• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selaam ,
kafayı yicem kızlar yaa , zaten sık ilişkiye giremiyoruz ama ben bebek istiyorum yaşım oldu 32 eşimi ikna edemiyorum yaa gece ilişki sırasında resmen yalvardım yok adam bo...madı ...tam günlerindeyim çünkü ...neymiş zaten senelerdir ilişkiye girmiyormuşuz şimdi bide hamile kalırsam gene ara verecekmişiz tadını çıkarmak istiyomuş ...Hamile kalıp kalamayacagım malum daha ,yaşım ilerliyor nasıl ikna edicem onuyaa ...

bebişim haber verin bi süre yokum diye bende sizi teneke yapmayayım bebişim sen iste yeterki p...ste olacak hiç ümitziliğe kapılma bizi bilgilendir bizler sizin için burdayız bazen sizi kızılcıkla kovalasakta hep sevdiğimizden bunlar :36:

tmm. canım bir daha uzun süre yok olacak olursam mutlaka haber vericem ben düşünemedim kusura bakmayın sen beni şimdilik teneke listesinde tutmaya devam et bu bana gaz veri
yo bugün reglimin son günü akşam banyo yapıcam yarında egzersize başlayacam yarın egzersiz yapınca sana haber ederim sende beni öbür listeye geçiriverki buda egzersize devam için motivasyon olsun ilginiz için tşk. ler görmeden ve tanımadan böyle bi sevgi var içimde size karşı allah herkese yenmeyi nasip etsin dün gece çok ağladım yine eşime söz verdim bizim için yapıcam bunu

selaam ,
kafayı yicem kızlar yaa , zaten sık ilişkiye giremiyoruz ama ben bebek istiyorum yaşım oldu 32 eşimi ikna edemiyorum yaa gece ilişki sırasında resmen yalvardım yok adam bo...madı ...tam günlerindeyim çünkü ...neymiş zaten senelerdir ilişkiye girmiyormuşuz şimdi bide hamile kalırsam gene ara verecekmişiz tadını çıkarmak istiyomuş ...Hamile kalıp kalamayacagım malum daha ,yaşım ilerliyor nasıl ikna edicem onuyaa ...

cnmm kafana bide bunu takma bencede şöyle bikaç ay geçsin acele etme eşinde istediği zaman olsun cnmcm aşk meyvesi olsun cnmcm

[/B]
bebişim haber verin bi süre yokum diye bende sizi teneke yapmayayım bebişim sen iste yeterki p...ste olacak hiç ümitziliğe kapılma bizi bilgilendir bizler sizin için burdayız bazen sizi kızılcıkla kovalasakta hep sevdiğimizden bunlar :36:

tmm. canım bir daha uzun süre yok olacak olursam mutlaka haber vericem ben düşünemedim kusura bakmayın sen beni şimdilik teneke listesinde tutmaya devam et bu bana gaz veri
yo bugün reglimin son günü akşam banyo yapıcam yarında egzersize başlayacam yarın egzersiz yapınca sana haber ederim sende beni öbür listeye geçiriverki buda egzersize devam için motivasyon olsun ilginiz için tşk. ler görmeden ve tanımadan böyle bi sevgi var içimde size karşı allah herkese yenmeyi nasip etsin dün gece çok ağladım yine eşime söz verdim bizim için yapıcam bunu

cnm benim aferin sana egz. başla biz sana motive veririz :8::8::8::8:

selaam ,

canım benim bende seninle aynı durumdayım eşim istemiyor ama ben artık kafa yormayacam çünkü herşeyi oluruna bırakmak gerek...biraz daha bekle bebişim bi düzene girsin zaten o zaman eşinde hadi yapalım diyecek yada kendiliğinden oluverecek herşeyin vakti zamanı var güzelim azcık daha sabır :16:

bebişim siz şu illeti aşın en azinden gerçekten çaba sarfettiğinizi ama elinizde olmayan nedenlerden uğrayamadığınızı belirtin ben sizi listeler arası dans bilem ettiririm yawwww :71: bahar geldi tazelenmek gerek her açıdan :60::60::60:

