• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben 53 kg kadar düştüm walla nolcak bu halim gerçi tatil için ideal kilodayım ama ben kendimi tuhaf hissediyom nedense :8:

sağlıklı olda önemli olan bu....yazın bende severim en çok düz bir karın bölgesini severim

katlanmayan bir karın...şükür öle...ama kışın pek sevmiyorum açıkçası...ne yapalım artık..

:1::1::1::1:

bugün havada güsellll ama benim içimde bi kasvet bi kasvet püffffff...

azıcık kudurunda şenleneyimmmmm leynnnnnn!!!!!!:1::1::1::1:

Zor bir soru. Düşünün biraz.
Hatta yazıyı okumaya bir-iki dakika ara verin.

Sanırım ben kendim için buldum sonunda.

Başarmış olmayı bırakmak istiyorum miras olarak. Evet; başarmış olmak.
- Sık ve çok gülebiliyorsan,
- Akıllı insanların saygısını, çocukların sevgisini kazanabiliyorsan,
- Dürüst eleştirmenlerin takdirini alabiliyorsan,
- Sahte dostlarının ihanetine katlanabiliyorsan,
- Güzelin değerini biliyorsan,
- Diğer kişilerde en iyiyi bulabiliyorsan,
- Daha iyi bir dünya için geride ister sağlıklı bir çocuk, ister iyileştirilen bir sosyal durum, ister ufak bir parça yeşil bahçe bırakabiliyorsan,
- Tek bir kişi bile olsa, biri senin varlığından ötürü daha rahat nefes alabiliyorsa…

İşte bu "başarmış olmaktır" demiş Amerikalı yazar, şair ve filozof Ralph Waldo Emerson (1803-1882).
Emerson'un bu tanımındaki herşeye, ancak en çok da son söylediğine katılıyorum:

"Tek bir kişi bile olsa, biri senin varlığından ötürü daha rahat nefes alabiliyorsa…"

Yatların boy uzunluğu, katların sayısı, arabaların markası, şirketteki odaların büyüklüğünün "başarı" tanımı olduğu hırs dolu bugünkü dünyamızda çoğu insan için ne kadar cılız kalıyordur bu tanım. Kendi vicdanlarını da vergiden düştükleri üç beş kuruşluk bağışlarla satın aldıkları için rahattır içleri.

Var mı gerçekten o kişi, tek bir kişi bile olsa?

Bakın bu bana (daha önceden bir mail ile haberdar olduğum, sanırım daha sonra "Çılgın Türkler" kitabında da yer alan) bir hikayeyi hatırlattı:

Savaşın en kanlı günlerinden biriydi. Asker en iyi arkadaşının az ileride, kanlar içinde yere düştüğünü gördü. İnsanın başını bir saniye siperden çıkaramayacağı gibi bir ateş altındaydılar.
Asker teğmenine koştu hemen: "Komutanım, bir koşu arkadaşımı alıp geleyim mi?" Teğmen "delirdin mi?" der gibi bakar askere, ve;

"Gitmeğe değmez oğlum, arkadaşın delik deşik olmuş. Büyük olasılıkla ölmüştür bile. Kendi hayatını da tehlikeye atma sakın!" Ama asker o kadar ısrar eder ki, teğmen izin vermek zorunda kalır: "Peki o zaman, dene bakalım!"
Asker yoğun ateş altında fırlar siperden ve mucize eseri arkadaşının yanına kadar gider, ve taşır yaralı arkadaşını sırtlandığı gibi. Yuvarlanırlar birlikte siperin içine.
Teğmen koşup yaralıya bir göz atar ve nefes nefese bir kenara yıkılmış askere dönüp:
- Sana hayatını tehlikeye atmaya değmez dememiş miydim! Bu zaten ölmüş.
- Değdi komutanım, değdi!
- Nasıl değdi, arkadaşın zaten ölmüş, görmüyor musun?
- Gene de değdi komutanım, çünkü yanına vardığımda henüz yaşıyordu… Ve onun son sözlerini duymak, dünyalara bedeldi benim için…
Ve, hıçkırarak arkadaşının son sözlerini tekrarlar:
"Geleceğini biliyordum!"
Eğer sizin de "Geleceğini biliyordum!" diyebildiğiniz kişileriniz varsa bu hayatta, yaşarken… Bence işte o zaman siz başarılısınız.
Bilmem ister miydiniz siz de böyle bir miras bırakmayı?

süper ya nerden buluyosun sen bunları eline emeğine sağlık:81:

sağlıklı olda önemli olan bu....yazın bende severim en çok düz bir karın bölgesini severim

katlanmayan bir karın...şükür öle...ama kışın pek sevmiyorum açıkçası...ne yapalım artık..

