- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.341
inşallahhhh Rabbim hepimize nasip eder inşallahhhh...mano senin yaş kaçtıııı
21 şubatta 33 yaşıma girdim ama 18 yaşında görünüyorum minyon bi tipim var tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhhh Rabbim hepimize nasip eder inşallahhhh...mano senin yaş kaçtıııı
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::96::96::96::96::96::96: Ohaaaa özlemm ohaaaaaaaaaaaaa one lennnnn ölme eşşeğim ölmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
21 şubatta 33 yaşıma girdim ama 18 yaşında görünüyorum minyon bi tipim var tatlım
ben de okuyup anlamaya çalışırken bıkmıştım özüm anlamış direkkkk
![]()
bende 24 ümmm....yaw ben çok kilo aldım bu vaji yüsünden 1 senede 12 kilo aldım nasıl vercem bu kiloları yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
mano kısa yoldan söledi ama onu bile zor anladımmmmmm![]()
ön izlemeee yapmadımki kısss anam bişyii beceremedim haaa taktım durrr evlilik fotomu koycammm
Eki Görüntüle 157818
meraba mano ben bu sıteye yenı üye oldum ınsallah hepımız 1gün o:kedı gıbı yavrumuza kavusup sarılırız senle aynı yastayız bu sıteyı kullanmayı daha ögrenemedım benım yazdıklarım ekranda cıkmıyor) sızın gıbı sızınkıler ne:güzel cıkıyor) yazdıklarım okunuyor emınım ben 10yıldır evlıyım sımdıye kadar esım benı hıc21 şubatta 33 yaşıma girdim ama 18 yaşında görünüyorum minyon bi tipim var tatlım
meraba mano ben bu sıteye yenı üye oldum ınsallah hepımız 1gün o:kedı gıbı yavrumuza kavusup sarılırız senle aynı yastayız bu sıteyı kullanmayı daha ögrenemedım benım yazdıklarım ekranda cıkmıyor) sızın gıbı sızınkıler ne:güzel cıkıyor) yazdıklarım okunuyor emınım ben 10yıldır evlıyım sımdıye kadar esım benı hıcdoktora götürmedı cok zor günler yasadık sımdı karar verdık 1:hafta parmak egzersısı yapıcaz sonra sonra ıcıme almaya calısıcam (sımdı sen bana cevap yazarsan senın cevabını nasıl okıcam nereye tıklıcam gıdıcem
Canım googlea (kadınla kulübü yeşim yerçok vajinismus) yaz...bu topikte adının geçtiği sayfalar çıkıyor...arayan ve yorum yapanlar vardır sanırım...bir bak istersen...
gördüm canım hele düğün resmin kız cadı nasıl bakmışın öyleee kızgın kızgın hadi tören bitsin eve gidek die ama gidince
kız ben 3yıllık evliyim heryıla bi 10 kilobide önceden çöp kızdım şimdi hergören şok yaşıyo ama bak bu sorunu aştıkça vercem gibi moralim yerine gelio ve gidiolar gibi (gerçi işsizlik eşe ailesine alışmada kilo almaya etkendi ama enbaşta bu)
![]()
Dr.Yeşim Yerçok canım
nasıl vercem bu kilolarıı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84: sıkıntıdan kilo vermem tersine alırımmm :84::84::84::84:![]()
o şekildede arattım hatta bi çok şekilde arattım ama bi sonuç bulamadım.yani tedavi olmuş kimse bulamadım.![]()
teşekkürler özlem verdi ismi hemen aradım hastalarının % 95 de başarılı olmuş ben istanbul da olmadığım için hazırlık yapmam gerekecek 10 sonra da kont seansı varmış çünkü
kızlar bu arada ben eşimle az önce denedim başı girdi biraz bende cesaret yükselirken eşimde kalmadı artık sertleşme problemleride başladı eşinde bunu yaşayan var mı?
Hııımm anladım,canım...yani tedaviye gidipte yazan yok sanırım..Belki çıkar diye düşünmüştüm ama yok demekki..:26:
teşekkürler özlem verdi ismi hemen aradım hastalarının % 95 de başarılı olmuş ben istanbul da olmadığım için hazırlık yapmam gerekecek 10 sonra da kont seansı varmış çünkü
kızlar bu arada ben eşimle az önce denedim başı girdi biraz bende cesaret yükselirken eşimde kalmadı artık sertleşme problemleride başladı eşinde bunu yaşayan var mı?
Burda yok ama başka sitelerde var buldum hatta bi kaç sene öncesinden kalmış.kendi sitesindede ziyaretçi defteri bölümü var ordada yazanlar var.herkes çok memnun.
Tamam o zaman,hakkında hayırlısı olsun inşallah...iyice araştır öyle karar ver,buradada paylaşırsın durumunu..![]()