• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok heyecanlıyım ya nedense ilk defa bu kadar yaklaştığımı hissediyorum ozaman yarında egzersiz yapıyım bakalım gitgel için...teşekkürlerr

ben mumla denemek istemiyorum 2 parmaktan sonra da p..geçilmiyormu acaba?kızlar bir de böyle tam ortada bir yerde vajinin yuvarlak bir halka var gibi orda zorlanıyo sizdede öylemi

Canım onu bende hissediyordum rahatsız ediyor insanı ama bir kaç denemeden sonra geçiyor. Şimdi icinde parmaklarını küs işareti yapmaya çalış parmaklarının yerlerini değiş onu yapınca daha çabuk alışıyorsun.

ben mumla denemek istemiyorum 2 parmaktan sonra da p..geçilmiyormu acaba?kızlar bir de böyle tam ortada bir yerde vajinin yuvarlak bir halka var gibi orda zorlanıyo sizdede öylemi

canım bak kendi 2 parmağında git gel yap ki bunu istersen 1-2 günde yaparsın sonuna geldin artık sonra eşinin tek parmağı ve 2 paramağı egzersiz yap en son p...s denemesi yapacağın posizyonda p...si nasıl deneyeceksen aynı posizyonda kendi 2 parmağınla dene en son p....se geçtiğinde zaten olay bitmiş olcak :34:

canım bu durum kısıden kısıye degısıyor burda tek parmaktan sonrada basaranı duymustum 2 parmaktan sonrasınıda ama bende oyle olmadı bıraz daha uzun surdu ben ancak mumu kalınlastırdıktan sonra yapabıldım kendıne guvenıyorsan olabılır ama ben senın moral bozuklugu yasayıpta egzersızlerde gerılememen ıcın dedım bosver cok acele etme uzun olsun ama tam olsun cok sukur ben su anda cok rahatım 1 haftadır yapıyoruz ama en ufak agrı yok hatta ılk 2sını once egzersız yaptım sonra ılıskı oldu ama sonra gerek duymadık cok sukur vajı vakum gıbı valla sımdı:66::1:

bende mamamı yedim şimdi üstüne bi kahve bide sigara ohhh değmeyin keyfime :16:[/QUOTE]

valla bende yaktım bı tane soyle yarım saat sonra bıde sıcak cıkolata ohhhhh

egzersiz yapan eklemeyi unuttuğum kimse varmı ?????

ben de varım :66:

kızlar cok sukur dun gece guzel gectı kendıme ınanamıyorum 1 haftada rayına oturdu onceden derdım yapsam bıle en az 3-4 ay acılı olur dıye ama cok sukur bı gram agrı olmuyor esımde dıyor sankı yıllardır yaparmıs gıbı rahatız dıye...bu arada cok sukur jelsız oldu ve jel surmus gıbı cok rahattım bebek ıcın kullanmıyorum yımırtlamam vardaaaaa

canım jel hamileliğe engel mi bende kullanıyorum,ultrason jeli kullanıyorum ben,spermlere zararsız demişlerdi ama...

evet canım bende de var,hatta böyle bi tümsekten geçiyomuş gibi oluyo :1: orda zorlanıyo ordan sonrası çok kolay hiç zorlnama yok,acı yok.herkesin öyledir heralde

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar):47:
1-Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx

37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Balbocuu (tek parmak)
51-
Diloyloy
[FONT=&quot] 52- Donne_rammarico

