• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba ranasena ben 2parmak yapıyorum ıkınınca içeirye parmağın kolay girdiğini farkettim geçen p.. denedik öylesine eşimde ıkınınca acıyo sandı:( işte bugün de aslında çok yorfundum ama şimdi gidip yapcam egzersiz bakalım..inşallah bu ay hallederim

merhaba ranasena ben 2parmak yapıyorum ıkınınca içeirye parmağın kolay girdiğini farkettim geçen p.. denedik öylesine eşimde ıkınınca acıyo sandı:( işte bugün de aslında çok yorfundum ama şimdi gidip yapcam egzersiz bakalım..inşallah bu ay hallederim

çok güzel canım iki parmağı rahat yapmaya başladığın an p.. ilede arada dene tabii.eşinede söle endişe etmesin nefs yapmam gerekiyor de ve p... ile dnerken eşini sen yönlendir dur ilerlet diye tatlımm.p... yaparkende yine parmakla yaptığın gibi yapacaksın p... çıkarmadann rahatlayarak yavaş yavaş ilerleterek devam edeceksin..hadi çok iyi yerdesin tatlım sona yakınsın bana kalırsa.azmin çok güzellll :71::66::66:

iiii be minnoşummmm...gezdim gezdim geldimmmm...yoruldummmm...şimcik
dinleniyorummmm.....sen nassın iyimisennnn...:1:

oooohhh sende geezzdinn hee :8:

ayy bende ii sayılırım ama bütün gün evdeydim aslında eşimi bir dışarı çıkartamıyorumm gezdirmeyee
ayy hiç sevmiyorr dışarı çıkmayı :25:
bende tamtersii öle işte tıkandık bizz havada miissdi bugünn. sen istdamıydın kız

pardon ben savaşamıyorum deil savaşıorum yazıcaktım.arkadaşlar benimkisi biraz deişik bi durum biz ilk geceyi aştık evlendikten sonraki 3günün sonunda.zaten korku wardı ama onu aştık zar zor sonrasını getiremedik.sizin bahsettiğiniz şu kegel egzersizleri falan hiç yapamam ben gerçekten.sanırım parmakla uğraşıosun..doktorada gitmedim muayeneden de ürküorum..

nasıl yani sen şimdi ilişkiye girdinmi canım . bir kere oldu gerisi gelmedimi

doğrumu anlamışım :44:

keğel egzersizleri farklı ama biz parmak egzersizi yapıoz aslında korkulacak gibi birşey değil

heleki sen bide yaptıysan daha rahat çözersiz

pardon ben savaşamıyorum deil savaşıorum yazıcaktım.arkadaşlar benimkisi biraz deişik bi durum biz ilk geceyi aştık evlendikten sonraki 3günün sonunda.zaten korku wardı ama onu aştık zar zor sonrasını getiremedik.sizin bahsettiğiniz şu kegel egzersizleri falan hiç yapamam ben gerçekten.sanırım parmakla uğraşıosun..doktorada gitmedim muayeneden de ürküorum..

tatlım madem birkez oldu şimdi korkuların var bence şimdi yapman gereken eğer parmak egzersizi yapamam diyorsan p... ile deneme yapmak.jel kullan kayganlık için ve eşinle egzersiz yapar gibi yapmayı dneyin eşini sen yönlendir birden yapmaya çalışmayın.nefesle sen almaya çalışş.tatlım bacakların nekadar vajiye yakın olursa açılması okadar çok olur ve alman kolay olur .onun için o şekilde bacakların vajiye yakın pozisyonda denemenizi tavsiye ederimmm.:34:

oooohhh sende geezzdinn hee :8:

ayy bende ii sayılırım ama bütün gün evdeydim aslında eşimi bir dışarı çıkartamıyorumm gezdirmeyee
ayy hiç sevmiyorr dışarı çıkmayı :25:
bende tamtersii öle işte tıkandık bizz havada miissdi bugünn. sen istdamıydın kız

evet tatlım ist....hava çok güseldi kıssss...o zaman onsuz çıksaydın...bebemmmm...
benimki yok zati....ark.gezdimmmmm...iii geldi yarına hazırlıyommmm kendimiiii sessiz sessiz...:1::1:
sen ist.dimi?

evet tatlım ist....hava çok güseldi kıssss...o zaman onsuz çıksaydın...bebemmmm...
benimki yok zati....ark.gezdimmmmm...iii geldi yarına hazırlıyommmm kendimiiii sessiz sessiz...:1::1:
sen ist.dimi?

aynen canım bende ist.dayım

eevt harikaydı hava yaaw ama işte çıkamadık benimde buralarda tanıdığım yokki yakınımda uzak bütün arkadaşlar.

yarın bende gezcemm inşallah haftasonu benmki evdeyken çıkamıom bir yere canı sıkılıyormuş halbuki birimiz tv seyredioz birimiz nette takılıo çok sıkıcıyızz :9::9::9:

aynen canım bende ist.dayım

eevt harikaydı hava yaaw ama işte çıkamadık benimde buralarda tanıdığım yokki yakınımda uzak bütün arkadaşlar.

yarın bende gezcemm inşallah haftasonu benmki evdeyken çıkamıom bir yere canı sıkılıyormuş halbuki birimiz tv seyredioz birimiz nette takılıo çok sıkıcıyızz :9::9::9:

olsun tatlımmmm yarın acısını çıkartırsınnnnn....
zati bu erkekler totişlerini çok zor kaldırıyooooooo...bazen benimki de öleeee....uyus
ediyoooo beni....:1:

kızlar,biraz önce egzersiz yaptım kendi 1 parmağım ve 2 parmağım.sonra eşimin 1 parmağını tam yapabiliyorum hiç ağrı yok.eşimin 2 parmğında ise yarıya kadar aldım ama gitgel yok çok yanma oldu bıraktım...çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım yarın eşimin 2 parmğına mı devam edeyim?

kızlar ya ben eşimin p.... dışında vajınama hiç bişi sokamıyorum ,tabiki eşiminkinide 2 cm alabiliyorum hergun olacak bu iş diye başlıyorum tam 2 cm alıyorum gidip gelmeye başlıyoruz o sırada p...kayıyo bidahada denyemıyorum ya :43::43::43:

kızlar ya ben eşimin p.... dışında vajınama hiç bişi sokamıyorum ,tabiki eşiminkinide 2 cm alabiliyorum hergun olacak bu iş diye başlıyorum tam 2 cm alıyorum gidip gelmeye başlıyoruz o sırada p...kayıyo bidahada denyemıyorum ya :43::43::43:

cnm benimde öyleydiii...niye egz denemiyorsun ...bilinç altın oyun oynuyor..egz ler bunu yönetmeyi
öğretiyor...:1:yapabilirsin herkes yapabilir...:1:

Back
X