- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.461
naber kızz nassınn![]()
iiii be minnoşummmm...gezdim gezdim geldimmmm...yoruldummmm...şimcik
dinleniyorummmm.....sen nassın iyimisennnn...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber kızz nassınn![]()
2 parmak olupta p.. geçemeyenler var bu ara çoğunlukla zaten..inşallah geçeceğiz
ben p... denemesi yaptığım zaman ıkınıyorum açılsın diye eşim de acıyo sanıyo bıraktı geçen![]()
ya ben egzersiz yapayım bari napim 2 parmak yapıcam da sonra eşimle bir parmak mı çalışıyım yoksa direk eş parmağı 2 mi
merhaba ranasena ben 2parmak yapıyorum ıkınınca içeirye parmağın kolay girdiğini farkettim geçen p.. denedik öylesine eşimde ıkınınca acıyo sandıişte bugün de aslında çok yorfundum ama şimdi gidip yapcam egzersiz bakalım..inşallah bu ay hallederim
iiii be minnoşummmm...gezdim gezdim geldimmmm...yoruldummmm...şimcik
dinleniyorummmm.....sen nassın iyimisennnn...![]()
pardon ben savaşamıyorum deil savaşıorum yazıcaktım.arkadaşlar benimkisi biraz deişik bi durum biz ilk geceyi aştık evlendikten sonraki 3günün sonunda.zaten korku wardı ama onu aştık zar zor sonrasını getiremedik.sizin bahsettiğiniz şu kegel egzersizleri falan hiç yapamam ben gerçekten.sanırım parmakla uğraşıosun..doktorada gitmedim muayeneden de ürküorum..
pardon ben savaşamıyorum deil savaşıorum yazıcaktım.arkadaşlar benimkisi biraz deişik bi durum biz ilk geceyi aştık evlendikten sonraki 3günün sonunda.zaten korku wardı ama onu aştık zar zor sonrasını getiremedik.sizin bahsettiğiniz şu kegel egzersizleri falan hiç yapamam ben gerçekten.sanırım parmakla uğraşıosun..doktorada gitmedim muayeneden de ürküorum..
oooohhh sende geezzdinn hee
ayy bende ii sayılırım ama bütün gün evdeydim aslında eşimi bir dışarı çıkartamıyorumm gezdirmeyee
ayy hiç sevmiyorr dışarı çıkmayı
bende tamtersii öle işte tıkandık bizz havada miissdi bugünn. sen istdamıydın kız
evet tatlım ist....hava çok güseldi kıssss...o zaman onsuz çıksaydın...bebemmmm...
benimki yok zati....ark.gezdimmmmm...iii geldi yarına hazırlıyommmm kendimiiii sessiz sessiz...
sen ist.dimi?
kimsenin anlatacak bişeyi yokmu cicilerrrr![]()
ya sinir oluyorum regliyken insanın eğzersiz yapıp eşiyle sevvşesi geliyor :):):) salıı gününe kadar beklicez artıkkk:93::93:
aynen canım bende ist.dayım
eevt harikaydı hava yaaw ama işte çıkamadık benimde buralarda tanıdığım yokki yakınımda uzak bütün arkadaşlar.
yarın bende gezcemm inşallah haftasonu benmki evdeyken çıkamıom bir yere canı sıkılıyormuş halbuki birimiz tv seyredioz birimiz nette takılıo çok sıkıcıyızz![]()
olsun tatlımmmm yarın acısını çıkartırsınnnnn....
zati bu erkekler totişlerini çok zor kaldırıyooooooo...bazen benimki de öleeee....uyus
ediyoooo beni....![]()
kızlar ya ben eşimin p.... dışında vajınama hiç bişi sokamıyorum ,tabiki eşiminkinide 2 cm alabiliyorum hergun olacak bu iş diye başlıyorum tam 2 cm alıyorum gidip gelmeye başlıyoruz o sırada p...kayıyo bidahada denyemıyorum ya![]()