• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başarılar kolay gelsin bebişim :nazar: Kızlar ne durumdasınız egzersizde varmı bir gelişme ?

venüs ben yaslandım sana özel mesas yazamıyorum cünkü yenı üyeyım sen basardın deyılmı? Hem sana soruyorum hem dıger kızlara soruyorum ne:olur kımse ayıplamasın benı] p:::denemek ıstıyorum hangı pozısyonu önerırsınız 1;de cok az gırdıgın;de yanma oluyormu

ranasena teşekkür ederim cevaplamışsın o gün.çalışıyorum hep giremiyorum kusura bakma.gerçekten deişik bi durum ilkini atlattık eşimi askere gönderdim 18 gün oara bende korku yeniledimi ne anlamadım.şimdi öle beklioruz kendiliğinden olsun die çünkü muyenedende korkuyorum ben.işalah geçerde herkes kurtulur bu illetten

tatlım cidden bayadır girmiyosun sanırım unuttum tam olarak sorun neydi ne yazdımm.ama beklemek doğru bir durum değil .kendiliğinden olmaz yani.ya eşinle düzenli deneyeceksiniz yada egzersizlere başlayacaksın beklemek olacak diye ertelemek vajinismusun baş düşmanı tatlımm.

iki parmağı yapamadım yaa :( denedim olmadı zorlamadım fazla ben de. tek parmağı tekrarladım sadece. nasıl ilerlicem ozaman şimdi ben. hade akıl verin bakalım bana kızlaarrr...:44::44::44::44::44::44:

olucak zamanla hemen ümitsizliğe kapılma bak şimdi önce orta parmağını yarıya kadar sok bekle sonra işaret parmağını yanından yavaş yavaş it o içerdeyken böyle daha rahat oluyordu parmaklarını küs şeklindede yapabilirsin içerde açarsın tekrar bebişim :62::62::62::62::62:

olucak zamanla hemen ümitsizliğe kapılma bak şimdi önce orta parmağını yarıya kadar sok bekle sonra işaret parmağını yanından yavaş yavaş it o içerdeyken böyle daha rahat oluyordu parmaklarını küs şeklindede yapabilirsin içerde açarsın tekrar bebişim :62::62::62::62::62:

hımmm anladımmm. :44: ama yarın deniyim ben artık onu. bi de mantar olduğu nasıl anlaşılıo, kaşıntı filan mı sadece yoksa başka belirtisi var mı acaba? :26:

iki parmağı yapamadım yaa :( denedim olmadı zorlamadım fazla ben de. tek parmağı tekrarladım sadece. nasıl ilerlicem ozaman şimdi ben. hade akıl verin bakalım bana kızlaarrr...:44::44::44::44::44::44:

canım olabilri onuda yapacaksın.birkaçkez rahat yaptığın egzersizi yap.sonra geç ikili parmağa.yavaş ol nefesle yapmaya çalış.nefs alırken ıkın verirken ittir parmağı vaji zaten içeri alıyor.ilk başlarda tam rahatlama olmadığı için gerilme hissedeblrisin oda zamanla geçecek alışacaksın canımm.bol jel sür açıyı doğru ayarla yavaş yavaş yavaş işerletmey çalışş olacak tatlımm:34::34:

venüs ben yaslandım sana özel mesas yazamıyorum cünkü yenı üyeyım sen basardın deyılmı? Hem sana soruyorum hem dıger kızlara soruyorum ne:olur kımse ayıplamasın benı] p:::denemek ıstıyorum hangı pozısyonu önerırsınız 1;de cok az gırdıgın;de yanma oluyormu

ewet canım yendim çok oldu :69: ben üstte olduğum posizyonda yendim halada o posizyonda daha rahatım ters oturdum o şekilde daha rahat oluyo insan eşim p...si yerleştirdi ben hafif hafif git gel yaparak bi kısmını aldım tam tıkandığım noktada durdum hiç kıpırdamadım eşimde kıpırdamadı bi süre sonra vaji vakum gibi içine çekmeye başladı p...si eşim hafif hafif gitgel yaptı oldu inşallah sende başararırsın bu gece ama sakın panik yapma yapsanda çıkarma öyle bekle bebişim...yanma değilde bende gerilme oldu sanki içim gerildi gibi ama sonra kayboldu ...kolay gelsin bebişim müjdeli haberini bekliyorum allah yardım etsin dularımdasın :71:

hımmm anladımmm. :44: ama yarın deniyim ben artık onu. bi de mantar olduğu nasıl anlaşılıo, kaşıntı filan mı sadece yoksa başka belirtisi var mı acaba? :26:

oran deli gibi kaşınıyo bide tuvalet sırasında yanma oluyo,,,, aman aman dikkat edin o kaşıntı çoook sinir bozucu:51:

canım olabilri onuda yapacaksın.birkaçkez rahat yaptığın egzersizi yap.sonra geç ikili parmağa.yavaş ol nefesle yapmaya çalış.nefs alırken ıkın verirken ittir parmağı vaji zaten içeri alıyor.ilk başlarda tam rahatlama olmadığı için gerilme hissedeblrisin oda zamanla geçecek alışacaksın canımm.bol jel sür açıyı doğru ayarla yavaş yavaş yavaş işerletmey çalışş olacak tatlımm:34::34:

inşallah cnm, sizlerin de yardımıyla olucak inşallah. ya aslında tek parmakda hiç sorun yaşamadım ama ikisi birden nasıl giricekki, okadar genişlemicekmiş gibi gelio:26::26: tek orta parmak tamamen giriyo, acı da hissetmiyorum. :25::25::26:

inşallah cnm, sizlerin de yardımıyla olucak inşallah. ya aslında tek parmakda hiç sorun yaşamadım ama ikisi birden nasıl giricekki, okadar genişlemicekmiş gibi gelio:26::26: tek orta parmak tamamen giriyo, acı da hissetmiyorum. :25::25::26:

canım tek parmak oluncaya kadar oda aynı gelmiyormuydu sana ama bak oldu acııda olmadı vajide açıldı.iki parmakta aynı olacak sen şimdi genişliğine takıldın ama canım zaten egzersizin amacı vajinin nekadar esneyebildiğini anlamak.hiç telaş etme aynen tek parmakta yaptığın gibi yapacaksın ve açıldığını göreceksin..p..boyutnda aparata kadar yapmıştım ben egzersizi çünkü sen gibi oakadar açılmayacağını düşünerek p.. yapamamıştımm.ben gördüm açılıyor sende göreceksin tatlımmm :34:

canım tek parmak oluncaya kadar oda aynı gelmiyormuydu sana ama bak oldu acııda olmadı vajide açıldı.iki parmakta aynı olacak sen şimdi genişliğine takıldın ama canım zaten egzersizin amacı vajinin nekadar esneyebildiğini anlamak.hiç telaş etme aynen tek parmakta yaptığın gibi yapacaksın ve açıldığını göreceksin..p..boyutnda aparata kadar yapmıştım ben egzersizi çünkü sen gibi oakadar açılmayacağını düşünerek p.. yapamamıştımm.ben gördüm açılıyor sende göreceksin tatlımmm :34:

hımm ben de öyle yapiym. aparatları nerden alabilioruz?:1:

2 parmagın girdiğini görünce çok önemli bi yol katetmiş olucaksın cnm,venüstenin dediği yöntem çok güzel,parmaklarını küs gibi yap,yeterli kayganlaştırıcıyı da sürmüşsen o tek parmak gibi kayıp gider...

ewet canım yendim çok oldu :69: Ben üstte olduğum posizyonda yendim halada o posizyonda daha rahatım ters oturdum o şekilde daha rahat oluyo insan eşim p...si yerleştirdi ben hafif hafif git gel yaparak bi kısmını aldım tam tıkandığım noktada durdum hiç kıpırdamadım eşimde kıpırdamadı bi süre sonra vaji vakum gibi içine çekmeye başladı p...si eşim hafif hafif gitgel yaptı oldu inşallah sende başararırsın bu gece ama sakın panik yapma yapsanda çıkarma öyle bekle bebişim...yanma değilde bende gerilme oldu sanki içim gerildi gibi ama sonra kayboldu ...kolay gelsin bebişim müjdeli haberini bekliyorum allah yardım etsin dularımdasın :71:
saol hayatım bılıyorum daha yenı tanıstık ama senınle daha derın daha özel konusmak ıstıyorum sende kabul edersen senle msn;de yazısmak ısterım:eger kabul edersen sana hemen emaıl:ımı gönderebılırım sen eklersın benı cünkü ben eklemeyı bılmıyorum

ilk mantar olduğumda ne laşıntı vardı bende nede akıntımda bi anormallik sadece belim ağrıyodu ölüyodum ağrıdan...2. mantarda ise sadece yanma oldu ilişki sırasında ilk başlarda sonrada hafif kaşıntı mantar farklılık gösteriyormuş bendeki yanma mantarmış yani ...

ilk mantar olduğumda ne laşıntı vardı bende nede akıntımda bi anormallik sadece belim ağrıyodu ölüyodum ağrıdan...2. mantarda ise sadece yanma oldu ilişki sırasında ilk başlarda sonrada hafif kaşıntı mantar farklılık gösteriyormuş bendeki yanma mantarmış yani ...

az önce parmak egzersizi yaparken , böle beyaz minik krem gibi kalıntılar geldi gibi elime. mantar mı olabilir mi acaba die düşündüm ben de. jelin kalıntısı olabilir mi ki acaba onlar??
:26:

az önce parmak egzersizi yaparken , böle beyaz minik krem gibi kalıntılar geldi gibi elime. mantar mı olabilir mi acaba die düşündüm ben de. jelin kalıntısı olabilir mi ki acaba onlar??

bence jel kalıntısı canımm sonradan atıyor hatta ben çok gördüm egzersiz yaparkennçendişelenecek bir durum yok bence

saol hayatım bılıyorum daha yenı tanıstık ama senınle daha derın daha özel konusmak ıstıyorum sende kabul edersen senle msn;de yazısmak ısterım:eger kabul edersen sana hemen emaıl:ımı gönderebılırım sen eklersın benı cünkü ben eklemeyı bılmıyorum

ok canım sen özelden yaz ben msn eklerim :48:

jel kalıntısı olabilir canım bol bol su için mantardan koruyormuş hem kuruluk sorunu çekmezsiniz bebişim...

Back
X