hoşgeldin canım :71: işte azimli bi arkadaş hemen hazırlıklara başlamış :16: eğer parmak ile yapabiliyorsan başlangıcı süper olur bebişimmmmm önce yatağa yarı uzan bacaklarını açabildiğin kadar aç sonra bir bacağını dizden kır ayağının tabanının diğer bacağın diz iç kısmına gelecek şekilde daya önce heyecan yapacaksın ama geçiyo parmağını dolaştır ama öncesinde tırnaklarını güzelce kes ve antimikrobiyel bi jelin varsa onla güzelce yıka parmağına eldive / prezervatif geçirebilrsin ben rahat edemedim çıplak elle yaptım:1: yavaş yavaş içerilere kaydır parmağını paniklersen dur bekle ama çıkarma derin bir nefes al devam et hadi bakalım kolay gelsin :8::8::8:

ben bu siteye girmeden önce deliğimi bile görmemiştim venusten ve diğer ark.dediklerini uyguladım regl olmasam bitiricem inş şu işi..regliyken bile biraz kaçamak yapptım :):)teşekkrler herkese yenenleride tebrik ediyorum:24::24::24::24:

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :71:geçen yıl nisan ayından bu yana 120 den fazla kişi bu dertten kurtuldu tespit ettiğimiz sadece 120 kişi egzersiz yapanlar 70 kişiden fazla düşün ne kadar çok kişi bu sorunu yaşıyor...canım eğer ben bu işi başaracağım diye azimle başlarsan 1 hafta -10 günde yenebilirsin düzenli ve kararlı egzersiz yapman gerek yalnız...biz her türlü yardıma hazırız yeterki sen düzenli bir şekilde buraya uğramayı ihmal etme bebişim :70:

canım sende hoşgeldin aramıza:71:bebişim doktorlarda dahil bu durumu yaşamayan anlamaz/anlayamaz çünkü biz cinselliğe çok farklı açılardan bakıyoruz bize göre dünyanın en büyük sorunu vaji çünkü kafamızda bunu öyle bir şekle getirip büyütmüşüski... kendi yazdığımız senaryoya inanmışız...kendimizi küçük bir kız çocuğu zannedip kadınlığı kabullenemiyoruz hem p...sin içimize girmesini istiyoruz hem de girmeye çalıştığında istemiyoruz istesekte daha önce hiç yaşamadığımız ama sağdan soldan duyduğumuz abuk sabuk şeylerin olacağına inanmışız....şimdi eskileri kapatın kendinize yep yeni bir sayfa açın ve bakış açınızı değiştirin yavaş yavaş olacak tabi bunlar siz yeterki karar verin aşamayacağınız hiç bir şey yoktur bunu biliyorsunuz değilmi ?

bebişim ben eskiden öyl ekliyodum çoktandır böyle ekliom biliyom yani bunu :52::52::52:

bebişim bende netten çok araştırdım taa eskiden kendim için araştırmıştım ama sonra normal bi psikoloğa gittim 750 tl ye işlem tamam heeee psikoloğu bulmadan burayı bulsaydım belkide hiç gitmezdim...sonrasındada burada benden özelden yardım isteyen 1-2 arkadaş rica etti onlar için araştırdım yeşim hanımı aradım asistanı hülya hanımla görüştüm açıkcası benim tereddütüm oldu burada hiç ona gidip başaran okumadım sadece kendi sayfasında var başarı hikayeleri bu bende soru işareti yarattı o kadar vajili var neden daha fazla para verip diğer dr lara gidiyorlarda buna gitmiyorlar???sonrasında saygın beyle görüştüm oda 2,500 tl istiyor ama bişeyler yaparız fiyatta dedi öncesinde muayene yapıp dilatör ile deniyor kasılmalarını ölçüyor ama yeşim hanımın yöntemi hakkında açıklama yapmıyor asistanı özel bi yöntem deyip duruyor....yinede sen bilirsin bebişim iiiice düşün taşın o kadar para veripte hala kırıklığına uğramanı istemem :29:

canım ereksiyon problemini denemeler esnasında hepimizin eşi yaşadı çok normal bunu zamanla aşacaksınız merak etme....heyecan içinde o an hiç bişey yapmayın kıpırdamayın öyle bekleyin bir süre sonra alışacaksın yada eşin ereksiyon kaybedecek ama sen p..sin orada olduğunu ve canını yakmadığını yakmayacağını yavaş yavaş anlayacaksın....egzersizleri tavsiye ederim :6:

canım ben burada tek tek yazılmış msjları okuyup yeni gelenleri listeye ekliyorum unuttuklarım olursada hatırlatıyorlar :1: diğer listeleride güncelleyip 2-3 günde bir yayınlıyorum :54:

okumazmıyım bebişim afferin sana gurur duydum seninle hadi bakalım yavaş yavaş büyütmeye başla egzersizi yaptıkça sen daha çoooook şaşıracaksın ohaaaa bu kadar kolaymıymış bu diyeceksin benden söylemesi :62::62:

yaparız bebişim siz yeterki isteyin biz sizin ilerlemeniz için elimizden gelen her türlü yardıma hazırız :69:

o ilaç ne ilacı bilmiyorum yorum yapamayacağım ama bebişim egzersiz esnasında p...s denemesi yapmayın parmak egzersizlerini hızlandır bebişim bunu yaptıkça p...s denemesinde çok rahat olacaksın :32::32::32:

canım yanmanın sebebi parmak içindeyken heyecandan kurumuş olabilirsin yada mantar falan oldun kayganlaştırıcıyı bol bol sür hala yanma devam ediyormu kontrol et devam ediyorsada ihmal etme hemen doktora git ilaçla kurtuluver p...se geçmeden o sorun ortadan kalksın en azından :16:eşinin 2 parmağını tamamen alıp git gel yapmaya alış sonrasında kendi 2 parmağını p...s denemesi yapacağın posizyonda alabiliyorsan hiç sorunsuz p...se geç ama p...s denemeden önce buraya yaz son tavsiyeleri al ona göre uygula bebişimmmm :9:

hoşgeldin bebişimmmm :71: sen buraya düzenli olarak gel biz senin aklını başından alıp cinselliğin ne kadar keyifli olduğunu beynine kazırız hiç merak etme şimdi eski defteri kapat yeni bi defter aç kendine temiz bir sayfaaaaaa :24::24::24:

tebrik ederimmmmm bebişimmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar: ayyyy eklemezmiyim büyük bi zevkle eklerim tabiiiii :69::69::69::71::71::71:

selaam ,

[/B]

cnm benim aferin sana egz. başla biz sana motive veririz :8::8::8::8:

tmm. arkadaşım tşk. ederim yarın başlıyorum ahada size söz olsun:69:

kızlar parmak eğzersizlerinde acıma hissi oluyormu 3 bogum birden mi sokulması gerekiyor aslında düşününce canım acıyor birde jeli parmağıma sıkıcam ama vajinayada sıkılsa bi sorun oluyormu acaba ultrason jeli aldım su bazlı die ama daha iyisi varsa onuda alabilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

ben bu siteye girmeden önce deliğimi bile görmemiştim venusten ve diğer ark.dediklerini uyguladım regl olmasam bitiricem inş şu işi..regliyken bile biraz kaçamak yapptım :):)teşekkrler herkese yenenleride tebrik ediyorum:24::24::24::24:

senin oklavan hazır walla ona göre mart bitmeden bitecek bu iş hiç bahane falan kabul etmiyorum :21::21::21::21::21:

canım benim bende seninle aynı durumdayım eşim istemiyor ama ben artık kafa yormayacam çünkü herşeyi oluruna bırakmak gerek...biraz daha bekle bebişim bi düzene girsin zaten o zaman eşinde hadi yapalım diyecek yada kendiliğinden oluverecek herşeyin vakti zamanı var güzelim azcık daha sabır :16:

bebişim siz şu illeti aşın en azinden gerçekten çaba sarfettiğinizi ama elinizde olmayan nedenlerden uğrayamadığınızı belirtin ben sizi listeler arası dans bilem ettiririm yawwww :71: bahar geldi tazelenmek gerek her açıdan :60::60::60:
ewet tazelenmek gerek dimi ewlilik yıldönümüme 2.5 ay var o zamana kadar yenmek istiyorum ben eşime ilk yıldönümü hediyem bu olur belki o listelerde dans edicem ewet bunu kafaya koydum:66:

kızlar parmak eğzersizlerinde acıma hissi oluyormu 3 bogum birden mi sokulması gerekiyor aslında düşününce canım acıyor birde jeli parmağıma sıkıcam ama vajinayada sıkılsa bi sorun oluyormu acaba ultrason jeli aldım su bazlı die ama daha iyisi varsa onuda alabilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

yok canım benim acıma falan kesinlikle olmuyor sadece böyle karıncalanma gibi tuhaf bişey hissediyosun oda 1-2 denemeden sonra geçiyor :8: vajinanın içine jel sürebilsen çok daha rahat olur tabiki ama ilk başlarda bunu yapamayabilrsin bi tane jel var parmaktan ince bi borusu var onunla vajinin içine sıkılabiliyor ama sen o boruyu içeri alabilirmisin ????

cnmm kafana bide bunu takma bencede şöyle bikaç ay geçsin acele etme eşinde istediği zaman olsun cnmcm aşk meyvesi olsun cnmcm

haklısın kelebekcğim sanırım, ama ben panik yapıyorum yaş ilerliyor diye sonrasında olmazsa diye korkuyorum ..

Zaten oturmuş degil ilişkimiz VENUScüğüm ben hala emla kremsiz yapamıyorum...bunu aşmam gerek şimdi aslında..Birde çok sık ilişkiye girmiyoruz çünkü krem bende tahrişe yol açıyor oda günlerce sürüyor iyileşmesi uzayıp gidiyor sonra...Sanırım ben yılardır tam ilişki yaşamadıgım için hazır içeri giriş sağlıyoruz belki bebek şansımız şimdi olur diye düşünüyorum..Eşimde kendini düşünüyosun sadece diyor gene,ooof ne zormuş ya kadın olmak yada bizmi buyutuyoruz...

ewet tazelenmek gerek dimi ewlilik yıldönümüme 2.5 ay var o zamana kadar yenmek istiyorum ben eşime ilk yıldönümü hediyem bu olur belki o listelerde dans edicem ewet bunu kafaya koydum:66:

oooo bebişim sen 2,5 ayda kaynatmaya bile başlarsın sıkı çalış zaten diyeceksinki aaaa bu kadar kolaymıymış yuhhhh bana meğer ne çok kafamda büyütmüşüm ben bunu diyeceksin :69: baharı yatağınıza taşıyın bebişim 4 elle sarılın şu işe siz istedikten sonra yapmamanız mümkünmü bebişim biz kadınlar şeytana pabucunu ters giydirmiş hatunlarız yawww vajide neymiş :32::32::32:

emine naz8 hosgeldiniz naptınız bakalım kızlar. nazlıcım sende hoşgeldin cnmcm :71::71::71::71:
merhaba canımcım hoşbulduk bende durumlar aynı reglim devam ediyor inşallah regl bitince egzersizlere devam
yok canım benim acıma falan kesinlikle olmuyor sadece böyle karıncalanma gibi tuhaf bişey hissediyosun oda 1-2 denemeden sonra geçiyor :8: vajinanın içine jel sürebilsen çok daha rahat olur tabiki ama ilk başlarda bunu yapamayabilrsin bi tane jel var parmaktan ince bi borusu var onunla vajinin içine sıkılabiliyor ama sen o boruyu içeri alabilirmisin ????

tatlım nasıl bir jel o???

hadi bakalım tatlım allah kolaylık versin. bizimde izne gitmemize 1.5 ay var bende ondan önce başarmak istiyorum. hadi bakalım eller vajiyeeee egzersizeeeee:21::21::21::21::21:

Back
X