düz bi karnım bile yok:43::43::43:ben de zayıfım ama şu göbişi bi türlü eritemiyom yaaaa:84::84:

valla özlemcim o göbüş bende de var

aynı dertle uğraşıyorum :59: Yemek yeyince hamile gibi göbüşüm oluyo 2 saat sonra filan iniyo ama sinir oluyorum,varsa bi yöntem hemen denicem ama bulamıyorummm:43::43:

ah kızlar ah ne çok dertli varmış bu konuda bi de hamiş olsak kimbilir nasıl olucaz:49:kız gülse yaramızı deştin çık şimdi işin içinden:36:

ayyyy karnım sırtıma yapışmış vaziyette katlancak bi yeride kalmadı artık :9::9::9: dur sabah mahmurluğu bi geçsin şenlenir buralar :3:

süper ya nerden buluyosun sen bunları eline emeğine sağlık:81:

oooo dolu bende yawww çok meşgul etmeyeyim buradaki hatunları diye ara sıra gönderiyorum
:16:

düz bi karnım bile yok:43::43::43:ben de zayıfım ama şu göbişi bi türlü eritemiyom yaaaa:84::84:

kız sen zayıfsın göbiş nerden olcak sende :69:

ah cnm ya yazın bende o kadar çok yüzüyordum ki göbeğimde kas bile olmuştu..tüm vücudum sıkılaşmıştı ..ama şimdi yinede hafif göbek var :( aslında ben seviyorm göbişimi minicik olduğu sürece sevecem :):16:

Zor bir soru. Düşünün biraz.
Hatta yazıyı okumaya bir-iki dakika ara verin.

Sanırım ben kendim için buldum sonunda.

Başarmış olmayı bırakmak istiyorum miras olarak. Evet; başarmış olmak.
- Sık ve çok gülebiliyorsan,
- Akıllı insanların saygısını, çocukların sevgisini kazanabiliyorsan,
- Dürüst eleştirmenlerin takdirini alabiliyorsan,
- Sahte dostlarının ihanetine katlanabiliyorsan,
- Güzelin değerini biliyorsan,
- Diğer kişilerde en iyiyi bulabiliyorsan,
- Daha iyi bir dünya için geride ister sağlıklı bir çocuk, ister iyileştirilen bir sosyal durum, ister ufak bir parça yeşil bahçe bırakabiliyorsan,
- Tek bir kişi bile olsa, biri senin varlığından ötürü daha rahat nefes alabiliyorsa…

İşte bu "başarmış olmaktır" demiş Amerikalı yazar, şair ve filozof Ralph Waldo Emerson (1803-1882).
Emerson'un bu tanımındaki herşeye, ancak en çok da son söylediğine katılıyorum:

"Tek bir kişi bile olsa, biri senin varlığından ötürü daha rahat nefes alabiliyorsa…"

Yatların boy uzunluğu, katların sayısı, arabaların markası, şirketteki odaların büyüklüğünün "başarı" tanımı olduğu hırs dolu bugünkü dünyamızda çoğu insan için ne kadar cılız kalıyordur bu tanım. Kendi vicdanlarını da vergiden düştükleri üç beş kuruşluk bağışlarla satın aldıkları için rahattır içleri.

Var mı gerçekten o kişi, tek bir kişi bile olsa?

Bakın bu bana (daha önceden bir mail ile haberdar olduğum, sanırım daha sonra "Çılgın Türkler" kitabında da yer alan) bir hikayeyi hatırlattı:

Savaşın en kanlı günlerinden biriydi. Asker en iyi arkadaşının az ileride, kanlar içinde yere düştüğünü gördü. İnsanın başını bir saniye siperden çıkaramayacağı gibi bir ateş altındaydılar.
Asker teğmenine koştu hemen: "Komutanım, bir koşu arkadaşımı alıp geleyim mi?" Teğmen "delirdin mi?" der gibi bakar askere, ve;

"Gitmeğe değmez oğlum, arkadaşın delik deşik olmuş. Büyük olasılıkla ölmüştür bile. Kendi hayatını da tehlikeye atma sakın!" Ama asker o kadar ısrar eder ki, teğmen izin vermek zorunda kalır: "Peki o zaman, dene bakalım!"
Asker yoğun ateş altında fırlar siperden ve mucize eseri arkadaşının yanına kadar gider, ve taşır yaralı arkadaşını sırtlandığı gibi. Yuvarlanırlar birlikte siperin içine.
Teğmen koşup yaralıya bir göz atar ve nefes nefese bir kenara yıkılmış askere dönüp:
- Sana hayatını tehlikeye atmaya değmez dememiş miydim! Bu zaten ölmüş.
- Değdi komutanım, değdi!
- Nasıl değdi, arkadaşın zaten ölmüş, görmüyor musun?
- Gene de değdi komutanım, çünkü yanına vardığımda henüz yaşıyordu… Ve onun son sözlerini duymak, dünyalara bedeldi benim için…
Ve, hıçkırarak arkadaşının son sözlerini tekrarlar:
"Geleceğini biliyordum!"
Eğer sizin de "Geleceğini biliyordum!" diyebildiğiniz kişileriniz varsa bu hayatta, yaşarken… Bence işte o zaman siz başarılısınız.
Bilmem ister miydiniz siz de böyle bir miras bırakmayı?

