• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

size garip gelebilir belki ama ben vajıme kulak çöpü ,parmak,mum filen hiç sokamadım ,sadece sorunum bacaklarımı tam açamamamak bunu başarabilirsem p yi içime rahatça alabilirim dediğiniz pozisyonda bu olabilir altıma yastık koyup iyice kayganlaştırıcı sürüp bacaklarımı karnıma kadar çekersem bu iş olabilir inşşş kasmam kendimi:44::44::44:

slm cnm bende vajime o tür kulak çöpü,mum falan sokamadım.direk orta parmakla egzerisz yaptm ve ikinci boğuma gelirken direk pen..denemsine geçtik.onu da sadece yarısına kadar alabiliyordm ve zamanla tamamını aldm çok şükür.:61: inş sende en kısa zamanda baaşrırsın

Geçmişi okurken görmedim msjını,canım...:61: şimdi daha iyiyim,10 gün sonra 3 aylık olacağız...dr gideceğiz bakalım,inşallah bir sorun yoktur..:16:

ayy ne güzel cnm yaa.darısı bizlere..eminim çok güzel bir duygudur.inş sorun yoktur tatlımm:nazar::nazar: hayırlısıyla alırsın mis kokulu bebişini kucağına:emir_bebek:

doktor ulusoy un sitesindeki aydınlatılmış onam belgesini okudum ve evet haklısınız burda anlattıkları ve benim kabul edip onaylayacağım şeyler mantıklı gelmedi parayı verdikte sonra mecbur hissedip yapacağım şeyler bunlar sanırım ve hipnozun payı daha düşük gibi geldi benim durumumdaki biri için çünkü zaten ben belli aşamları yapmışım farkında olmadan ve 5 yıl içinde denemem o kadar azki benim çünkü biz kabullenip akışına bıraktık hep... daha çok çabalasaydım bu kadar uzamazdı çok kızıyorum şimdi kendime çok....

Geçmişi okurken görmedim msjını,canım...:61: şimdi daha iyiyim,10 gün sonra 3 aylık olacağız...dr gideceğiz bakalım,inşallah bir sorun yoktur..:16:

iyi olmana sevindim tatlım..inş bir sorun yoktur hayırlısıyla alırsın mis kokulu bebişini kucağına:nazar: darısı bizlere ayy ne güzel bir duygudur hamilelik,anne olmak :)

doktor ulusoy un sitesindeki aydınlatılmış onam belgesini okudum ve evet haklısınız burda anlattıkları ve benim kabul edip onaylayacağım şeyler mantıklı gelmedi parayı verdikte sonra mecbur hissedip yapacağım şeyler bunlar sanırım ve hipnozun payı daha düşük gibi geldi benim durumumdaki biri için çünkü zaten ben belli aşamları yapmışım farkında olmadan ve 5 yıl içinde denemem o kadar azki benim çünkü biz kabullenip akışına bıraktık hep... daha çok çabalasaydım bu kadar uzamazdı çok kızıyorum şimdi kendime çok....

cnm özelden msj yazdım sana okudunmu bakim

evet cnm bende senin gibiydim...dr. gittim çözüldü...burayı tam son aşamada farkettim ne yazıkki...
aşağı yukarı aynı şeyler...hipnoz burdaki arkdaşların verdiği telkinleri dr.önceden veriyorrr...burda yaşıyosun sıkıntını telkin sonra geliyoooo..bir fark yokkkk...paran elinde kalsın....:1::1::1::1::1:

evet cnm bende senin gibiydim...dr. gittim çözüldü...burayı tam son aşamada farkettim ne yazıkki...
aşağı yukarı aynı şeyler...hipnoz burdaki arkdaşların verdiği telkinleri dr.önceden veriyorrr...burda yaşıyosun sıkıntını telkin sonra geliyoooo..bir fark yokkkk...paran elinde kalsın....:1::1::1::1::1:

hangi doktora gitmiştin sen tanınmış birine mi..?

hangi doktora gitmiştin sen tanınmış birine mi..?

