- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.461
oyyyy hemşommmmm gel öpem walla içimden geldi:109::122::131:
kıssss boğazında kalsın emiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıssss boğazında kalsın emiiiibende dondurmaaa istiorummmmmm
![]()
Teşekkür ederimmmmmm 6 aylık taze gelin oldum bennn :))))![]()
oku oku anca bitti yaa... ama iyiki okumuşum bilgen başarmış motive oldum venüs ters oturma olayını yazmış o hep düşündüğüm bişeydi ama sonra saçmalıyorum diye düşünüyodum ama deniycem o şekilde![]()
akşam gittim eve 1 saat sonra falanda eşim geldi odaya falan girmiyo duş faln aldı oyalanıyo içerde bende gittim yanına dayanamadım sarıldım sonra o da öyle sıkı sarıldı ki varya sanki aylar olmuş görüşmeyeli öyle özlemişim bayağı kaldık öyle sonra odaya gittik konuştuk falan işte ama ben adım atmadan o atmaz tabi dedim sen neden sarılmadın yapamıyorum ben diyoneyse işte konuşmaya başladık o bana adliyeye gidelim verelim dilekçe deyince ben ilk başta ben gelmiycem sen git ver dedim zorluk çıkarmıycam bende hemen boşanıcam erkeksen verirsin dedim
bu lafın üzerine tabi o da inat bende inat kimse geri adım atmayınca olaylar oralara geldi o lafa çok bozulmuş...
ne olacak dedim mantıklı düşünelim gerçekten iyi olacaksa ikimiz içinde boşanalım dedim üzülürüz ama böyle hergün yıpranmaktansa belki doğru olan odur dedim yok işte istemiyorum boşanmayı sensiz daha iyi olmayacak falan çözücez atlatıcaz falan dedi bide sen bu aralar çok sinirlisin dediama ne yapayım elimde değil normalde sabırlı biriyimdir ama bu aralar katlanamıyorum kimseye ama bugün okadar iyi hissediyorum ki kendimi burda yazılanları okudukça daha da iyi oluyorum hiç tanımadığım insanlar merak ediyorlar halimi yardımcı olmaya çalışıyorlar bu bana o kadar iyi hissettirdi ki bugün hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sanki yıllardır tanıyor gibiyim sizleri...
bu arada adetliyim akşam duştayken parmak denedim adetliyken çok daha kolay iki parmağımı rahatrahat aldım birde elimi çekince adet kanı geldi rahatladım sankiben çok ağrılı oluyorum çünkü hemen her ay iğne vurduruyorum ağrı için... neyse yani bu akşam da deniycem mikrop açısından korkuyorum gerçi ama banyoda bi yandan su akarken sorunolmaz heralde bide ben akşam tampon alıcam tampon kullanmayı deniycem belki tamponu kullanabilirsem daha güvenerek yapabilirim aşamaları....... tekrar tekrar çok teşekkür edeirm hepinize tek tek.....
![]()
canım çoooooooook sevindim aman iyi olun canımcım buarada reglyken egz. yapmayın regliyken vücut mükroplara karşı çok açık oluyor bitarafı düzelyeyim derken başka tarafı bozmayın ama tampon dene onun faydası olur en azından içerde bişey oldugu hissine alışırsın ama kesinlikle regliyken egz. yapmayın kızlar ...
oku oku anca bitti yaa... ama iyiki okumuşum bilgen başarmış motive oldum venüs ters oturma olayını yazmış o hep düşündüğüm bişeydi ama sonra saçmalıyorum diye düşünüyodum ama deniycem o şekilde![]()
akşam gittim eve 1 saat sonra falanda eşim geldi odaya falan girmiyo duş faln aldı oyalanıyo içerde bende gittim yanına dayanamadım sarıldım sonra o da öyle sıkı sarıldı ki varya sanki aylar olmuş görüşmeyeli öyle özlemişim bayağı kaldık öyle sonra odaya gittik konuştuk falan işte ama ben adım atmadan o atmaz tabi dedim sen neden sarılmadın yapamıyorum ben diyoneyse işte konuşmaya başladık o bana adliyeye gidelim verelim dilekçe deyince ben ilk başta ben gelmiycem sen git ver dedim zorluk çıkarmıycam bende hemen boşanıcam erkeksen verirsin dedim
bu lafın üzerine tabi o da inat bende inat kimse geri adım atmayınca olaylar oralara geldi o lafa çok bozulmuş...
