• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anacım her yerım tutuldu aksam saat 6dan berı burdayım boynum omzum tutuldu valla behlul kacar yatcam gözlerımde agrıdı:53: kocıs gıdınce fırsat bu fırsat dedıydım abarttım galıba bı yemek molası verdıydım:53:

oooyyy tatlım ya ben seni çok özlerim ama:43::43:arada kaçamak yapıp girmeye çalış tamam mı canım arkadaşım:29::54:

Canım arkadasım bende seni çok özleyecem zaten yazımı da bitten sen farkettin. Gerçi merak ediyorum başaran falan oldumu diye cepten takip ediyorum sürekli.Allah herkesin yardımcısı olsun insallah

ecrinecrin;18128834]Canım arkadasım bende seni çok özleyecem zaten yazımı da bitten sen farkettin. Gerçi merak ediyorum başaran falan oldumu diye cepten takip ediyorum sürekli.Allah herkesin yardımcısı olsun insallah

farketmem mi minnoşum sen benim için çok değerlisin çok seviyorum seni:54:fazla özletme kendini canım:43::43:

Son düzenleme:
iyi geceler tatlım görüşmek üzere:54:

thanks bebısım:3:

Canım arkadasım bende seni çok özleyecem zaten yazımı da bitten sen farkettin. Gerçi merak ediyorum başaran falan oldumu diye cepten takip ediyorum sürekli.Allah herkesin yardımcısı olsun insallah

canımcım fazla ozletme ok:58: taze gelınlıgının tadını cıkar bol bol:66:

kız zilli zarife yendin diye bizden kurtulamassın msnde bekliyodum seni açmadın kız sen özlenmeyecek hatunmusun yerim seni bennnnnn:66: ben sizin için araştırma yapıyodum ama bak neler neler göndercemmmm :63:

merhaba kızlar nasılsınınz bakalım,ben regl oldum egzersizlere ara vermek zorundayım maalesef :58:
ya bu arada p..... in yarısının veya biraz fdaha fazlasının girmesi de normal bir ilişki sayılmaz mı_ yani normal kadınlardan da bu tür ilişki yaşayan bu şekilde hamile kalan yok mudur ki,illla tamamının mı girmesi lazım :44: ya da ben kendimi teselli mi ediyorum :1:
bir de yenen arkadaşlara bişey sorucam ilişkişden sonra eşiniz çekildiği an spermlerin bir kısmı dışarı akmış oluyor mu sizinde,yoksa bizde sadece yarısı girdiği için mi öyle oluyor bunu merak ediyorum??
cnm yarısından cogunu alıyorsan zaten bişey kalmamıski gerisi zamanla olcak merak etme 15 cm giriyorsa normal birazda uzunlukla alakalı ark. 15 cm giriyorsa tamamdır bu iş hepsi gircek diye bişey yokki
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes memnun kaldığı kayganlaştırıcıyı yazarmıııııııı markasıyla birlikteeeee kimler ne kayganlaştırıcı kullanıooo....ben uni bby vazelini kullanıodum artı ultrason jeliniiii ama uni bby vazelin kalmamış aldım yerdeeeeeeeeeeeeeeeeee ne yapcam ben şimdiiiiiii bayağı kayganlaştırıoduuu:53::53::53::53::53::53:
cnm femolub yeni gözdemiz sende dene :)))
kaynanamlarrrr 20 sinde gitmeyi düşünüorlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş artık yenmek istiorummmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
olalalaaaaaaaa
[/COLOR]

geçenlerdeee eşimin arkasındann iki poposunuuu elledimmm bişey oldudaaa oyusden elledim giyinik ama söyle arkasından iki elimle poposunu elledimmm baktım sıkıooo kasıoooooo ...bana yaptığıı gibi kasmasanaaaa rahat bırakkk nefes al ver diommm neyse tekrar elliom poposunu kasıo sıkıooo kasma derin derin nefes allllll ver nefes al verrr dedimm dalga geçiom onla bana yaptını yapıommm:60::60:..bak görüonmuuu demekkii sen vajınusmus olsan sende kasacakmıssınnnn bide bana kızıosun dedimmm... sen vajinusmussan bende götüsmusum tammaı dio banaaaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:27::27::27::27::60::60::60::60:

Vajina hakkında annenizin size anlattığından çok daha fazlası var…Anneniz bu kitabı daha önce okumuş ise iddiamız geçersizdir… İnanın eğer okumamışsa sizin ona anlatacağınız çok şey olacak…Her kadının mutlaka okuması gereken bir kitap… Hem eğlendiriyor, hem eğitiyor…
En iyi dostunuz bile size böyle tavsiyelerde bulunamazdı.Eğer anneniz yirmi yıldan fazla jinekolog olarak çalışmıyorsa bu kitap bulunmaz değerdedir… Çünkü kime sorarsanız, hangi kapıyı çalarsanız çalın hep o acaba kalacaktır aklınızda… Herkesin okuması gereken mükemmel bir başucu kitabı bu… Aynı zamanda da vajinanızla ilgili her konuda bilgi sahibi olacaksınız. Bütün yaş aralıklarının vazgeçilmez kitabı…
Regl dönemi, bakım, hamilelik, nasıl sağlıklı kalınır, doğum kontrolü, gebelikten korunma, hap sorunları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, petler, prezervatifler, kısırlık, tüp bebek, menopoz, kürtaj, yaşlanan vücudun performansını korumak vs. vb. konular. Ve en eğlenceli konu tabii ki seks.