hangi birini yazayım cnm..çözdüğümü yazayım.süleyman eserdağ...en az 3 gün demişti ona göre ayarlayıp gittik..1 günde bittiiiii....hepsi beyinde bitiyor...dr.hakkını yiyemem bana çok faydası oldu...
6 yıllık evliyim tüp bebek başvurusu bile almıştım yaniii...sen düşün...yöntem hep aynı her yerde
sonuçta aynı ,değişen tek şey kişinin nekadar bu sorunu çözmek istediği...sen illa dr.gidicem diyosanda
kesinlikle ona git derim...yalanı yok olucak diyosa oluyooo...%100 garanti veriyor.acı yok..emin ol....ama sen tüm bunları
kendin çözmüşsün yazık bence...doğru nefeslerle ve pozisyonla çözersin bence...az para deilll..
:54::54::54::54:

canim benim sen farkinda olmadan zaten egzersizlerin cogunu yapmissin p...is asamasina gecmissin bence hic gerek yok burda bir kac gun takilmayla halledebilirsin tatlim.ben de 5 sene bunun egzersizle cozulemeyecegine inandim ve hep baska bir yontem arayisi icine girdim.su anda cok kiziyorum kendime hic bisey hissetmiyorsun ne aci ne baska bisey bunun icin neden bekledim bunca sene diyorum ama rabbimin bildigi birsey vardir mutlaka deyip susuyorum.
tatlim senin yapacagin derin nefes alip verirken yavasca ittirmek sen bu arada bir kac pozisyon dene.hangisinde kendini daha rahat hissediyorsan oyle basla canim benim.

canim benim sen farkinda olmadan zaten egzersizlerin cogunu yapmissin p...is asamasina gecmissin bence hic gerek yok burda bir kac gun takilmayla halledebilirsin tatlim.ben de 5 sene bunun egzersizle cozulemeyecegine inandim ve hep baska bir yontem arayisi icine girdim.su anda cok kiziyorum kendime hic bisey hissetmiyorsun ne aci ne baska bisey bunun icin neden bekledim bunca sene diyorum ama rabbimin bildigi birsey vardir mutlaka deyip susuyorum.
tatlim senin yapacagin derin nefes alip verirken yavasca ittirmek sen bu arada bir kac pozisyon dene.hangisinde kendini daha rahat hissediyorsan oyle basla canim benim.

bende sürekli eşime yanlış yere yapıyosun modundayım adamı delirtiyorum :1: ama elimde değl sanki yanlış bişey yapacak gibi hissediyorum ben alttayken denedik genelde ama pe... kısmında başarılı değilim dediğim gibi duvar var sanki eşimde öyle hissediyo eşimin parmağıyla denerkende sıkıyo gibi hissediyomuş... eğer bu akşam regl olmazsam deniyelim bakalım tekrar

Gülse dr sana nasıl bir tedavi uyguladı egzersiz yapmışmıydın anlatırmısın ?

önce vajinayı anlattı...biyolojik olarak oaraya birşeyin girmemesine engel olmadığını öğretti
önce buna inanman lasım demişti...idarırın nerden geldiği,zarın nerde ve nasıl olduğunu,tüm bunları anlattı.eğer geçmişinde derin sıkıntılar yoksa hipnoza gerek duymuyolar..sonra biraz bepantenle vajiye masaj yapıyosun kendin sonra en ufak dilatörün (yani serçe parmaktan biraz büyük olanı)ucuna minnacık emla sürdük altına dağıtmadan bepanten ile başladık ..sakin olana kadar asla denemiyorduk
derin nefes alıp veriyosun bayaca tabiii..sonra nefes al,verirken ittirmeye başlıyoruz,tekrar nefes al verirken ittirmeye başlıyoruz ne kadar ittiğinin önemi yok..tek şey çıkarmıyorusss..bir kaç denemeden sonra gidiyor zaten...gitmeye başayınca 4.hareketi yapıyoruz.
1- ileri geri en az 5 kere
2- çıkar tekrar sok en az 5 kere
3- içerideyken 2 cm kadar çek o harfi yazar gibi çevir..
4- içerideyken idrar yapar gibi yap dur yap dur çok fazla yapmıyorusss bunu
tüm bunları yapabildiğinde bazen gene gitmiyooo işte beyin hayırrrr diye bağıryomuş
o zaman 4.gibi tek farkı sanki tüm idrarımızı yaparmış gibi yapıyorus sen istemesende cup kendi içine çekiyooo..tüm bunları yapmak çok kolay böle uzun yazdığıma bakma ..misal bunu günlerce deil 1 saat
tam yapsan yeterliymiş..öyle her boyda günlerce uğraşmıyosun ben bunu 15.dk yaptım...ki korku eşiğim çok düşüktüüüürrr..:1::1::1:

Back
X