• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazlıcım en sondaki çikolatalı hali senin olsun :9::9::9:şöle tosun bir kız ama bu erkek :44::44::44: serencim hosgeldin cnmcm nasılsın bebiş nasıl kız mı erkek mı adını ne koydunuz :46::46::46:

Amiiiin,canım...Darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah..Demekki hepimiz aynı şeyleri yaşamışız...Senin başarmanda yakın,canım...:64::64::64:

inşallah bitanem cinsiyeti ne zaman belli olacak yeğenimin????? inşallah nurulebrar,kelebek,ranasena,venüsten,esra_ogt,cimbom33,gulse811 ve diğer arkadaşlarımında hamiş haberini alırız inşallah

nazlıcım en sondaki çikolatalı hali senin olsun :9::9::9:şöle tosun bir kız ama bu erkek :44::44::44: serencim hosgeldin cnmcm nasılsın bebiş nasıl kız mı erkek mı adını ne koydunuz :46::46::46:

Olsun olsun,benim için hiç farketmez...Çikolotayı yiyende çok şeker...eşim gibi,tıpkı babası...:60::60::60: bu hızla gidersen yakında birinide sen kaparsın...:emir_bebek::emir_bebek: Benim çıkmam lazım kızlar...Eşimi aradım beni bugün sinemaya götür dedim,öncesindede yemeğe...Biraz emri vaki oldu ama ne yapayım kaç zamandır evde tıkıldım kaldım...:1:O gelene kadar hazırlanmam lazım..Hepinizi çok öpüyorum,kızlaaaaar..:16::54:

Kızlar bu yöntem hipnoterapide kullanılan bir yöntem

5 Dakikada Stresi Beyninizden Silin!

1. RAHATLAYIN: Bütünüyle kendinizi çok iyi hissettiğiniz bir zamanı düşünün. Daha önce yaşadığınız bir durum veya gelecekte imkan olsa yaşamak isteyeceğiniz bir durum. Bu olayı "sanki şimdi oluyormuş" gibi yeniden beyninizden yaşayın. Oradaki tüm duyguları bütünüyle hissederken bu rahatlığı ve diğer verdiği olumlu duyguları fark edin.

2. DEĞİŞTİRİN: Zor durumunuzdaki (hayatınızda zorlandığınız yer neresi ise, stres ve baskı yaşadığınız o durum ne ise....) sizi düşünün.

a. Oradaki tüm insanları palyaço gibi giyinmiş ve suratlarını o şekilde görün. Kendi durumunuzu da. Ve bunu gerçekten her yönüyle yaşayın. (en az 5 kez bunu yapın ve her seferinde gözlerinizi açıp başka yerlere bakın ve parmağınızı şıklatın.)

b. Oradaki olayları "hızlı" bir şekilde sondan başa oynatın ve çok komik bir müzik duyun. (komik bir film, reklam veya sirk müziği gibi....) ve olayı en az bir 3 kez daha bu şekilde yaşayın.

3. ODAKLANIN: Şimdi nasıl bir durum ya da duygu yaşamak istiyorsanız (rahat, güçlü, kararlı, huzurlu, hayır diyebilen...) istediğiniz durum her neyse sanki onu yapmış gibi düşün. Sanki siz bir film yönetmenisiniz. Nasıl bir sonuç yaşamak istiyorsanız onu hayal edin, nasıl davrandığınızı neler hissettiğinizi fark edin. Bu yeni durumunuzdaki gibi giyinin, yürüyün, konuşun ve hareket edin. Bu olayı tüm ayrıntıları ile en az 3 kez yaşayın.

4. KONTROL EDİN: Hergün güne bu olayı beyninizde bir kez yaşayarak başlayın.

kızlar merhaba bişi sorucam size. benim bi arkadaşım ilişkiye giremior. ama başka bir muayene için doktora gittiğinde sorun olmamı muayene olmuş alttan. vajinismus değil midir? ilişkiye girememesi psikolojikmidir sizce? tşkler

venusuuuuuuuuuummmmmm hosgeldın tatlım ınsan yavrılarını bırakıp kacar mıııııııııı hııııııııııııııııı :20::20::20::20::20::20: bı da gıtme be ywwwüzülüyozzzzzzzzzzzzzz :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29: ölümüne kankiyikkkkkkkkkkkkkk

inşallah bitanem cinsiyeti ne zaman belli olacak yeğenimin????? inşallah nurulebrar,kelebek,ranasena,venüsten,esra_ogt,cimbom33,gulse811 ve diğer arkadaşlarımında hamiş haberini alırız inşallah

Amiiiiiiin,inşallah kızlar yaa...hep aklımda ve dualarımdasınız...bebeğin cinsiyetini bilmiyorumki ne zaman belli olur,kiminin 3. ayda oluyormuş kiminin 5. ayda oluyormuş...Çok geç belli edenlerde varmış...Bu ayın sonuna doğru 3. ayım dolacak dra sorayım bakalım belli oluyor mu diye?Zaten öğrenir öğrenmez hemen yazarım..Yazmazsam çatlarım..:9::9::9:

venusuuuuuuuuuummmmmm hosgeldın tatlım ınsan yavrılarını bırakıp kacar mıııııııııı hııııııııııııııııı :20::20::20::20::20::20: bı da gıtme be ywwwüzülüyozzzzzzzzzzzzzz :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29: ölümüne kankiyikkkkkkkkkkkkkk