Vajina Kılavuzu Carol Livoti, Elizabeth Topp 11,90 tl. fiyatı

Vajina hakkında annenizin size anlattığından çok daha fazlası var…Anneniz bu kitabı daha önce okumuş ise iddiamız geçersizdir… İnanın eğer okumamışsa sizin ona anlatacağınız çok şey olacak…Her kadının mutlaka okuması gereken bir kitap… Hem eğlendiriyor, hem eğitiyor…
En iyi dostunuz bile size böyle tavsiyelerde bulunamazdı.Eğer anneniz yirmi yıldan fazla jinekolog olarak çalışmıyorsa bu kitap bulunmaz değerdedir… Çünkü kime sorarsanız, hangi kapıyı çalarsanız çalın hep o acaba kalacaktır aklınızda… Herkesin okuması gereken mükemmel bir başucu kitabı bu… Aynı zamanda da vajinanızla ilgili her konuda bilgi sahibi olacaksınız. Bütün yaş aralıklarının vazgeçilmez kitabı…
Regl dönemi, bakım, hamilelik, nasıl sağlıklı kalınır, doğum kontrolü, gebelikten korunma, hap sorunları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, petler, prezervatifler, kısırlık, tüp bebek, menopoz, kürtaj, yaşlanan vücudun performansını korumak vs. vb. konular. Ve en eğlenceli konu tabii ki seks.

Vajina Kılavuzu Carol Livoti, Elizabeth Topp 11,90 tl. fiyatı

saol cnmcm paylaşımın için hemen alalaım

$vajinal-kanal.gif

kızlar o dar sandığınız yer rahim ağzı en detaylı bu resimde vardı :16: popoya doğru açısı diyoruz ya burda daha net anlaşılıyor :6:

nasil ya ben anlamadim nereye acis

vajinanın delik açısı popoya dogru yani aşagı dogru 45 derecelik açı gibi p... başı girince yolunu kendi buluyor zaten . egz yaparken parmak veya mum için söylüyoruz açıyı. popya dogru derken bu şekilde direk karsıya ittirmeyin yada yukarı popoya dogru hafif eğimli itiirirseniz girer.

ecrinecrin;18128834]Canım arkadasım bende seni çok özleyecem zaten yazımı da bitten sen farkettin. Gerçi merak ediyorum başaran falan oldumu diye cepten takip ediyorum sürekli.Allah herkesin yardımcısı olsun insallah

farketmem mi minnoşum sen benim için çok değerlisin çok seviyorum seni:54:fazla özletme kendini canım:43::43:
Canım benim minnosumsun benim:70:
Iyi geceler canlar...

Ecrinim sende kendini cok özletme emi destegine ihtiyacim var :-(
Canimmmm her zaman yardım için burdayim bisey olursa özelden yaz tatlım hemencik doneri
Geri.

canımcım fazla ozletme ok:58: taze gelınlıgının tadını cıkar bol bol:66:
Ok canım arkandan tam gaz geliyorum tatlim ;))))
kız zilli zarife yendin diye bizden kurtulamassın msnde bekliyodum seni açmadın kız sen özlenmeyecek hatunmusun yerim seni bennnnnn:66: ben sizin için araştırma yapıyodum ama bak neler neler göndercemmmm :63:
Canimmm buldugun kitap superr ya ben nasil bulacam Burda hep ozendiriyon beni Ayolll ;)))

ecrinnnnnn canım :3: olurda ben yenersem özelden çalarım kapını ve 1ay çok arada dal sohbetimize bak pandooo da gitti aklı burdadır eminim senin de öyle olur canım iyi bak kendine :5:

ben buakşam geçte gelse kocişi yakaladım çabuk yat bakam dedim ama başı acık girdi dicem ama :27: nerdeeeeeeee anlamadım bakınca başı giriyo gibi ama giren de yok ilerleyende bide konuşup beni gülmekten iştende soğutuyo bu canım :63:
bende o duşa girince yine mumuma döndüm canım o seviyo beni :69: hemen söz dinliyo yarında sarıp sarmalıyım bakam :16:

Back
X