• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben yenmedim :(:( 2 parmağa geçtim p...ss denemesi yapıyom bi taraftandaa...:84:

2 parmak yapıyorsan bence muma gec ınankı mum daha kolay parmaktan muma prezervatıf gecır yap sana tavsıyem benımkı mum egzersızınden sonra surec hızlandı sonra mumu kalınlastırdım havlu pecete sardım bı kac kat sonra strecle sarıp yaptım bı gun sonrada bıttı zaten

2 parmak yapıyorsan bence muma gec ınankı mum daha kolay parmaktan muma prezervatıf gecır yap sana tavsıyem benımkı mum egzersızınden sonra surec hızlandı sonra mumu kalınlastırdım havlu pecete sardım bı kac kat sonra strecle sarıp yaptım bı gun sonrada bıttı zaten

bu hafta muma geçiçem inş.... regl salı günü btiyor valla niyetii bozdummm mart ayı inşş benim ayım olur:):)

adaşlar mrb...ben bayadır girmiyorum ve hep yeni isimler gördüm bi merhaba demek istedim.bende 7aylık evliyim ve savaşamıyorum bu durumla allah herkese yardım etsin...ne kadar zor bir durummuş bu meğer...

evet keşke olsada ayrıntılı bilgi alabilsem içim daha çok rahat ederdi.benim gibi doktora gitmeyi düşünenlerde faydalanırdı.:26:

özlem ve nilllll yeş

im yerçok a ben gittim fakat senasına girmedim.. Bana 1 saatte çözeceğini söyledi... Yüzde yüz kesin çzüm demedi... çoğu hastam başardı dedi..... Ama şunu bil kızlık gidiyo dedi.... Gerçi bazılarının eve gititkten sonr akızlığı gidiyo bazılarınınki de burda dedi.. Eşim istemedi devam etmedim bende

2 parmak olupta p.. geçemeyenler var bu ara çoğunlukla zaten..inşallah geçeceğiz
ben p... denemesi yaptığım zaman ıkınıyorum açılsın diye eşim de acıyo sanıyo bıraktı geçen:(

ben de çok dokto ve psikoloğa gittim ama yüzdeyüz kesin çözüm diyen bi kaç kişi var egzersizi kendi yapıyor benim eşim istemedi..

adaşlar mrb...ben bayadır girmiyorum ve hep yeni isimler gördüm bi merhaba demek istedim.bende 7aylık evliyim ve savaşamıyorum bu durumla allah herkese yardım etsin...ne kadar zor bir durummuş bu meğer...

merhaba arkadaşımm

bu durum zor evet ama %100 çözülebilen bir sorun çok şükür ki. yeterki üstüne gidelim savaşalım..

sen ne yapmıştın doktora gittinmi

egzersize başlamışmıydın?

ben de çok dokto ve psikoloğa gittim ama yüzdeyüz kesin çözüm diyen bi kaç kişi var egzersizi kendi yapıyor benim eşim istemedi..

yüzde yüz veren dr.var tatlım ve çözüyorda ama bence gerek yok...sistem aynı...şahsen
ben okadan para verdim tüh dedimmmm....olabiliyor işte bak bir dolu arkidiş burda çözüyorrr...

merhaba nazantalya. daha yeni evlisini bırakma sakınn.
bende daha yeni egzersize başladım hep erteledim korktum ama dün kulak çöpünü yapabildim ve çok şaşırdımm. çünkü zor değilmişşş.
lütfen pes etme..

ya ben egzersiz yapayım bari napim 2 parmak yapıcam da sonra eşimle bir parmak mı çalışıyım yoksa direk eş parmağı 2 mi

pardon ben savaşamıyorum deil savaşıorum yazıcaktım.arkadaşlar benimkisi biraz deişik bi durum biz ilk geceyi aştık evlendikten sonraki 3günün sonunda.zaten korku wardı ama onu aştık zar zor sonrasını getiremedik.sizin bahsettiğiniz şu kegel egzersizleri falan hiç yapamam ben gerçekten.sanırım parmakla uğraşıosun..doktorada gitmedim muayeneden de ürküorum..

Back
X