oyyyyy bebişimmmmmmmm geldim aldım yawrularımıııı kanatlarımınnnnn altınaaaaaaa ölümüneeeee tabiiiiiiiii pazara kadar değil mezaraaaaaaaa kadarrrrrr :29::29::29::29::29::29::29:kızlar seren neden kudurma grubunda yok yawww :13:

kızlar merhaba bişi sorucam size. benim bi arkadaşım ilişkiye giremior. ama başka bir muayene için doktora gittiğinde sorun olmamı muayene olmuş alttan. vajinismus değil midir? ilişkiye girememesi psikolojikmidir sizce? tşkler

valla ben dr.muaynesi çok rahat olabiliyordummmm...jinekoloj sen vajinismus filan deilsin
dedi....ama ilişkiye giremiyorduk sonuçta...herkes aynı olmuyorrrrr...ama dr.muaynesi olabilmek ya da
olamamak sadece derecesini değiştiriyormuş bunu sonradan öğrendim....zati vajinismusun %99
psikolojik %1 sadece biyolojik bir durum....:1::1::1::1:

valla ben dr.muaynesi çok rahat olabiliyordummmm...jinekoloj sen vajinismus filan deilsin
dedi....ama ilişkiye giremiyorduk sonuçta...herkes aynı olmuyorrrrr...ama dr.muaynesi olabilmek ya da
olamamak sadece derecesini değiştiriyormuş bunu sonradan öğrendim....zati vajinismusun %99
psikolojik %1 sadece biyolojik bir durum....:1::1::1::1:

hmm anladım canım. derecesini değiştirio demek ki. peki istanbul da tedavi için nereye gidilebilir bu konuda

oyyyyy bebişimmmmmmmm geldim aldım yawrularımıııı kanatlarımınnnnn altınaaaaaaa ölümüneeeee tabiiiiiiiii pazara kadar değil mezaraaaaaaaa kadarrrrrr :29::29::29::29::29::29::29:kızlar seren neden kudurma grubunda yok yawww :13:

hem regl ım hem de benım canım cocuk cekıyooooo kocıs vermıyo temelı atalım dıyorum ama atmıyo bende dukkanı kapattııııııııımm ceza oohhhhhhhh canıma degsın:19::19::19::19::19:

evet tamamen psikolojik. psikiyatri ile tedavisi var zaten. normal jinekologlara gittiğinde pek yardımcı olamıyorlar çoğuda anlamıyor neden olmadığını zaten.
altta bir problem yoksa psikolojiktir.
bunun tedavi yöntemide heryerde burada yapılan egzersizler ile çözülüyr kısa sürede

hmm anladım canım. derecesini değiştirio demek ki. peki istanbul da tedavi için nereye gidilebilir bu konuda

isterse buraya üye olsun...biyolojik bir sıkıntısı yoksa tabiiii...bak burda herkes aynı sorunla uğraşıyor
listelere bakarsan yenenler çok fazla...durumu aşaması ne tabiiki buda çok önemli bence...illa dr.gidecekse tavsiyelerde yardımcı olur arkadaşlar....:1::1::1:
ama dr.lara o kadar para dökmeye gerek yokmuş....dr. çözen biri olarak net söylüyorumki
kişi isterse burada sorununu çok rahat çözer....miş ...ben çözmeye yakın buraya üye oldummm..:1:

ben ssk olsun die bakırköye gittim ama doktorla olmadı devam edemedim fazla aslında doktor iyiydi ama sıkıntılar oldu gidemedm doktora ve kaldı öyle

isterse buraya üye olabilir burada başarı oranı daha fazla çünkü yaşayanlar bire bir anlatıyor

ve daha faydalı oluyor gerçekten.

evet tamamen psikolojik. psikiyatri ile tedavisi var zaten. normal jinekologlara gittiğinde pek yardımcı olamıyorlar çoğuda anlamıyor neden olmadığını zaten.
altta bir problem yoksa psikolojiktir.
bunun tedavi yöntemide heryerde burada yapılan egzersizler ile çözülüyr kısa sürede

isterse buraya üye olsun...biyolojik bir sıkıntısı yoksa tabiiii...bak burda herkes aynı sorunla uğraşıyor
listelere bakarsan yenenler çok fazla...durumu aşaması ne tabiiki buda çok önemli bence...illa dr.gidecekse tavsiyelerde yardımcı olur arkadaşlar....:1::1::1:
ama dr.lara o kadar para dökmeye gerek yokmuş....dr. çözen biri olarak net söylüyorumki
kişi isterse burada sorununu çok rahat çözer....miş ...ben çözmeye yakın buraya üye oldummm..:1:

aa valla çok sevindim o da doktora gitmeye çekinior zaten. burda beraberce çözülebiliyorsa süper. kk nın gücüne hayranım valla:kkk: ben de habire doktora git die zorluorum kıza. belki burda çözüm bulur. ne tür egzersizler yapıorsunuz peki bi sürü sayfa var bulamadım ama

ben ssk olsun die bakırköye gittim ama doktorla olmadı devam edemedim fazla aslında doktor iyiydi ama sıkıntılar oldu gidemedm doktora ve kaldı öyle

isterse buraya üye olabilir burada başarı oranı daha fazla çünkü yaşayanlar bire bir anlatıyor

ve daha faydalı oluyor gerçekten.

konuşuorus filan ama olmuor bi türlü onun. o yüzden doktora git demiştim ben. temmuzda evlendi çünkü.

Back
X