ne olacak dedim mantıklı düşünelim gerçekten iyi olacaksa ikimiz içinde boşanalım dedim üzülürüz ama böyle hergün yıpranmaktansa belki doğru olan odur dedim yok işte istemiyorum boşanmayı sensiz daha iyi olmayacak falan çözücez atlatıcaz falan dedi bide sen bu aralar çok sinirlisin dediama ne yapayım elimde değil normalde sabırlı biriyimdir ama bu aralar katlanamıyorum kimseye ama bugün okadar iyi hissediyorum ki kendimi burda yazılanları okudukça daha da iyi oluyorum hiç tanımadığım insanlar merak ediyorlar halimi yardımcı olmaya çalışıyorlar bu bana o kadar iyi hissettirdi ki bugün hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sanki yıllardır tanıyor gibiyim sizleri...
bu arada adetliyim akşam duştayken parmak denedim adetliyken çok daha kolay iki parmağımı rahatrahat aldım birde elimi çekince adet kanı geldi rahatladım sankiben çok ağrılı oluyorum çünkü hemen her ay iğne vurduruyorum ağrı için... neyse yani bu akşam da deniycem mikrop açısından korkuyorum gerçi ama banyoda bi yandan su akarken sorunolmaz heralde bide ben akşam tampon alıcam tampon kullanmayı deniycem belki tamponu kullanabilirsem daha güvenerek yapabilirim aşamaları....... tekrar tekrar çok teşekkür edeirm hepinize tek tek.....
![]()
![]()
kız naptın yaptınmı test merakettim ne camı mamı boşver silme ...ayvayııı yedimmmmmm laptop şarj almıoooo ne oldu yaww bunaaaa geçenlerde kötü düşürdüm ondanmı olduuu acabaaaa laptopsuzzzz sizsizzz duramam imdattttttttt:84::84::84::84::84:
kız kaynana da hamile olmasın ne bu homini gırtlak götürüyo icraat de var daha ne olsun bi de aynı anda hamile kalıyomuşsunuz![]()
hosbulduk canımcım nasılsınız??kelebek nazlııı hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
oku oku anca bitti yaa... Ama iyiki okumuşum bilgen başarmış motive oldum venüs ters oturma olayını yazmış o hep düşündüğüm bişeydi ama sonra saçmalıyorum diye düşünüyodum ama deniycem o şekilde![]()
Akşam gittim eve 1 saat sonra falanda eşim geldi odaya falan girmiyo duş faln aldı oyalanıyo içerde bende gittim yanına dayanamadım sarıldım sonra o da öyle sıkı sarıldı ki varya sanki aylar olmuş görüşmeyeli öyle özlemişim bayağı kaldık öyle sonra odaya gittik konuştuk falan işte ama ben adım atmadan o atmaz tabi dedim sen neden sarılmadın yapamıyorum ben diyoNeyse işte konuşmaya başladık o bana adliyeye gidelim verelim dilekçe deyince ben ilk başta ben gelmiycem sen git ver dedim zorluk çıkarmıycam bende hemen boşanıcam erkeksen verirsin dedim
Bu lafın üzerine tabi o da inat bende inat kimse geri adım atmayınca olaylar oralara geldi o lafa çok bozulmuş...
