- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.901
oralara kadar kar geldi demekfazla özletme kendini tatlım
![]()
geldi tabi şekerim kıcım dondu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oralara kadar kar geldi demekfazla özletme kendini tatlım
![]()
uzun zamandır ilk defa, huzurla yastığa başımı koyacağım. moral ve destek veren tüm meleklere teşekkürler. Cesaretimi toplamaya başladım ve kaybetmeye de hiiç niyetim yok :) İyi geceler hepinizeee![]()
tesekkür aderim anlattin icin görüsmek üzereen yukarda bildirileriniz butonu var canımm orda kırmızı yazar mesaj olunca adedi oray tıklarsın açılır mesajj
uzun zamandır ilk defa, huzurla yastığa başımı koyacağım. moral ve destek veren tüm meleklere teşekkürler. Cesaretimi toplamaya başladım ve kaybetmeye de hiiç niyetim yok :) İyi geceler hepinizeee![]()
geldi tabi şekerim kıcım donduburalara fazla soguk yollamayın kız
![]()
kızım hep biz mi donucaz biraz da siz donun![]()
ben 10senedir evliyim daha hic basaramadim denemedik.de sadece baslarda deniyorduk sen hic denedinmi
kızlar çok fazla vaktim olmadığı için bütün yazılanları okuyamadım. belki bunu daha önce soranlar olmuştur. ben 7 aylık evliyim. ve henüz ilişkiye giremedik. eşim çok anlayışlı. önce bi kadın doğum uzmanına gittim. herhangi bi problem olmadığını söyledi. bi psikiyatristten yardım aldım. şimdi deniyoruz yine. iş oraya gelince çok kasıyodum kendimi önceden. şimdi o kadar kasmıyorum. sormak istediğim şu: pns oraya girerken çok sızlıyo vajinamın etrafı. bu durum normal mi? eşim iç dudakları geçebiliyo en fazla. daha fazlasına çok sızım olduğu için izin vermiyorum. bunun için bi önerisi olan var mı...
jel kullanmıyorum. pns deneyince kasılmam da yok. ama pns girerken sızladığı için iç dudaklardan sonrasına izin veremiyorum. yani bi nevi kendimi kasıyorum acı olunca.
canım jel kullanmalısın sana tavsiyem femolub diye bir jel var ince borusu var içinede yayılmasını saglıyor . Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene adresinde var budaki çogu ark. bende dahil aldık. ya da medikalden ultrason jeli al. yada yine eczaneden su bazlı kayganlasıtırıcı al. giriş kısmınada sür canım kuruluktan canın acıyor yoksa acı olmaz eger kasmıyorsan bunlarla dene yine sorun olursa buraya gel cnm kasılman olursa egz. yapmalısın çünkü eger vajinismussan bu foruma gel cnm burda 100 den fazla kişi bu sorunu yaşayıp çözdük bende 3.5 yıllık evliyim bu site sayesinde 2.5 ay önce çözdüm.
günaydın kızlar akşam ilk denememi serçe parmağımla yaptayım dedim olmadı ama içini iyice görebildin açtım baktım aynadan ama parmağımı sokamadım ben bu işi beceremeyeceğim sanırım eşimde kulak çöpüyle dene dedi yada pasta mumuyla dene dedi hemen pes etme olucak ilk denemede olsun istiyorsun dedi eşim motive etmeye çalışıyor ama ben çok üzüldüm
hemen umutsuzluğa kapılma tatlımmmm...olucak kendini motive et...lütfennsss
bak yanlız deilsin ...herkes yanında unutma...kulak çöpüyle dene hayatımmm.![]()
hepinizin günü aydın
gönlü şen olsunnnn
kıslarrrrr![]()
günaydın kızlar akşam ilk denememi serçe parmağımla yaptayım dedim olmadı ama içini iyice görebildin açtım baktım aynadan ama parmağımı sokamadım ben bu işi beceremeyeceğim sanırım eşimde kulak çöpüyle dene dedi yada pasta mumuyla dene dedi hemen pes etme olucak ilk denemede olsun istiyorsun dedi eşim motive etmeye çalışıyor ama ben çok üzüldüm