:14::14:inşallahhh:14::14:

günaydın kızlar..dışarda mis gibi bir hava..ohh keyifler yerinde :nazar::nazar:

günaydın canım:71:

nel olcek yani yoksa..sende hemşo ya......:1:

salla gitsin bence....

tek derdimiz karnımız olsa keşke.....:1::1::1::1:

orası öyle tabi canm Allah büyük dert vermesin de sen salına salına sahillerde yürükene biz katlanan göbişimizi saklıyoruz:9::9:

Son düzenleme:
ayyyy ben evlendiğimde göbişim vardı gelinliğe zor sığdım göüsle göbişten annem beni besiye çekti ha bire yediriyodu en sonunda terzi dedi yeter artık bi daha şişip gelirsen bu gelinliği patlatırsın sende rahat edersin bende rahat ederim dedi düğünde eğilemedim el öperken kelıp gibi kalıyodum millet elini yukarı kaldırıyordu :60::60::60::60::60:göbişim geri gelmesin ama kocaman popom olsun isterdim :16:evlenince genişler büyür dediler yok bişey :77:

günaydın canım:71:

orası öyle tabi canm Allah büyük dert vermesin de sen salına salına sahillerde yürükene biz katlanan göbişimizi saklıyoruz:9::9:

ayyyy kıssssss...komik seniiiii:1::1::1::1::1:

boşversene ya ben o karının içinde bebiş olsun istiyorummmm artııııkkkk gerisi hikayeeee...
tatlımmmm benimmm...içi boş bomboşşşş.....elerim bomboşşşş yüreğimde bir sancı ayyyy
nasıldı o şarkı ya......ınga ıngaaaaaaaaa....diye bebiş istiyorummmmmmmm....:54:

[/COLOR=blue]oooo dolu bende yawww çok meşgul etmeyeyim buradaki hatunları diye ara sıra gönderiyorum
:16:
[/COLOR]

yok bebişim ya bence daha çok motive eder bu paylaşımlar arkadaşları gönder sen gönder:10:

kız sen zayıfsın göbiş nerden olcak sende :69:[/QUOTE]

yok yaw işte zayıfım ama göbek var sorun orda kilolu olsam çirkin durmuycak kışın saklıyorum da yazın saklayamıyorum:9::9:

ah cnm ya yazın bende o kadar çok yüzüyordum ki göbeğimde kas bile olmuştu..tüm vücudum sıkılaşmıştı ..ama şimdi yinede hafif göbek var :( aslında ben seviyorm göbişimi minicik olduğu sürece sevecem :):16:

berfenurrr fururum seni bizdeki dombili gibi seninki minicikmiş leyn nispet mi yapıyon sen bakiym:33:

tatlım niye ağlıyon sen ya çok mu duygulandın?ben de çok etkilendim gerçi çok güzel bi paylaşım

Son düzenleme:
Yüz'de ısrar etme, "Doksan da olur". İnsan dediğinde, "Noksan da olur"...
Sakın büyüklenme, "Elde neler var".
Bir ben varım deme, "Yoksan da olur".

Hatasız Dost Arayan Dosttan da olur....

Mevlana'dan.....

ayyyy ben evlendiğimde göbişim vardı gelinliğe zor sığdım göüsle göbişten annem beni besiye çekti ha bire yediriyodu en sonunda terzi dedi yeter artık bi daha şişip gelirsen bu gelinliği patlatırsın sende rahat edersin bende rahat ederim dedi düğünde eğilemedim el öperken kelıp gibi kalıyodum millet elini yukarı kaldırıyordu :60::60::60::60::60:göbişim geri gelmesin ama kocaman popom olsun isterdim :16:evlenince genişler büyür dediler yok bişey :77:

bende sıkı ve yuvarlak popo hastasıyımm neyseki yeteri kadar varr:1::1::1:

leynnnnn vajinusmus derdimiz bittideee şimdide göbişmusmus derdimi geldiiiii:60::60::60::60::60: başlıcam göbeğinizede sizedee heee bendeki göbek 9 kat göbekkk balkon mübarekkk:60::60::60::60: tam 70 kiloyum 10- 12 aldm vajınusmus yüsünden heppppppp:20::20::20::20:

Back
X