• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canın hiç yanmıycak bitanem hiç korkma yırtılma diye bir şey söz konusu değil bebeğim beni ekler misin ya bugün gripten kafamı bir kaldıramadım bak çok güzel ilerliyorsun

esram tşk ederim eve gidince ekleyeceğim zaten evdeki net kadınlar klübüne girmiyor bir türlü sizleri takip edemiyorm msn den bana destek vermek isteyenler lütfen sizde eklyin ben geçtiğim aşamaları sizle konuşuyor durumda iken desteğinizle aştım mum aşamasını da sizle aşmak istiyorum citlembikim_84@hotmail.com

afferim fırıncı sonunda mumla duygusal vaji kardeşliğini sağladınız bu hafta sonu muhteşem bir performans bekliyorum senden ona göre :8::8::8::8:

canımcım egsersiz yaparken p...s denemesi yapmayın tam kaslarınızı eğitip kendinizi kontrol etmeyi öğrenmişken p...s değince tekrar kasıyorsunuz olmuyor sonra hayal kırıklığı yaşıyorsunuz şu egzersizleri bi halledin dokcaksınız pe....se :24::24::24::24:

bebişim hazır hızını almışken iyice bi sarıl egzersizlerine en önemli nokta vajinaya bişey sokabilmeyi denemektir sen bunu denedin ve başardın bundan sonra kendine dahada çok güveneceksin acı olmadığını anlayacaksın sakın pes etme güzelim herşeye inat bitir şu vajinin işini :33:

kızzzzzz zeinaaaaa sen daha yenimi karar verdin bakmaya başladınnnnn....bakınca acımıyo korkma şimdi dokunmaya başla alış yatarken elini vajinin üstüne koy hisset yavaş yavaş dolaş o bölgede zaman akıp gidiyor mart kedisi olman lazım kedileri seyredip gaza gel bir an önce bu hafta sonu sendende bi ilerleme bekliyorum p.tesi rapor vereceksin hadi bakalım kolay gelsin :32::32::32::32:

kızlığın bozulduğunda anlamıyosunki :1::1::1::1::1:

günaydın mualla :emir_bebek:

şu kızlığının bozulduğunu anlamayanlara hastayım,millet bozulduğunu anlamıyor biz bozulmadığını:5:

teşekkür ederim ilgin için o zaman bir kaç denemeye geçer inş.:40:

deneme esnasında kendini rahat bırak dikkatini başka bi şeye yönlendir mesela 1000den geri say...ve mutlaka jel kullanın eczanede satılıyor vajinal su bazlı kayganlaştırıcı jeller yada ultrason jeli al hem ucuz hem çok oluyor...p....s içine girdiğinde dur bekle panik yapma vaji vakum gibi içine çekecek onu...eğer rahat olamazsanda egzersize başlarsın en kısa zamnda olur biter...

şu kızlığının bozulduğunu anlamayanlara hastayım,millet bozulduğunu anlamıyor biz bozulmadığını:5:

bebişim ben o kadar çok egzersiz yaptımki parmaktır mumdur o anda tek derdin artık bu işi halletmek oluyor kızlığı falan düşüncek halmi kalıyo insanda :9::9::9:anlamamamın bir nedenide biz bunu o kadar çok büyütüyoruzki beynimizde ben heralde o an ölürüm dedim işe falan gidemem dedim oturamam dedim anam oldu bitti bi değişiklik yok vajime dokunup duruyorum şaşkınlıktan yerinde duruyor patlamadı parçalanmadı biz abartıyoruz kızlar 15 yaşında kızlar yapıyor ne korku var ne bişey biz yıllarca helalimizde kendi evimizde yapamıyoruz bu işi revamı bu bize ?

Son düzenleme:
deneme esnasında kendini rahat bırak dikkatini başka bi şeye yönlendir mesela 1000den geri say...ve mutlaka jel kullanın eczanede satılıyor vajinal su bazlı kayganlaştırıcı jeller yada ultrason jeli al hem ucuz hem çok oluyor...p....s içine girdiğinde dur bekle panik yapma vaji vakum gibi içine çekecek onu...eğer rahat olamazsanda egzersize başlarsın en kısa zamnda olur biter...

bebek yağı kullanılsa nasıl olur

bebişim ben o kadar çok egzersiz yaptımki parmaktır mumdur o anda tek derdin artık bu işi halletmek oluyor kızlığı falan düşüncek halmi kalıyo insanda :9::9::9:anlamamamın bir nedenide biz bunu o kadar çok büyütüyoruzki beynimizde ben heralde o an ölürüm dedim işe falan gidemem dedim oturamam dedim anam oldu bitti bi değişiklik yok vajime dokunup duruyorum şaşkınlıktan yerinde duruyor patlamadı parçalanmadı biz abartıyoruz kızlar 15 yaşında kızlar yapıyor ne korku var ne bişey biz yıllarca helalimizde kendi evimizde yapamıyoruz bu işi revamı bu bize ?

eşim artık tecavüz olaylarına şüpheyle bakmaya başladı, biz bu kadar uğraşıyoz olmuyor demek,bi terslik var diyo:((

kızlar bu akşam ilk parmak egzersizine başlıyacağım ama içimden bi ses olmicak diyo allahım kendi parmağımdan korkuyorum ya ben nasıl yenicem bu hastalığı sinirden ağlıyorum ya :84::84:

esram tşk ederim eve gidince ekleyeceğim zaten evdeki net kadınlar klübüne girmiyor bir türlü sizleri takip edemiyorm msn den bana destek vermek isteyenler lütfen sizde eklyin ben geçtiğim aşamaları sizle konuşuyor durumda iken desteğinizle aştım mum aşamasını da sizle aşmak istiyorum citlembikim_84@hotmail.com

selam bende ekledim seni kabul edersen birlikte şu uyuz inatçı hastalıktan kurtuluruz inşallahhhhhh Rabbim duy

bebek yağı kullanılsa nasıl olur

canım ben kullandım doktor uyarmıştı mantar yapıyor diye yinede kullandım ve oldum mantar hastane yakınlarında medikalcilerde ultrason jeli bulabilrsin en kötü ihtimal eczanadan su bazlı vajinal kayganlaştırıcı kullan canım :54:

kızlar bu akşam ilk parmak egzersizine başlıyacağım ama içimden bi ses olmicak diyo allahım kendi parmağımdan korkuyorum ya ben nasıl yenicem bu hastalığı sinirden ağlıyorum ya :84::84:

o sesi dinleme sen inat et o ses hep bizi bu hale getiren...canım korkulacak bişey değil kendini olumsuz yükleme parmağın senin kontrolunda istediğin zaman çek istediğin zaman it zaten sen ilk içeri girdiğinde inanamayacaksın bu kadar kolay olamaz diyeceksin ilk başlangıçta endişe duyman çok normal bizde duyduk ama bak ne kadar yersizmiş bebişimmmmm lütfen bilinç altının seni cinsellikten mahrum etmesine izin verme inat et hiç acımıyor bebişim egzersizi yapan parmak aşamasında olan arkadaşlara sor bir gram acı olmuşmu diye :2:

Back
X