- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.161
iyi akşamlar herkese dua edin bu gece eve gelsin ve iyi geçsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıssss azıcık sabır eyleeee....![]()
kızlaaaaaaaaaaaarrr
facebook ta kadınlar kulübünün sayfasını buldum.... orda toplaşmaya ne dersinizzzzzzzzz ??????????????????????? bu sitenin facebook versiyonu ??????
bende gördüm deee orda vajınusmusu nasıl konuscaz yafyumm![]()
herkes kendine farklı bi face adresi açsın.... resim falan koymasın sadece nicklerimiz kullanalım ve kendimizin üye olacağı bi sayfa açalım ne dersiniz ? daha kolay olmaz mı kızlar ?
erkek arkadaşımla nişanlandım düğünüm 8.ayda ama içimi bir korku aldı azda olsa birşeyler yaşadık fakat cinsel ilişkiden çok korkuyodum bu korkumu nasıl yenecem kendisiylede konuştum bu konuyu çok yardımcı oluyor acele etmeyiz diyor ama ben de bir korku başladı lütfen yardım
ama burdkai gibi sürekli bi konuşma olmayabilşir dimi kızlardüşünmek gerek
sendekii birazda heyecan...korkulacak hiç birşey yokkk sadece kendini rahat bırakcaksın ve derin nefes alıp verip ıkınacaksın ıkındın zaman zaten kolaylıklaa oldunu göreceksin daha düğünneee var sakın böle düşünmee pozitif düşün bak biz ot gibi gerdeğe girdik yapamadık kimsede bize bişi demediii soradan anladıkkk nasıl yapılcanııı...uleynnn bizde zamanında girip sorup fikir alsaydık bee şimdi bu durumlarda olmazdık insan gerdeğe girerken geline damataaa bi açıklama yapar fikir sunaaaarr nasıl yapılcanı neler yapılcanı der eskiden öleydii şimdi yok öle bişi ....
ya evet eskiden evlenicek kızları çekip biköşeye anlatırlarmış herşeyi. şimdi öyle bişi yok, bana bişi anlatan olmadı , böyle oldum işte sonunda :)
papatyal sen çok şanslısın :) sana ne yapman gerektiğini anlatan biiir sürü melek var burda :)