girmicek umarım döner geri kızzlar :25:

gülse tebrikler ne güzel sizleri görünce banada heves geliyor.ne kadar zamanda yendin?darısı bizlerin başına inş.dua et bizler için

Back
X