• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıssss venüsssssssssssssssss hoşdeldinnnnnnnnnnnnnnn:3::3::3: Yafyum senin bi kırmızı listen vardı yaa ondan morları çıkarıpta yap bakem kaç kişi kalmısız bayağı yenen olmuş yawwwwwwwww

hoşbuldum bidenemmmmm ooooo liste çoktan yapıldı şekülden şeküle girdi bilemmmmm sen kocişin poposuyla uğraşmaktan kaçırdın :9::9::9::9:

bi gün ısırcam poposunu görcek gününü

balımmmmm işte böyle süpppperrrr avatar bulmuşsunnnnn ohhhhhh :8::8::8::8::8::8::8:

evet yarısı olunca geriside gelir zaten olmuş sayılır artık oda olacak inşallah

bir kısmı çıkabiliyor geri canım yani çok boşalma olduğu zaman çıkıyor bir kısmı benm hamile kaldığım zamanda çıkmıştı ertesi gün ama bir miktar yani hepsi değildir. zaten bir damlası yetiyormuş hamile kalmak için

ertesi gün değil canım,eşim çekilr çekilmez hemen bakıyorum o an kenarlara akmış oluyor,yani demekki ilişki esnasında mı akmış oluyor ,benim gibi olan var mı??

hoşbuldum bidenemmmmm ooooo liste çoktan yapıldı şekülden şeküle girdi bilemmmmm sen kocişin poposuyla uğraşmaktan kaçırdın :9::9::9::9:

balımmmmm işte böyle süpppperrrr avatar bulmuşsunnnnn ohhhhhh :8::8::8::8::8::8::8:

vuuuuuuuuuuuuu çok şey kaçırmışımmm..neyseee ben bi geçmişeee gidem listeyeee ariyam tarıyam bulammmmm heyecanlandımm kaç kişi kalmısızzzz ben baştayımdır kesinnnn:60::60::60::60:

ertesi gün değil canım,eşim çekilr çekilmez hemen bakıyorum o an kenarlara akmış oluyor,yani demekki ilişki esnasında mı akmış oluyor ,benim gibi olan var mı??

canim bende de disina cikiyor cogu zaman ama vajiinin agzinda duruyo oluyor disariya akmiyor.hamile kalmak isteyenler o anda hemen belinin altina yastik koyup bacaklarini duvara dikip yatiyolar.bende denedim ama simdik regli oldum:)))ama sunu fark ettim oyle yaptigim anda hemen iceri kaciyolar cikmiyorlar.bide esin hemen cekmesin birazcik tutsun icinde ondan sonra cikarsin.

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar):47:
1-Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx

37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Balbocuu (tek parmak)
51-
Diloyloy
[FONT=&quot] 52- Donne_rammarico

[/FONT][FONT=&quot]Egzersiz yapan arkadaşlar : :69:
[/FONT][FONT=&quot]1- Aylin06[/FONT][FONT=&quot]
[FONT=&quot]2- Sera87 (p...s denemesinde) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]3- Pamukelma (2 parmak)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]4- Nar1905 (1 eş parmağı) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]5- Burcum86 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]6- Sahara84 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]7- Hfz_kubra[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]8- Nill87 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]9- Naz8 (serçe parmak) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]10- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Ozum34 [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]11- [/FONT][FONT=&quot]Antibiyotik [/FONT][FONT=&quot]
[FONT=&quot]12- [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Sardunya84[/FONT][FONT=&quot]
13- Yaren46 (2 parmak)
[FONT=&quot]14- [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Pandoo [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]15- Yagmurcukkusu[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]16- Mano
[/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]17- Yapamadimbenonu
[/FONT][FONT=&quot] 18- Zeinax[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]19- Yagmur1987
20
[/FONT][FONT=&quot]- Tacem
[/FONT][FONT=&quot]21- Besteee
[/FONT] [FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim:16:

mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!!
[/FONT]

aaaaaaaaaaaaaa ben 10 numaradayımmmmmm :21::21::21: çok azızzz çokkk kurtuluruzz hepimiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:21::21::21::21::21::21: VENÜSCÜM saol bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:21::21::21::21:

kizlar yarindan itibaren 1 ay kadar topige giremeyecem.yatili misafirim geliyor.sizleri cok ozleyecem ama vakit buldukca girip bakmaya calisacam.yendi de bir daha girmiyor diye yanlis anlasilmasin diye yazayim dedim.bana sormak istedginiz bisey olursa ozelden yazin ben gunluk bakip donmeye calisacam.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH dualarim hep sizinle iyi aksamlar:3:

Son düzenleme:
birr hamileeee haberi dahaaa aldım 2 çocuk annesiydi bi daha istioduuuu apartmanımızdan amca geliniiii darısı başımızaaa inşallahhh.... bittimm bennnn şimdi başımaa dahadaa üçüşürlerr eyvahhhhhhh sıra sende sıra sende neden yapmıosunnn hadiseneeee diyip durcaklarr eyvahhh dinleee şimdi onlarııııı....kıslar ben bi bakam yemek işinede gelirim gene iinşallahhhh

venusum ben egzersiz yapamıyorum acım korkum yok ama 2 cm den ileri gitmiyo bu p...... Denen kazık sanırım uygun pozisyonu yakalayamadım bide bacaklarımı sonuna kadar açamıyorum ondan giremiyo ,varmı bana bi önerin :27::27:

bebişim biz malesef normal hayattada kilitliyoruz bacakları o yüzden sen bu an dan itibaren bacaklarını açarak otur yatarkende öyle yapmaya çalış bi süre sonra alışıyorsun ve evde iç çamaşırsız etek giy mutlaka ben doktora gittiğimde ilk oturuşuma dikkat etti ve bana ilk verdiği egzersiz buydu bacakları kapamak yasak dedi yayılıp oturcan dedi gerçekten alışıyo insan bi dene bakalım yawrummmm :8:

Back
X