• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyy ben evlendiğimde göbişim vardı gelinliğe zor sığdım göüsle göbişten annem beni besiye çekti ha bire yediriyodu en sonunda terzi dedi yeter artık bi daha şişip gelirsen bu gelinliği patlatırsın sende rahat edersin bende rahat ederim dedi düğünde eğilemedim el öperken kelıp gibi kalıyodum millet elini yukarı kaldırıyordu :60::60::60::60::60:göbişim geri gelmesin ama kocaman popom olsun isterdim :16:evlenince genişler büyür dediler yok bişey :77:
:66::66: Bu evlenince genişler kilo alırsın mantıgını ben anlamıyorum, anlamaya anlamaya 7 ayda 6 kilo aldım ,incecik dallll gibi kızdım şimdi baya serpildim ne var bu evlilikte anlamıyorumkiii,halbuki 2 ay öncesine kadar bekar gibiydim öyle evlilerin yaptıgı şeyleri filan da yapmıyoduk :):1::1::1:

ayyyy kıssssss...komik seniiiii:1::1::1::1::1:

boşversene ya ben o karının içinde bebiş olsun istiyorummmm artııııkkkk gerisi hikayeeee...
tatlımmmm benimmm...içi boş bomboşşşş.....elerim bomboşşşş yüreğimde bir sancı ayyyy
nasıldı o şarkı ya......ınga ıngaaaaaaaaa....diye bebiş istiyorummmmmmmm....:54:

ben de istiyorum ondan:emir_bebek:

[/COLOR=blue]oooo dolu bende yawww çok meşgul etmeyeyim buradaki hatunları diye ara sıra gönderiyorum
:16:
[/COLOR]

yok bebişim ya bence daha çok motive eder bu paylaşımlar arkadaşları gönder sen gönder:10:

kız sen zayıfsın göbiş nerden olcak sende :69:

yok yaw işte zayıfım ama göbek var sorun orda kilolu olsam çirkin durmuycak kışın saklıyorum da yazın saklayamıyorum:9::9:

berfenurrr fururum seni bizdeki dombili gibi seninki minicikmiş leyn nispet mi yapıyon sen bakiym:33:

tatlım niye ağlıyon sen ya çok mu duygulandın?ben de çok etkilendim gerçi çok güzel bi paylaşım[/QUOTE]

çok fena duygulandımm tatlımm ondannn

ayyyy ben evlendiğimde göbişim vardı gelinliğe zor sığdım göüsle göbişten annem beni besiye çekti ha bire yediriyodu en sonunda terzi dedi yeter artık bi daha şişip gelirsen bu gelinliği patlatırsın sende rahat edersin bende rahat ederim dedi düğünde eğilemedim el öperken kelıp gibi kalıyodum millet elini yukarı kaldırıyordu :60::60::60::60::60:göbişim geri gelmesin ama kocaman popom olsun isterdim :16:evlenince genişler büyür dediler yok bişey :77:

ben de bekliyorum hala popom büyücek diye ama ne gelen var ne giden:60::60:

leynnnnn vajinusmus derdimiz bittideee şimdide göbişmusmus derdimi geldiiiii:60::60::60::60::60: başlıcam göbeğinizede sizedee heee bendeki göbek 9 kat göbekkk balkon mübarekkk:60::60::60::60: tam 70 kiloyum 10- 12 aldm vajınusmus yüsünden heppppppp:20::20::20::20:

kız özüm alemsib göbüşmimus ya bende zayıffım özlem gibi ama göbüş var nasıl yenicem göbişimismusu

bende 4 kilo aldımm seviniyorumm:1::1::1:fazlası olmasınnn bu yeterrr,ama cidden ya ben de duymuştum kilo aldııryor evlilik diyede cinsellik diyecemde bizim yerimizde saymamız gerekiyorduu oysa sebep:1::1::1:

leynnnnn vajinusmus derdimiz bittideee şimdide göbişmusmus derdimi geldiiiii:60::60::60::60::60: başlıcam göbeğinizede sizedee heee bendeki göbek 9 kat göbekkk balkon mübarekkk:60::60::60::60: tam 70 kiloyum 10- 12 aldm vajınusmus yüsünden heppppppp:20::20::20::20:

kız ne var şurda iki lafın belini kırsak senin kaynananın gitçeği yok diğer kızlar da yazmıyo bişey yazınca cevap veriyoruz zaten.sen vajiyi yen kiloları verirsin

[ı]bende 4 kilo aldımm seviniyorumm:1::1::1:fazlası olmasınnn bu yeterrr,ama cidden ya ben de duymuştum kilo aldııryor evlilik diyede cinsellik diyecemde bizim yerimizde saymamız gerekiyorduu oysa sebep:1::1::1: [/ı]

evettt bende ona takılıyorum işteee :) evlilik derken cinselliği kastettiklerini düşünüyodum ben başka bişi varmış bu evlilikte :1::1::1:

:60::60::60: aklıma ne geldi biri bana alttan yediğin ne kadar belli oluoo kıs kilo almışsın demiştiiiiiii :60::60::60:sonra lafı cevirip hormonlar değişiooo oyusden almışsındır demiştiiiii:60::60::60::60: hee deddimm bi bilsen dedim her gece her gece alttannnn tövbe Yarabbimmmm :60::60::60:

ay ben daha da zayıfladım sanki ya..hamiş oldukatan sonra büyür popmz :emir_bebek: bundan sonra hergün mekik mi çeksek ya gitsi göbişler..:60:

işin çözümü o aslında da yapmaya adam lazım:9::9:

:60::60::60: aklıma ne geldi biri bana alttan yediğin ne kadar belli oluoo kıs kilo almışsın demiştiiiiiii :60::60::60:sonra lafı cevirip hormonlar değişiooo oyusden almışsındır demiştiiiii:60::60::60::60: hee deddimm bi bilsen dedim her gece her gece alttannnn tövbe Yarabbimmmm :60::60::60:

ohaaaaaaaa:30:ne terbiyeliymiş o arkadaş öyle

kız ne var şurda iki lafın belini kırsak senin kaynananın gitçeği yok diğer kızlar da yazmıyo bişey yazınca cevap veriyoruz zaten.sen vajiyi yen kiloları verirsin

pazar gününden sonra gideceklerrrrrr inşallahhh ...uleyn bu hafta hiç çabuk geçmedi yawwww pazarı bekledimdenmidir neeeeee hani sayılı gün çabuk geçerdi geçmioo işteeeee:60::60::60::60::60::60:

yuhh ya ilk defa böyle bişey duyuyorum :1: arkadaşın ne kadar açık sözlüymüş maşlh:nazar:

Back
X