• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

piştttttttttt napıyosunuzzzzzzzzz leynnnnnnnnnnn ????? hani yenennnnnnnnnnnnnn niye yokkkk ??? kızılcık geliyo şimdi hepinizeeeee :60::60::60::60::60:

:71:Hoşgeldin,canııııım...Özlettin kendini vallahi,yokluğun çok hissediliyor yaa..:70:

ahada size tat getirdim ama bu veletler yediiiii kimin leynnnnnn bu veletlerrrr kesin nazlının fasülyesi bu :60::60::60::60::60::60::60:

Ayyy çok şirinler,biriini ben alabilirim..bizimkiside böyle tosun gibi olacak mı,acaba?:nazar::emir_bebek:

ne güsellll yazmısın kısssssss....naz.....çok güldürdün beni....
minoşşşşşşşşş seniiii........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ortalık kaynamış yawwwwwwwwww....benimde burda ödeme yapmaktan anammmm ağladı......
:36::36::36::36:

venüstennnnn
ranasena
kelebek
gülse811
serenceylan
ecrinecrin
esra_ogt
nazlı1982

tembel tenekeleeeeeeerrrr siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:33::33::33::33::33::33:

Tembel tenekeler hee...Bayıldım buna :60::60::60::60::60: birara hakikaten bunun bir rahatsızlık olduğunu kabullenmeyip tembellik yapmıştım doğru...İtiraf ediyorum,arkadaşlar..:69:

Bende eşime beni uyt ne olur yap nasıl yapıyorsan ben artık dayanamıyorum dedim ben tecavüzcümüyüm dedi zamanı gelince olur dedi ...

tatlım aynı şeyleri bende eşime söyledim ama bu yöntemlerde fayda etmiyo malesef tek çaremiz var egzersiz yapcaz vajiyle barışcaz onu istediğimiz gibi yönlendirmeyi öğrencez tatlım

ne güsellll yazmısın kısssssss....naz.....çok güldürdün beni....
minoşşşşşşşşş seniiii........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ortalık kaynamış yawwwwwwwwww....benimde burda ödeme yapmaktan anammmm ağladı......
:36::36::36::36:
öyle oldu tatlım azcık rolleri değişelim dedik. sanada kolay gelsin canım
inşallah yenersin canım
inşallah canımcım
Tembel tenekeler hee...Bayıldım buna :60::60::60::60::60: birara hakikaten bunun bir rahatsızlık olduğunu kabullenmeyip tembellik yapmıştım doğru...İtiraf ediyorum,arkadaşlar..:69:

bak şimdi ne güzel :49::49::49::49::49::49:hamişsin. sağlıkla doğumuda yaparsın inşallah canım benim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aynılarını bizde düşündük ama malesef fayda etmiyr

olacak illaki yeterki egzersizlerini yap

noldu egzersizleri yaptınmı canım

kıslarrrrrr...benim korkak tırsak olamazsınız yemin ediyorummmmm size aklınıza ne geliyosa korkarım şu
hayatttaaaaaaaaaaaaa...yahu benim gibi biri bile yaptıysa bu işi ...şu dünyada yapamayacak insan yoktur....acı yok bu işte yaaa...kendini kasma var sadece....egz bunu yok ediyoooor ....canlarım benimmm...:54::54::54:

olmaaaaaaaaaaasssss klitoral orgazmdan bahsediyosun sanırım datlum g noktasının zevkinin yanında klitoral orgazmda neymişşş uçuyosuuuuuuuunnnnn resmeeeennn yaaaaa güven banaaaa:10::10::10::10::10::10::10::10::10:
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
kelebek sen bebikten vazgeçmemiş miydin yavvvvvvvvvvvvvv
kendi haline bıraktım korunmuyorum ama kafamada takmıyorum olursa buyursa gelsin rahatım yani cncm. sende takma kafana cnm normal ilişkini yaşa hayırlı zamanda gelsin inşallah.

kıslarrrrrr...benim korkak tırsak olamazsınız yemin ediyorummmmm size aklınıza ne geliyosa korkarım şu
hayatttaaaaaaaaaaaaa...yahu benim gibi biri bile yaptıysa bu işi ...şu dünyada yapamayacak insan yoktur....acı yok bu işte yaaa...kendini kasma var sadece....egz bunu yok ediyoooor ....canlarım benimmm...:54::54::54:

çok haklısın canım bide insan hırs yapınca inan gözü kararıyor dün egzersiz denemesi yaparken kalemi alamadım ama parmağımı sokamayan ben deliği parmakla genişletmeye çalışırken buldum kendimi:30::30::30::30::30::30::30:

Back
X