• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada mümin sekmanın bi yazısını gördüm geçen sayfalarda kendisinin yeni kitabı çıktı henüz almadım ama netten baktım süpper telkinler var tavsiye ediyorum herkese :32:
:46::46::46:hemen alalaım harika cnm saol
Tamam cnm ayyy konuşması bile çok güzel yaaaa:66:olucak inşallah ilk defa bu kadar çok güveniyorum kendime:62::62: sizlerede çok teşekkür ediyorum canım benim bu aşamalara gelmem sizin sayenizde :71::71::71:
cnm sabırsızlanman demek iyiye işaret olacak bebişim devam :71::71::71:

len şunlara bak hele başarmışlar da kocalarına ders veriyolar acımıycak etmiycek aferin size kızlar maşallaaaaaaahhh:nazar::nazar::nazar:

leyn herfilerinki niye acısın zevkten dört köşe oluyo onlarrrrrrrrr:52::52::52::52::52:

ya günaydın dedik aloooooooooooooooo

çıkmak zorunda kalmıştım tatlım görmedim GÜNAYDINNNNN:71:

Herkese selam. Cumanız mübarek olsun. Rabbim hepinizi duaları kabul olunan kullarından eylesin :)

aminnn canım

Başka güzel avatar yok ki bende gözükenler bunlar sizlerde varsa maille yollayın yapayım :) citlembikim_84@hotmail.com

kıs sen msn de yoksun hiç ekledim ama hiç göremedim seni.googledan kk da kulanılmaya uygun hareketli avatarlar yaz orda süper şeyler var

günaydın canlarımmmmmm.hayırlı cumalar hepinizeeeee. geçmiş sayfaları okumaktan gözlerim ağrıdı yaffff:1::1::1::1:venüüüüüüüüüüüüsüüüümmmmmmm hoşgeldin bebemmmmmmm ösledik seni yaaaaaaaaaa:71::71::71::71::71::71:

günaydın canım sana da hayırlı cumalar

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr.........nasılsınız kızlar...........

sana da hayırlı cumalar canm iyiyiz sen nasılsın?

Bana kızmayın olur mu ?

canim kizma falan diye bisey yok sakin oyle dusunup bide ay simdi egzersiz yaptinmi diye sorcaklar ne dicem diyip gelmemezlik falan yapma sakin:1:bende calisiyorum anliyorum seni tatlim cok zor oluyor isti yemekti bulasikti derken insan otururken uyuya kaliyor.ama bak su egzersize basla bir hayirlisiyla insallah benim icin demistin diyeceksin egzersiz yapmak zamanla seni oyle rahatlatacakki moral verecek sana ve uyku yerine egzersizle vakit gecireceksin.
bir an once baslarsin insallah tatlim su mubarek vakitlerin vesilesiyle insallah butun egzersiz yapip yapamayan arkadaslara rabbim cesaret versin insallah.
bir anlik cesaret o biliyormusun sadece bir anlik...gerisi zaten geliyor.

arkadaşlar regl olamamamın 5. günündeyim dün ne olur ne olmaz diye test yaptım negatif çıktı ama hala olamadım regl. gece heveslendim bari egzersiz yapayım dedim kalemi streçledim hazırladım bolca jelledim ama bi türlü inat vaji almadı içine her zaman aldığı şeye uyuzluk yaptı. eşim telkin verio sakin ol falan diyo kaç kere inat edip denedim 1-2 boğum kadar alıo ama daha ileri gidemedim. parmağımı sokamazken o kadar hırslanmışımki deliği parmağımla bile genişletmeye çalıştım delik genişlio ıkınıncada destekliyo ama alamadım kalemi. :26::26::26::26:

arkadaşlar regl olamamamın 5. günündeyim dün ne olur ne olmaz diye test yaptım negatif çıktı ama hala olamadım regl. gece heveslendim bari egzersiz yapayım dedim kalemi streçledim hazırladım bolca jelledim ama bi türlü inat vaji almadı içine her zaman aldığı şeye uyuzluk yaptı. eşim telkin verio sakin ol falan diyo kaç kere inat edip denedim 1-2 boğum kadar alıo ama daha ileri gidemedim. parmağımı sokamazken o kadar hırslanmışımki deliği parmağımla bile genişletmeye çalıştım delik genişlio ıkınıncada destekliyo ama alamadım kalemi. :26::26::26::26:

cnm regl gerginliği vardır olur öle şeyler takma kafana stresten geikmiştir benimkide 4 gün gecikti bide hava değişiminden oluyor daha olmassan gidersin bir dr. şimdilik ara ver cnm egz. dinlen azcık

canm bazı dönemler öyle olabiliyor bi de senin şimdi aklında regl vardır neden olamadım diye kafan ona takılmıştır o yüzden olmamıştır.bak eşin de ne güzel seni destekliyo eş faktörü çok önemli bu konuda

canim stresten olmus olabilir takma kafani.ama esin vajinin uzerine bosaliyorsa eger bir supriz de olabilir.bence sen simdi regli stresindesin ya o yuzden kalemi yapamadin.arada oluyor oyle seyler uzulme sen.bir kere yaptin zaten biliyorsun girmemesi icin neden yok tatlim.takma kafaya:70:

cnm regl gerginliği vardır olur öle şeyler takma kafana stresten geikmiştir benimkide 4 gün gecikti bide hava değişiminden oluyor daha olmassan gidersin bir dr. şimdilik ara ver cnm egz. dinlen azcık

öyle yapayım bari tatlım deliği artık görememe diye bi durumum kalmadı şükür karşımda duruyo her baktığımda istediğim gibi ıkınıp onu yönetmeye başladımda ama gıcıklık yaptı işte. reglden sonraya bıraktım canım. sen neler yapıosunnnnn

canm bazı dönemler öyle olabiliyor bi de senin şimdi aklında regl vardır neden olamadım diye kafan ona takılmıştır o yüzden olmamıştır.bak eşin de ne güzel seni destekliyo eş faktörü çok önemli bu konuda

eşimde sağolsun aynı şeyi söyledi canım ben inatla yaptıkça o yeter bu kadar uğraşma gerginsin ondan olmuo beraber gördük kalemi aldığını hadi sıkma canını bırak uğraşma dedi. hayal kırıklığına uğramış gibi hissettim kendimi resmen girmeyince ama dediğin gibi eş faktörü çok önemliymiş kendimi harap etmiyorum artık bi kere girdi bi daha niye girmesinki demeki zamanı değilmiş diyorum

canim stresten olmus olabilir takma kafani.ama esin vajinin uzerine bosaliyorsa eger bir supriz de olabilir.bence sen simdi regli stresindesin ya o yuzden kalemi yapamadin.arada oluyor oyle seyler uzulme sen.bir kere yaptin zaten biliyorsun girmemesi icin neden yok tatlim.takma kafaya:70:

tatlım eşim hiç vajinin üstüne boşalmadıki ama boşaldıktan sonra beni tatmin etmek için uğraştığında olabilir tek ihtimal bu var oda çok düşük bir ihtimal. :49::49::49::49: saolsun eşimde dedi canım girdiğini beraber gördük dimi bi daha niye girmesin gerginsin ondan olmuodur takma kafana dedi. ayyyy iyiki varsınız içimde böleeeeee bi coşkuuuuuuuuu var oynamak istiooooommmmm:64::64::64::64::64::64::64:

herkese slm,hayırlı cumalar şekerler..namazımı kıldım hepinize duamı ettim Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn.bugünde gelecek günde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallahh.:71:
Venüstencim sende hoşgeldin tatlımmm:71:

tatlım eşim hiç vajinin üstüne boşalmadıki ama boşaldıktan sonra beni tatmin etmek için uğraştığında olabilir tek ihtimal bu var oda çok düşük bir ihtimal. :49::49::49::49: saolsun eşimde dedi canım girdiğini beraber gördük dimi bi daha niye girmesin gerginsin ondan olmuodur takma kafana dedi. ayyyy iyiki varsınız içimde böleeeeee bi coşkuuuuuuuuu var oynamak istiooooommmmm:64::64::64::64::64::64::64:

oyna gitsin bacım halaya hazırlık olsun:64::64::64:

herkese slm,hayırlı cumalar şekerler..namazımı kıldım hepinize duamı ettim Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn.bugünde gelecek günde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallahh.:71:
Venüstencim sende hoşgeldin tatlımmm:71:

sana da hayırlı cumalar canım Allah dualarını kabul etsin inşallah:71:

Son düzenleme:
Back
X