• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şurayaaa bakın arkadaşlarrr yaaa hepimiz aynı dertten muzdaribiz çaresiziz off Rabbim başka dert vermesinn ne dielimmmm sabredelimmmmmm.......................

iyi akşamlar herkese dua edin bu gece eve gelsin ve iyi geçsin...

tüm kalbim ve dualarım seninle tatlımmm...ateşe gitme ne olurrr....
gurur yapmayınnnn sarılın geçicek zati birbirini sevenler gerçekten
sevenler halledebilir...hadi tatlımmmm bak dermansız
sorunları olan biçok insan var 6 yıl cebelleştim 1-2 günde bitti
korkulcak bişey yok..sımsıkı sarılın birbirinize gerekirse ağlayın
ama uzaklaşmayın susmayınnn orta bi yerde buluşucaksınız...
sadece duygularınızı paylaşın herkes haklı ne önemi var ..
haklı haksız aramayınnnn olduğu gibi göründüğü gibi kalsın
herşey...aşkın en güsel hali küskünlüklerin bittiği andır....:1::1::1:

iyi akşamlar herkese dua edin bu gece eve gelsin ve iyi geçsin...

inşallah cnm herşey istediğin gibi olur. anlattıklarını sanki kendim yaşamışım gibi hissettim ve tüm kalbimle ve dualarımla senin için herşeyin düzelmesini diliyorum. eşin eve elinde güzel bi çiçekle gelir , sen kocacına sımsıkı sarılırsın ve bugün olanları hiç yaşanmamış gibi unutursunuz inşallah...

kızlaaaaaaaaaaaarrr

facebook ta kadınlar kulübünün sayfasını buldum.... orda toplaşmaya ne dersinizzzzzzzzz ??????????????????????? bu sitenin facebook versiyonu ??????

..................................................................

herkes kendine farklı bi face adresi açsın.... resim falan koymasın sadece nicklerimiz kullanalım ve kendimizin üye olacağı bi sayfa açalım ne dersiniz ? daha kolay olmaz mı kızlar ?

bende gördüm deee orda vajınusmusu nasıl konuscaz yafyumm:74::74::74::74::74: [/QUOTE]

herkes kendine farklı bi face adresi açsın.... resim falan koymasın sadece nicklerimiz kullanalım ve kendimizin üye olacağı bi sayfa açalım ne dersiniz ? daha kolay olmaz mı kızlar ?

erkek arkadaşımla nişanlandım düğünüm 8.ayda ama içimi bir korku aldı azda olsa birşeyler yaşadık fakat cinsel ilişkiden çok korkuyodum bu korkumu nasıl yenecem kendisiylede konuştum bu konuyu çok yardımcı oluyor acele etmeyiz diyor ama ben de bir korku başladı lütfen yardım

erkek arkadaşımla nişanlandım düğünüm 8.ayda ama içimi bir korku aldı azda olsa birşeyler yaşadık fakat cinsel ilişkiden çok korkuyodum bu korkumu nasıl yenecem kendisiylede konuştum bu konuyu çok yardımcı oluyor acele etmeyiz diyor ama ben de bir korku başladı lütfen yardım

sendekii birazda heyecan...korkulacak hiç birşey yokkk sadece kendini rahat bırakcaksın ve derin nefes alıp verip ıkınacaksın ıkındın zaman zaten kolaylıklaa oldunu göreceksin daha düğünneee var sakın böle düşünmee pozitif düşün bak biz ot gibi gerdeğe girdik yapamadık kimsede bize bişi demediii soradan anladıkkk nasıl yapılcanııı...uleynnn bizde zamanında girip sorup fikir alsaydık bee şimdi bu durumlarda olmazdık insan gerdeğe girerken geline damataaa bi açıklama yapar fikir sunaaaarr nasıl yapılcanı neler yapılcanı der eskiden öleydii şimdi yok öle bişi ....

sendekii birazda heyecan...korkulacak hiç birşey yokkk sadece kendini rahat bırakcaksın ve derin nefes alıp verip ıkınacaksın ıkındın zaman zaten kolaylıklaa oldunu göreceksin daha düğünneee var sakın böle düşünmee pozitif düşün bak biz ot gibi gerdeğe girdik yapamadık kimsede bize bişi demediii soradan anladıkkk nasıl yapılcanııı...uleynnn bizde zamanında girip sorup fikir alsaydık bee şimdi bu durumlarda olmazdık insan gerdeğe girerken geline damataaa bi açıklama yapar fikir sunaaaarr nasıl yapılcanı neler yapılcanı der eskiden öleydii şimdi yok öle bişi ....

ya evet eskiden evlenicek kızları çekip bi :9:köşeye anlatırlarmış herşeyi. şimdi öyle bişi yok, bana bişi anlatan olmadı , böyle oldum işte sonunda :)
papatyal sen çok şanslısın :) sana ne yapman gerektiğini anlatan biiir sürü melek var burda :)

ya evet eskiden evlenicek kızları çekip bi :9:köşeye anlatırlarmış herşeyi. şimdi öyle bişi yok, bana bişi anlatan olmadı , böyle oldum işte sonunda :)
papatyal sen çok şanslısın :) sana ne yapman gerektiğini anlatan biiir sürü melek var burda :)

aynennn ben gerdeğe girerken hiç korkmadım bileeee vajınusmus nedir bilmiodum bileee..ulen biri benii bi köşeyee çekip derin nefes al ıkın deseee yeterdi vallaa baaanaa ...işlerine gelinceee eski üsüllerrr işlerine gelincee yok....

Japonyda hırsız yakalayan bir robot icat etmişler Amerika'da 5 dk da 118 hırsız yaklamş.. İngiltre'de 5dk da 90 hırsız yakalamış... Fransa'da 5 dk da 50 hrsz yaklamis... Türkiye'de 5 dk da robtu çalmışlar:))):60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Selamlar. Ben vajinismus hakkında bir şey sormak istiyorum: Benim yıllar önce bir arkadaşım vardı. Kendisi küçükken evlenmiş ve kocasıyla halvet olmamışlar. Doktorlar muayene edip vajinismus demişler. Bir sürü terapiye gitmişti. Neyse bunlar 4 sene sonra boşandılar. Sonra kadın başka biriyle evlendi. Şimdi 2 çocuğu var. Nasıl oluyor anlamadım ben? Böyle yanlış teşhisler olur mu?

selam güzeller bu aralar sizlerle beraber olamıyorum :59: aklım hep burda ama bır yanım hep bos kalıyor. cok özledım sızlerı basaran var mı bu arada gecmısı okuyamadım :95::95:

Back
X