Ne olacak dedim mantıklı düşünelim gerçekten iyi olacaksa ikimiz içinde boşanalım dedim üzülürüz ama böyle hergün yıpranmaktansa belki doğru olan odur dedim yok işte istemiyorum boşanmayı sensiz daha iyi olmayacak falan çözücez atlatıcaz falan dedi bide sen bu aralar çok sinirlisin dediAma ne yapayım elimde değil normalde sabırlı biriyimdir ama bu aralar katlanamıyorum kimseye ama bugün okadar iyi hissediyorum ki kendimi burda yazılanları okudukça daha da iyi oluyorum hiç tanımadığım insanlar merak ediyorlar halimi yardımcı olmaya çalışıyorlar bu bana o kadar iyi hissettirdi ki bugün hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sanki yıllardır tanıyor gibiyim sizleri...
Bu arada adetliyim akşam duştayken parmak denedim adetliyken çok daha kolay iki parmağımı rahatrahat aldım birde elimi çekince adet kanı geldi rahatladım sankiBen çok ağrılı oluyorum çünkü hemen her ay iğne vurduruyorum ağrı için... Neyse yani bu akşam da deniycem mikrop açısından korkuyorum gerçi ama banyoda bi yandan su akarken sorunolmaz heralde bide ben akşam tampon alıcam tampon kullanmayı deniycem belki tamponu kullanabilirsem daha güvenerek yapabilirim aşamaları....... Tekrar tekrar çok teşekkür edeirm hepinize tek tek.....
![]()
eminecim bizz tam destek yanındayızzzz2 parmağını alabiliosunnn yarısından çoğunu atlattın demekkii bende 2 parmağımı tamamen aldımdaaaa bunu 1 hafta yaptım sonra p...s ucu 1 hafta aldım sonrada p...s yarısıııı sonrada kaynanamlar geldi bi pohhh yapamadımmm
yaniii sen zaten çoğunu başarmıssın kendini motive ettt inan bu çok önemlii ben dedimkii artık yeter başlıcma egsersizleree sıktı bu iş dedim bi parmağımın ucunu bile alamıorken simdi p...s yarısındayımmmmm...... sende başaracannnnn hep burda bizimlee olll temmmmiiiii
![]()
kelebekkkk yaptımmm kıssss sendeeee şüphelendiğinde yapmışmıydın test.... 1.çizgi çok net çıktı 2. çizgi çok az yani silik çıktıııııı
canım özelden yazmışsın bana cevapladım ama gitmiyo bi türlü bana msn adresini verirsen ordan cevap yazrım canım
şu adetim bitsin penis denemesi bende yapıcam venüsün dediği gibi ters oturarak denemek için sabırsızlanıyorum bu arada demin msnde eşimle konuşuyoruz o da diyo pozitifsizn belli oluyo oraya takılmanın sana iyi geldiği diyo alahım snaki dün dilekçeyi veren biz değiliz millet bilese derki ne midesiz bunlar dün ne haldeydiler bugün ne haldeler ama siz anlıyorsunuz beni öyle hissediyorum...
bu arada kan testi yap bence hem eğer gebe değilsen adetinde psikolojik olarak gecikmiyo benimde bi kaç kere öyle oldu acaba hamile myiim diye düşündükçe resmen adetim daha da gecikti kan tahlilinde negatifi görünce hemen adet oldum sonra ama sende silik çizgi çıkmış kan testiylede keisnleştir bence nasıl duruyosun hala![]()
şu adetim bitsin penis denemesi bende yapıcam venüsün dediği gibi ters oturarak denemek için sabırsızlanıyorum bu arada demin msnde eşimle konuşuyoruz o da diyo pozitifsizn belli oluyo oraya takılmanın sana iyi geldiği diyo alahım snaki dün dilekçeyi veren biz değiliz millet bilese derki ne midesiz bunlar dün ne haldeydiler bugün ne haldeler ama siz anlıyorsunuz beni öyle hissediyorum...
bu arada kan testi yap bence hem eğer gebe değilsen adetinde psikolojik olarak gecikmiyo benimde bi kaç kere öyle oldu acaba hamile myiim diye düşündükçe resmen adetim daha da gecikti kan tahlilinde negatifi görünce hemen adet oldum sonra ama sende silik çizgi çıkmış kan testiylede keisnleştir bence nasıl duruyosun hala![]()