• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

basta tüm arkadaslara tesekkürler herseyinizi yaziyorsunuz. bende sizlerden akil aliyorum lacivert.17/yas-min/nazli.1982 sizlerede cok tesekkür ederim yazdiklariniz icin.bugün yogunum belki aksam 9.dan sonra gelirim yaniniza olmazsa yarin ögle.2.den sonra hic 1.isim yok gelirim yaniniza

kelebekcimm çok sağol canımmm..dün akşamı gördüm ya artık ilerisi de gelicekk.. bi kaç gün daha çubukla yapim diyorum alışmak için. eskiden aynaydan bakamazdım bile şimdi inceliyorumm:)
akşam olsun denicem yine gündüz kendime ödül verdim gezmeye gidicez havada güzelll :)

sizin sayenizde hepp.. umutsuz vakaydım biliyosunuz aylarca başlamadım hiiççç. çok şüğkür atlatıcam bende

canım çok tebrik ederim:nazar: ya çok sevndm çok iyi başlangıç oldu sen çok korkuyordun gerçekten ama zoru başardın bundan sonrası eminim çok kolay gelecektir :70:

basta tüm arkadaslara tesekkürler herseyinizi yaziyorsunuz. bende sizlerden akil aliyorum lacivert.17/yas-min/nazli.1982 sizlerede cok tesekkür ederim yazdiklariniz icin.bugün yogunum belki aksam 9.dan sonra gelirim yaniniza olmazsa yarin ögle.2.den sonra hic 1.isim yok gelirim yaniniza

inşallah bekliyoruz. yeterki kopmayın bizdenn :16::16::16:

kimse varmi orda cok dertliyim 1den cikarsam sasirmayin esim gelebilir

canım oncelıkle hos geldın aramıza hıc dertlenme bu ısın cozumu var onceden bende ınanmazdım ama cok sukur subat sonunda bende yendım bu ılletı Rabbım baska dert vermesın. 10 yıl oldu dıye kendını cok bırakma bu ısın formulu ufakta olsa bı yerden baslamak sızlanmakla aglamakla olsaydı senelerdır kac kere yapardık ben sımdı gecen 3,5 yılıma yanıyorum keseke daha once harekete gecseymısım sende 11 yıl olmadan bu ısı halletmeye bak nolursun ınankı cooooooook kolay oluyor ACI KESINLIKLE YOK ben su anda sankı yıllardır yaparmıs gıbı rahatım bı an once ıcraata gelmek gerek silkelen kendıne gel ve hemen egzersızlere baska bızlerde takıldıgın yerde yardımcı luruz merak etme yeter kı bır kısı daha kurtulsun bı yuva daha senlensın. senı ancak bız anlarız ok bak 17 yıllık evlı olan arkadasım ayparda burda yendı(hep senı ornek verıyorum ayparcıgım arkadaslara cesaret versın dıye hakkını helal et)

Back
X