[/FONT][FONT=&quot]Egzersiz yapan arkadaşlar : :69:
[/FONT][FONT=&quot]1- Aylin06[/FONT][FONT=&quot]
[FONT=&quot]2- Sera87 (p...s denemesinde) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]3- Pamukelma (2 parmak)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]4- Nar1905 (1 eş parmağı) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]5- Burcum86 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]6- Sahara84 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]7- Hfz_kubra[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]8- Nill87 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]9- Naz8 (serçe parmak) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]10- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Ozum34 [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]11- [/FONT][FONT=&quot]Antibiyotik [/FONT][FONT=&quot]
[FONT=&quot]12- [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Sardunya84[/FONT][FONT=&quot]
13- Yaren46 (2 parmak)
[FONT=&quot]14- [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Pandoo [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]15- Yagmurcukkusu[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]16- Mano
[/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]17- Yapamadimbenonu
[/FONT][FONT=&quot] 18- Zeinax[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]19- Yagmur1987
20
[/FONT][FONT=&quot]- Tacem
[/FONT][FONT=&quot]21- Besteee
[/FONT] [FONT=&quot]22- Asmincan
[/FONT][FONT=&quot]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim:16:

mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!!
[/FONT]

canım jel hamileliğe engel mi bende kullanıyorum,ultrason jeli kullanıyorum ben,spermlere zararsız demişlerdi ama...

canım ben su bazlı kayganlastırıcı kullanıyorum ustunde yazıyor spermlerı yavaslatır hamılelık dusunenler kullanmasın dıye. ben ılcede yasıyorum ultrason jelı bulamamıstık. evet bende duydum ultrason jelı engellemıyormus hatta onu kullanıp hamıle kalan vardı burda bı arkadas cok sukur dunku deneme jelsız oldu hemde cok kolay oldu bundan sonra kullanmayı dusunmuyorum zaten

''canım ben doktor bana ödev olarak verdiği zaman 2-3 defa bakmıştım sonrasında egzersiz yaparken ayna aldım yastığa dayadım rahat etmedim bi dahada ayna kullanmadım burada önemli olan hangi durumda kendini daha rahat hissettiğin kişiye göre değişiyor çünkü ''

ben aynayla bakınca daha iyi oluyor gibi geliyo hem orayı tanıyorum gözüm alışıyoo:)
ama aynasızda denicem bakalım

on numarayım onnnn onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:62::62: kırmızı sexsi donnnnn dooonnnnnnn dooonnn :62::62::62: eşim yakalıycak beni burda kaçam ben... fazlaaa kaynatmayın okuyamam yarınnnnnnn çaktırmadan okuom sizi haaa oğaa göreeee:62::62::62:

midye ne güzel ya 1 haftadır rahatsın yani zaten bende bugün farkettim ıkındığın zaman vaji içine çekiyo 1 yıldır egzersiz yapıyorum yeni farkettim iymi:)))))))))

ben de varım :66:

ekledim bebişim :32:

canım nazlı arkadaşımız ultrason jelini kullanıyordu hamile kaldı şu an için genel kanı hamileliğe engel olmadığı yönünde ama sen vajiykenmi hamile kalmak istiyorsun :97:

evet canım bende de var,hatta böyle bi tümsekten geçiyomuş gibi oluyo :1: orda zorlanıyo ordan sonrası çok kolay hiç zorlnama yok,acı yok.herkesin öyledir heralde

orası vaji girişi kızlar onun 1-2 cm ilerisi kızlık denilen yermiş...egzersiz ile o tümseği esnetiyoruzki ayağımız takılıp düşmeyelim:3: ilk zamanlar kastığımız için parmak ordan ileri gitmiyordu artık alıştınız atlıyosunuz o bölgeyi :21::21::21: ne kadar sık ve düzenli egzersiz yaparsanız herşey size çok daha kolay gelecek :66::66::66::66:

midye ne güzel ya 1 haftadır rahatsın yani zaten bende bugün farkettim ıkındığın zaman vaji içine çekiyo 1 yıldır egzersiz yapıyorum yeni farkettim iymi:)))))))))

canım benım cok guzel ılerlıyorsun bence ınsallah sona yaklastın 1 yıldır dıyorsun galıba tembellık yapılmıs bıraz vajının ustune sık gıdıldıkce o bızden korkuyor emın ol p... daha sevımlı gelıyor:60:gercekten vajınusmus kadının dogasına aykırı bı rahatsızlıkmıs cem kecenın kıtabındada boyle yazıyordu bızım vajıler gercekten p...yarısı ıkısı bırbırını tamamlarmıs bende 3,5 sene sonra farkettım ıyı mı:1:

bende mamamı yedim şimdi üstüne bi kahve bide sigara ohhh değmeyin keyfime :16:

valla bende yaktım bı tane soyle yarım saat sonra bıde sıcak cıkolata ohhhhh[/QUOTE]

afiyet şeker olsun bebişim
:68:

''canım ben doktor bana ödev olarak verdiği zaman 2-3 defa bakmıştım sonrasında egzersiz yaparken ayna aldım yastığa dayadım rahat etmedim bi dahada ayna kullanmadım burada önemli olan hangi durumda kendini daha rahat hissettiğin kişiye göre değişiyor çünkü ''

ben aynayla bakınca daha iyi oluyor gibi geliyo hem orayı tanıyorum gözüm alışıyoo:)
ama aynasızda denicem bakalım

canım sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap
:46::46::46:

on numarayım onnnn onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:62::62: kırmızı sexsi donnnnn dooonnnnnnn dooonnn :62::62::62: eşim yakalıycak beni burda kaçam ben... fazlaaa kaynatmayın okuyamam yarınnnnnnn çaktırmadan okuom sizi haaa oğaa göreeee:62::62::62:

ayyyyyy allahınnnn kuduruğuuuuuu geldiiiiiii anacım şu 10 numaralığı yataktada göster yawwww her seni online görüşümde aha diyom başardım yazacakkkkk yap şu işi de sende kurtul bizdeeeee :60::60::60::60::60:

orası vaji girişi kızlar onun 1-2 cm ilerisi kızlık denilen yermiş...egzersiz ile o tümseği esnetiyoruzki ayağımız takılıp düşmeyelim:3: ilk zamanlar kastığımız için parmak ordan ileri gitmiyordu artık alıştınız atlıyosunuz o bölgeyi :21::21::21: ne kadar sık ve düzenli egzersiz yaparsanız herşey size çok daha kolay gelecek :66::66::66::66:

benim dediğim yer o kadar yakın değil ama ya baya bi ortalarda. kızlık zarı hemen girişte değil mi? aman ne tuhaf bir organ ya :1:

ya işin çoğunu hallettim sayılır ,hemen de hamile kalamam heralde her ay % 25 şans varmış anca yani,hem hamile kalsam bile egzersizlere devam ederim nolucak ki :64:

benim dediğim yer o kadar yakın değil ama ya baya bi ortalarda. kızlık zarı hemen girişte değil mi? aman ne tuhaf bir organ ya :1:

ya işin çoğunu hallettim sayılır ,hemen de hamile kalamam heralde her ay % 25 şans varmış anca yani,hem hamile kalsam bile egzersizlere devam ederim nolucak ki :64:

Deminde yazdım sana o hissettiğin yer çok normal ince bir halka varmış gibi hissediyor insan ama bir kaç kere egzersizden sonra geçiyor. Şimdi çok normal öyle hissetmen.

vajina oval dir tatlım...zarda ovalın kenarlarında bulunan ince saydam bişeydir..ortası boşluktur..hatta reglimiz ordan gelir kenarların altında idrar yoluna bağlanan kanallarımız vardır....vajinanın içinde kasılma oluyorsa tümsek gibi gelebilir sana....:1:

kizlar yarindan itibaren 1 ay kadar topige giremeyecem.yatili misafirim geliyor.sizleri cok ozleyecem ama vakit buldukca girip bakmaya calisacam.yendi de bir daha girmiyor diye yanlis anlasilmasin diye yazayim dedim.bana sormak istedginiz bisey olursa ozelden yazin ben gunluk bakip donmeye calisacam.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH dualarim hep sizinle iyi aksamlar:3:

oooyyy tatlım ya ben seni çok özlerim ama:43::43:arada kaçamak yapıp girmeye çalış tamam mı canım arkadaşım:29::54:

Back
X