• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mano kısa yoldan söledi ama onu bile zor anladımmmmmm:60::60::60::60::60::60::60:

gördüm canım hele düğün resmin kız cadı nasıl bakmışın öyleee kızgın kızgın hadi tören bitsin eve gidek die ama gidince :52:

kız ben 3yıllık evliyim heryıla bi 10 kilo :59: bide önceden çöp kızdım şimdi hergören şok yaşıyo ama bak bu sorunu aştıkça vercem gibi moralim yerine gelio ve gidiolar gibi (gerçi işsizlik eşe ailesine alışmada kilo almaya etkendi ama enbaşta bu):91:

21 şubatta 33 yaşıma girdim ama 18 yaşında görünüyorum minyon bi tipim var tatlım
meraba mano ben bu sıteye yenı üye oldum ınsallah hepımız 1gün o:kedı gıbı yavrumuza kavusup sarılırız senle aynı yastayız bu sıteyı kullanmayı daha ögrenemedım benım yazdıklarım ekranda cıkmıyor) sızın gıbı sızınkıler ne:güzel cıkıyor) yazdıklarım okunuyor emınım ben 10yıldır evlıyım sımdıye kadar esım benı hıc:1:doktora götürmedı cok zor günler yasadık sımdı karar verdık 1:hafta parmak egzersısı yapıcaz sonra sonra ıcıme almaya calısıcam (sımdı sen bana cevap yazarsan senın cevabını nasıl okıcam nereye tıklıcam gıdıcem BENIM:DE YAZDIKLARIM CIKTI EKRANDA BECERDIM INSALLAH HERKES GÖRÜYORDUR

Son düzenleme:
meraba mano ben bu sıteye yenı üye oldum ınsallah hepımız 1gün o:kedı gıbı yavrumuza kavusup sarılırız senle aynı yastayız bu sıteyı kullanmayı daha ögrenemedım benım yazdıklarım ekranda cıkmıyor) sızın gıbı sızınkıler ne:güzel cıkıyor) yazdıklarım okunuyor emınım ben 10yıldır evlıyım sımdıye kadar esım benı hıc:1:doktora götürmedı cok zor günler yasadık sımdı karar verdık 1:hafta parmak egzersısı yapıcaz sonra sonra ıcıme almaya calısıcam (sımdı sen bana cevap yazarsan senın cevabını nasıl okıcam nereye tıklıcam gıdıcem

kız biyere tıklamıycan zaten cvplar ekranda çıkar ,sadece sayfa yenile canım

Canım googlea (kadınla kulübü yeşim yerçok vajinismus) yaz...bu topikte adının geçtiği sayfalar çıkıyor...arayan ve yorum yapanlar vardır sanırım...bir bak istersen...

o şekildede arattım hatta bi çok şekilde arattım ama bi sonuç bulamadım.yani tedavi olmuş kimse bulamadım.:50:

gördüm canım hele düğün resmin kız cadı nasıl bakmışın öyleee kızgın kızgın hadi tören bitsin eve gidek die ama gidince :52:

kız ben 3yıllık evliyim heryıla bi 10 kilo :59: bide önceden çöp kızdım şimdi hergören şok yaşıyo ama bak bu sorunu aştıkça vercem gibi moralim yerine gelio ve gidiolar gibi (gerçi işsizlik eşe ailesine alışmada kilo almaya etkendi ama enbaşta bu):91:

nasıl vercem bu kilolarıı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84: sıkıntıdan kilo vermem tersine alırımmm :84::84::84::84::68::68::68::68::68::68::68:

Dr.Yeşim Yerçok canım

teşekkürler özlem verdi ismi hemen aradım hastalarının % 95 de başarılı olmuş ben istanbul da olmadığım için hazırlık yapmam gerekecek 10 sonra da kont seansı varmış çünkü
kızlar bu arada ben eşimle az önce denedim başı girdi biraz bende cesaret yükselirken eşimde kalmadı artık sertleşme problemleride başladı eşinde bunu yaşayan var mı?

nasıl vercem bu kilolarıı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84: sıkıntıdan kilo vermem tersine alırımmm :84::84::84::84::68::68::68::68::68::68::68:

kız izmirde olsan yürüyüşe çıkardık beraber ama napak bende havalar ısınsa komşularla yürücez bakam bekliom vajıyı yenek bide kilo bölümü var sonra da bebek bide buhalde bebek olsa oh hem tontik hem vajılı
:1::1::1:

teşekkürler özlem verdi ismi hemen aradım hastalarının % 95 de başarılı olmuş ben istanbul da olmadığım için hazırlık yapmam gerekecek 10 sonra da kont seansı varmış çünkü
kızlar bu arada ben eşimle az önce denedim başı girdi biraz bende cesaret yükselirken eşimde kalmadı artık sertleşme problemleride başladı eşinde bunu yaşayan var mı?

evet çok ağır hastalar bile tek seansta en fazla 2 seansta çözmüş.hem ücretide iyi makul yani diğerlerine göre.bayan olmasıda rahatlattı beni.önce giden yazsın muhakkak yaşadıklarınıda öğrenelim.

Hııımm anladım,canım...yani tedaviye gidipte yazan yok sanırım..Belki çıkar diye düşünmüştüm ama yok demekki..:26:

Burda yok ama başka sitelerde var buldum hatta bi kaç sene öncesinden kalmış.kendi sitesindede ziyaretçi defteri bölümü var ordada yazanlar var.herkes çok memnun.

Önceden böyle bir sorun yoksa sonradan olduysa çok normal..Onların psikolojileride etkileniyor,bu birçok arkadaşta yaşandı ama düzene girince düzeliyor merak etme...sanırım şöyle bir düşünce var erkek eşinin başarabileceğini düşününce ya bu seferde ben başaramazsam diye tedirginlik yaşıyor olabilir ama düzeliyor yani çok arkadaştan duydum,bu sorunu..

Yaşlandım merhaba aramıza hoşgeldiiiin...Bende bu site sayesinde yenenlerdenim,dra falanda gitmedim..Aslında bir drla konuşmuştum,2500lira dedi...Tedavi şeklini sordum baktım aynı şeyleri yaptıracak...vazgeçtim,burada başladım egzersizlere..bir yerde takıldığımda hemen yazıyordum,sağolsun kızlar yardım etti...va başardım,şuandada hamileyim...yani sende başarabilirsin..burda 3,5 yıllık,5 yıllık,8 yıllık,17 yıllık arkadaşlar var başardılar...sende başarabilirsin yani..:71:

Tamam o zaman,hakkında hayırlısı olsun inşallah...iyice araştır öyle karar ver,buradada paylaşırsın durumunu..:71:

Tabi zaten araştırmak için zamanım çok en az 1 aydan önce gidemem.o zaman zarfındada denemelere devam ederiz baya bi ilerleme kaydetmiştik ama her seferinde acı yaşamaktan çok sıkıldım artık kurtulmak istiyorum bu dertten.herkes için hayırlısı olur inşallah...

Back
X