- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #44.961
ya benim reglim hala devam ediyo ondan bi acaiplik var ama ne anlayamadım.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu ayda bebek göremeycem galibaaaaaaaa![]()
olmaaaaaaaaaaasssss klitoral orgazmdan bahsediyosun sanırım datlum g noktasının zevkinin yanında klitoral orgazmda neymişşş uçuyosuuuuuuuunnnnn resmeeeennn yaaaaa güven banaaaa![]()
herşeyin hayırlısı canım.. vakti gelince illaki gelecektir bebiş
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla versin bebiş. venüsün dediği gibi stre yapma stres yüzünden çocuk olmayabilirmiş rahat ol herşeyi oluruna bırak
olmaaaaaaaaaaasssss klitoral orgazmdan bahsediyosun sanırım datlum g noktasının zevkinin yanında klitoral orgazmda neymişşş uçuyosuuuuuuuunnnnn resmeeeennn yaaaaa güven banaaaa![]()
ahhhh tatlım ahhhhh biliyoz ama bide uygulayabilsem....naza bak sen neler de biliyomuş süpersin yavruuuum![]()
eeeeeeeeeeeeeeee yaşayan biliyo demek ki
venüstennnnn
ranasena
kelebek
gülse811
serenceylan
ecrinecrin
esra_ogt
nazlı1982
tembel tenekeleeeeeeerrrr siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
piştttttttttt napıyosunuzzzzzzzzz leynnnnnnnnnnn ????? hani yenennnnnnnnnnnnnn niye yokkkk ??? kızılcık geliyo şimdi hepinizeeeee![]()
paylaşımın için teşekkürler canımcım![]()
ahhhh tatlım ahhhhh biliyoz ama bide uygulayabilsem....
tatlım ben daha yenmedimki vajiyiiiiiiiiii inşallah bi gün bende yaşarım
venüstennnnn
ranasena
kelebek
gülse811
serenceylan
ecrinecrin
esra_ogt
nazlı1982
tembel tenekeleeeeeeerrrr siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Bende eşime beni uyt ne olur yap nasıl yapıyorsan ben artık dayanamıyorum dedim ben tecavüzcümüyüm dedi zamanı gelince olur dedi ...
Bende eşime beni uyt ne olur yap nasıl yapıyorsan ben artık dayanamıyorum dedim ben tecavüzcümüyüm dedi zamanı gelince olur dedi ...
öyle oldu tatlım azcık rolleri değişelim dedik. sanada kolay gelsin canımne güsellll yazmısın kısssssss....naz.....çok güldürdün beni....
minoşşşşşşşşş seniiii........
ortalık kaynamış yawwwwwwwwww....benimde burda ödeme yapmaktan anammmm ağladı......
![]()
inşallah canımcıminşallah yenersin canım
Tembel tenekeler hee...Bayıldım bunabirara hakikaten bunun bir rahatsızlık olduğunu kabullenmeyip tembellik yapmıştım doğru...İtiraf ediyorum,arkadaşlar..
![]()
aynılarını bizde düşündük ama malesef fayda etmiyr
olacak illaki yeterki egzersizlerini yap
noldu egzersizleri yaptınmı canım
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvolmaaaaaaaaaaasssss klitoral orgazmdan bahsediyosun sanırım datlum g noktasının zevkinin yanında klitoral orgazmda neymişşş uçuyosuuuuuuuunnnnn resmeeeennn yaaaaa güven banaaaa![]()
kendi haline bıraktım korunmuyorum ama kafamada takmıyorum olursa buyursa gelsin rahatım yani cncm. sende takma kafana cnm normal ilişkini yaşa hayırlı zamanda gelsin inşallah.kelebek sen bebikten vazgeçmemiş miydin yavvvvvvvvvvvvvv
bak şimdi ne güzelhamişsin. sağlıkla doğumuda yaparsın inşallah canım benim
![]()
kıslarrrrrr...benim korkak tırsak olamazsınız yemin ediyorummmmm size aklınıza ne geliyosa korkarım şu
hayatttaaaaaaaaaaaaa...yahu benim gibi biri bile yaptıysa bu işi ...şu dünyada yapamayacak insan yoktur....acı yok bu işte yaaa...kendini kasma var sadece....egz bunu yok ediyoooor ....canlarım benimmm...![]()